s cislom je to uplne inac, ja som sa valal permantne a cislo uplne v poriadku...binderky treba zatahovat uplne jemne a cislu sa nic nestane, to ja som ho mal skor problem utrhnut ked som chcel na konci...aj ked mozno som uz len nemal silu alebo co
jaky ninja
2 macka: kks, daj ten jazyk dnuka . no de sme?
pracujem v utajeni ale ked uz som sa zahrial dal som satku dole...pripajam moj jedinecny start ,vseobecne sa mi v tej zime nedarilo...jak som vystartoval tak som aj dosiel
rukavice som vypatral v drese tak som nasadil po starte zajazdy...aj tak ich mam derave jak syr, ale vyhral som v tombole nove takze celkom som sa potesil aj ked uz teraz dosla jar
ja toto nepochopím... pochopím, že si niekto zabudne čo ja viem lepenie, ale ísť na takýto maratón (alebo akýkoľvek iný výjazd) s holými rukami a mať rukavice v drese a nevedieť o tom, tak to už je moc...
ja toto nepochopím... pochopím, že si niekto zabudne čo ja viem lepenie, ale ísť na takýto maratón (alebo akýkoľvek iný výjazd) s holými rukami a mať rukavice v drese a nevedieť o tom, tak to už je moc...
tak som vedel ze su niekde pichnute lebo niekam som ich dal, ale kludne prezijes aj bez rukavic...pri vykone sa ti dost prekrvia ruky...a lepenie som nemal ani ma to nenapadlo...som zvyknuty ze ked dostanem defekt je po pretekoch, aj ked toto neboli preteky ale tak aj na defekte zajdem niekam do bezpecia
lepiacich flakov som rozdal uz na kilometre,ale prvy defekt by som kazdopadne menil najprv dusu je to rychlejsie...v prvom rade to bolo ze Kto prezije a v druhom kulturna akcia...aspon premna teda...ludia padali ako hrusky popod kolesa kate tade ...nahanat sa budeme v lete v stupave
no ved šak je som nikde nenapísal, že najprv treba lepiť...no a v lete v stupave bohužiaľ ja nebudem... toto veru nebol ani zďaleka maratón typu "kto prežije"...na to boli tie podmienky až príliš ideálne
no ved šak je som nikde nenapísal, že najprv treba lepiť...no a v lete v stupave bohužiaľ ja nebudem... toto veru nebol ani zďaleka maratón typu "kto prežije"...na to boli tie podmienky až príliš ideálne
a kto bude robit report ...tak ja niesom vyhladavac extremnych podmienok takze na mtb maraton mi toto stacilo ako zle podmienky na jazdu:)...dufam ze v lete sneh nebude
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jaky ninja
2 macka: kks, daj ten jazyk dnuka
2 macka: kks, daj ten jazyk dnuka
pracujem v utajeni
som sa sustredil no!
tak som vedel ze su niekde pichnute lebo niekam som ich dal, ale kludne prezijes aj bez rukavic...pri vykone sa ti dost prekrvia ruky...a lepenie som nemal ani ma to nenapadlo...som zvyknuty ze ked dostanem defekt je po pretekoch, aj ked toto neboli preteky ale tak aj na defekte zajdem niekam do bezpecia
a kto bude robit report