Chcel by som sa opytat:
- ci je to bezne (napriklad pri tomto type), nemyslim ze by som kotuc nejak poskodil a ma najazdenych cca 500 km
- robim nieco zle? su to moje prve kotucove brzdy, takze s nimi nemam vela skusenosti
diky moc za koment...!
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
to zombi: nechce sa mi to menit hned, bajk mam dva mesiace... okrem toho, zatial ubrzdili vsetko co mali...
485 mali výrobnú vadu. 3 ks som už reklamoval kvôli pretekaniu kvapaliny z prasaťa. Ale ak Ti to netieklo hneď od začiatku tak sa Ti to už nestane.
Po zabehnutí fungujú celkom slušne. Jedine čo sa mi na nich nepáči je dlhší chod páčky ktorý sa nedá nijako nastaviť a teda skrátiť.
Skusal si dotiahnut ten imbus co je zboku pri nadrzke na olej?
EDIT: kazdopadne druha verzia 485tiek, ktore maju vytlacene aj na celusti oznacenie BR-M485 by uz nemala "vylucovat" olej
je mozne na tento typ brzd teda 485ky, namontovat prasa z xt ? a ak ano bude to lepsie brzdit alebo to nema ziadny zmysel, a treba vymenit aj packy ?
preboha ako môže byť zle privarená príruba na kotúč? jakživ sa náboje sústružia z jedného kusu, akože neber to ako narážku alebo pokus o podpichnutie, ale je to tak
ak si si nevsimol tak to je prispevok stary 3 mesiace
toto je uplne najviac rada