Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
Viva Dielňa song
Tí čo potrebujú stihnúť obed ho stihnú, a ostatní budú mať dlhšie poobedie.
Lebo ak nie, pôjdem do lesa s Lacom pozrieť ten singláč.
Macka,
ak by si cital i ine temy, ako svoj vyjazd, tak by si vedel, ze zajtra idem obzriet este s nejakymi clenmi tohto klanu pekny singlac, v dlzke takmer 8 km...
Ak chces mozes sa pridat...
Vidím, že ty čítaš všetko, ale asi málo pozorne.
Vidím, že ty čítaš všetko, ale asi málo pozorne.
Cica,
ja citam vsetko, len niekedy zmysel Vasej zmysluplnej debaty mi unika...
Pozri, ja sa snazim robit veci pre Vas vsetkych, nemozem pozerat na nejake detaily...
Ak sa zajtra uvidime, ci v nedelu, tak Vam poviem viac, co vsetko chystame pre bikerov do tejto sezony... Ocakavam, samozrejme od Vas maximalnu podporu...
Takze snad sa uvidime... ci zajtra, ci pozajtra, idealne by bolo, po oba dni...
Lebo ak nie, pôjdem do lesa s Lacom pozrieť ten singláč.
Zmysel našej zmysluplnej debaty je v tom, že nesmieš brať všetko strašne vážne a osobne. Toto fórum je podľa mňa pre veľa z nás zdrojom zábavy, dobrej nálady, oddychu od každodenných starostí a stresov ....
Tak sa trošku uvoľni aj ty, nestresuj, povznes sa nad niektoré veci, a hlavne ber ich viac s humorom.
viď môj odkaz pod čiarou - podpis
ja som povzneseny az moc...
Jedine je, ze ak treba nieco robit pre ostatnych, tak sa najde len velmi malo ludi, ktori su ochotni pomoct...
Takze priama otazka pre cicu, macku a ostatnych... kto sa objavi zajtra... a spolocnym konzensom sa dohodneme, ci dame do prevadzky tento singletrack... ? Pocitam, ze s tym bude dost roboty, ale bude to nas singlac... Taky na Slovensku asi nie je...
Takze s nadhladom min. z tretieho poschodia sa pytam, pridete ?????
ja by som chcel navrhnut radsej Schotterweg popri Dunaji...
kks o 10tej v petrzke, to si mam dat budik na piatu? ved tak skoro ani do roboty nechodim...
Koľko je to km, a hlavne majú tam Almdudler?