Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chalani,

narodeniny klopu na dvere a tak blizki otravuju, ze co to chcem. Uz davnejsie by som chcel nejake poriadne nastroje na opravu mojich bajkov, len tu nastava drobna tema na diskusiu.

Moznosti:

bud 200Eckovy parktool - http://www.parktool.com/products/detail.asp?cat=6&item=AK%2D37

alebo

nejaky cinsky klon + dokupenie roznych uzitocnych veciciek, ktore PT neobsahuje.

Rozsah mojich oprav je amatersky, okrem servisu vidiel (nemam na to cas ani chut) sa pokusam si vsetko robit do-it-your-self, minimalne aby som vedel co a ako pracuje, lebo na biku este mam sancu to pochopit :)

Diky za cenne imputy. Biky su vsetko MB, cestu mam len jednu a stare dobre campagnolo servis nepotrebuje (lebo na nom skoro nejazdim).
Zobraziť komentár 22.01.2009 - 18:25:58
00
čínske smetie určite nekupuj to radšej zájdi do najbližšieho železiarstva alebo do nejakého bikového obchodu... ale keď chceš park tools tak ja len odporúčam
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 20:50:31
00
ešte jedna vec - čo ty jak amatérsky opravár potrebuješ a park tools to nemá?
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 20:52:17
00
Alternativa: http://www.bbbparts.com/tools_toolcase-btl39.php
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:23:04
00
K tej Parktool sade este stahovaky na hollowtech a momentak a spravis s tym skoro vsetko.
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:30:57
00
Absolutna zbytočnosť aj jeden aj druhý kufor pre teba.Náradie si kup samostatne.To náradie ktoré budeš použivať najčastejšie by som voli Park tool alebo Pedros. BBB nie.To náradie ktoré pužiješ pár krát do roka by som voli kludne aj to BBB.Vlastná skusenosť a ponaučenie z pred pár rokov.Otázka znie ked na to ako pišeš namáš ani chuť ani čas načo ti to bude?To ťa vide lacnejšie vždy návšteva servisu.Povedzme si kolkokrát šaháš na bike v roku čo sa týka servisovania?
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:31:24
00
Jasne ze je vyhodnejsie kupit len to naradie co potrebujes, ale kedze to ma byt prenho dar, tak ta sada je myslim vhodnejsia.
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 22:35:56
00
keyboard_arrow_up