Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Byt kritik je sucast mojej prace. :) A snad mi nechcete nahovorit, ze ste tu hudbu pustali z prenosneho kazetaku priamo do mikracu kamery a cele to video je bez postprocessingu v PC kde sa to dalo zostrihat atd.? Tak to potom klobuk dole. :P

EDIT: Ale aj tak to na mna posobilo velmi prijemne - ta hudba a fadeout robi svoje. To sa da pustit normalne na relax pred spanim a som skoro ako v Jakubiskovom filme ala Perinbaba. :)
26.01.2009 - 20:40:21
00
[quote=""]Byt kritik je sucast mojej prace. :) A snad mi nechcete nahovorit, ze ste tu hudbu pustali z prenosneho kazetaku priamo do mikracu kamery a cele to video je bez postprocessingu v PC kde sa to dalo zostrihat atd.? Tak to potom klobuk dole. :P[/quote
nie nemal isme prenosny kazetak.. :P ..robil to mangel cele .ja som miestami tiez tocila..ty kritik... :P
26.01.2009 - 20:42:56
00
Jasne, ze si tocila aj Ty - ved som Ta pocul. :) A aj som videl, ked si sa otocila za chalanmi a na chvilku sklopila kameru k zemi. Ale pozor, teraz uz nekritizujem, teraz len vyryvam. :lol:
26.01.2009 - 20:44:48
00
Jasne, ze si tocila aj Ty - ved som Ta pocul. :) A aj som videl, ked si sa otocila za chalanmi a na chvilku sklopila kameru k zemi. Ale pozor, teraz uz nekritizujem, teraz len vyryvam. :lol:

ved Blair witch :D ...
26.01.2009 - 20:46:48
00
Veelmi pekne videjko. A este krajsia bikerka :wink:
26.01.2009 - 20:55:49
00
]napisala som slecna preto lebo v uvodzovkach ma tak nazvali inac som uz pani :P ..a mam aj dieta takze uz nemam 15 rokov na hazard...ale inak chodim obcas s chalanmi a furt som sama zena ...a furt posledna...no co uz ..ale moje zranenia uz mi nedovoluju riskovat .To si bol ty ti dvaja chalani v modrom?no ani sme si nevsimli ze si na videu.Dufam ze nevadi ze si sa tam ocitol. :)
26.01.2009 - 20:57:11
00
Jasne ze nevadi :)

inak obdivujem vas, ze sa vam chce babrat sa s kamerou. Ja este daco kedy-tedy pofotim, ale robit video sa mi naozaj nechce. Ale viem, kolko to da roboty...

Za tu slecnu prepac, nemam odkial vediet :)
26.01.2009 - 21:14:08
00
Jasne ze nevadi :)

inak obdivujem vas, ze sa vam chce babrat sa s kamerou. Ja este daco kedy-tedy pofotim, ale robit video sa mi naozaj nechce. Ale viem, kolko to da roboty...

Za tu slecnu prepac, nemam odkial vediet :)

nie v pohode ja iba preto slecna ze ma tak nazvali na ceskom fore..mne to nevadi ja som duchom slecna stale....no ta mojmu mangelovi sa chce to trepat ......
26.01.2009 - 21:19:44
00
Ja tak kritickejsie. :) Preco je tam tak malo strihu (ak sa to vobec za strih da povazovat), tolko balastu (vela hluhych miest zbytocne predlzujucich celkovy cas videa) a neodfiltrovany ruch hovoreneho slova miesajuci sa miestami do hudby? Inak hudba fak pekna a navodzujuca pohodovu atmosferu - konecne ina. :)

Cauko Jezus,konecne kritika :D No...ide o to,ako sa na to video divas a chces divat.Ja to vidim tak,ze je to amaterske video pre nas co sme tam boli a pre foristov,cize okruh ludi.Ano,da sa postrihat a urobit z toho kratke akcne video s muzikou,bez povodneho slova ci zvuku,ale...to NEBOLO mojim zamerom.Chcel som urobit osobnejsie video,ktore vystihuje atmosferu vyjazdu a bolo by nefer napr.povystrihovat Specku,zato,ze sla pomalsie,neistejsie,jednoducho patrila k tomu ci sla rychlejsie ci nie(a ver mi,ze polovicu som jej aj tak zostrihal...).Tak isto vyhlady atd.,cize strihal som uplne hluche miesta a ver mi,ze ich tam bolo aj tak neurekom,ale aby to bolo pre vsetkych-napr.spominany "blairwitch" ako som to nazval ja ked Specka kracala za nami a tocila,ked som to videl prvy krat som sa chytal za hlavu,druhy krat-hm je to vlastne zaujmave ako ten sneh vrzga pod nohami a treti krat sa mi to celkom zapacilo,dalo to taku tu atmosferu zimy,ale napriek tomu som polovicu z toho strihol.To je moj pohlad na toto.Co sa tyka hudby-myslim si ze je neprofesionalnejsie pustit tam 90% muziku a 10% povodnych zvukov(co aj tak zanikne),chybali by mi tam napr.tie poznamky,to vrzganie snehu atd.,proste veci co k tomu patrili :) Takze stale zalezi na tom,ako sa na no video pozeras a ked si hladal dh-cup na snehu,neprisiel si si na svoje.
OK,keby som bol viac profik,mozno by som urobil hudbu hlasnejsie a v istych miestach stlmovanie,vybery akcnych zostrihov na zaver a co ja viem co este,ale som rad,ze s tym windows movie maker-om zvladol toto.Vsetkym odporucam,nech si to skusia,po dvoch dnoch strihania,lepenia a co ja viem coho mi to nechcelo nijak ulozit,som myslel ze ma vystre,ale nechcem sa tu vyplakavat,proste to patri k tomu.
@ mgx to si bol ty? :D Co si sa neozval?Hodili by sme pokec...Inac to Teba som sekol cestou dole? :) Samozrejme ze som Vas nechcel vystrihnut,vyborne ste k nam zapadli ;)
26.01.2009 - 21:25:25
00
No ked to bol zamer, tak Ti to vyslo - tu atmosferu si zachytil. Keby to bolo zostrihane tak akcne, tak to tak relaxacne neposobi a je pravda, ze tych "akcnych" videi je plno na kazdom kroku. Takze celkom OK. :)
26.01.2009 - 21:30:22
00
dik :oops: az taky rychly zaver som necakal :D
26.01.2009 - 21:32:25
00
Este inak - je plno videi, ktore si nezapamätam, lebo su ako cez kopirak. Toto vase je uplne ine a tym snehom, hudbou a tou pohodovou lezernou atmosferou (ziadne hrrr - rychly prestrih na dalsiu akciu) upokojuje. :)

Ale aj tak by som ho este zostrihal. :twisted: :P
26.01.2009 - 21:37:35
00
[quote=""]Este inak - je plno videi, ktore si nezapamätam, lebo su ako cez kopirak. Toto vase je uplne ine a tym snehom, hudbou a tou pohodovou lezernou atmosferou (ziadne hrrr - rychly prestrih na dalsiu akciu) upokojuje. :)

Tak toto si vystihol :)
26.01.2009 - 21:42:09
00
warzone a specka, dobre ste to porobili... viem presne o čom peťo hovoríš, ja keď som strihal video z kameňáku, tak som toho mal po pár hodinách naozaj dosť. a to som mal navyše zábery z troch rôznych foťákov, každé v inom formáte... keď sa pridá časový stres, že na video čaká niekoľko netrpezlivých fóristov, tak som to chcel mať čo najskôr hotové a tak to aj dopadlo. aj som myslel, že by som to spravil ešte raz, ale zatiaľ som sa k tomu nedostal. preto obdivujem chalanov, ktorí sa s videom pohrajú a spravia naozaj kvalitnú prácu, aj keď ich často podpichujeme, kedy to už konečne bude. samozrejme mám na mysli jfaba, joessa a hlavne matheosa. takže vďaka za vašu prácu páni... jo a teším sa na najbližší spoločný výjazd, vidím, že tam na východe nesedíte za pecou, dúfam, že sa na jar vidíme na trailoch...
26.01.2009 - 21:48:07
00
trrrrrrrrreba ho prrrrrrrekyprrrrrit... :mrgreen:
ked na neho divam uz po neviem aky krat,vzdy objavujem nieco co sa este dalo zmenit.Poucenie do buducna ;) Kazdopadne diky.
heh greetz mar_tin :)
26.01.2009 - 21:51:23
00
keyboard_arrow_up