Ja tak kritickejsie.

Preco je tam tak malo strihu (ak sa to vobec za strih da povazovat), tolko balastu (vela hluhych miest zbytocne predlzujucich celkovy cas videa) a neodfiltrovany ruch hovoreneho slova miesajuci sa miestami do hudby? Inak hudba fak pekna a navodzujuca pohodovu atmosferu - konecne ina.

Cauko
Jezus,konecne kritika

No...ide o to,ako sa na to video divas a chces divat.Ja to vidim tak,ze je to amaterske video pre nas co sme tam boli a pre foristov,cize okruh ludi.Ano,da sa postrihat a urobit z toho kratke akcne video s muzikou,bez povodneho slova ci zvuku,ale...to NEBOLO mojim zamerom.Chcel som urobit osobnejsie video,ktore vystihuje atmosferu vyjazdu a bolo by nefer napr.povystrihovat Specku,zato,ze sla pomalsie,neistejsie,jednoducho patrila k tomu ci sla rychlejsie ci nie(a ver mi,ze polovicu som jej aj tak zostrihal...).Tak isto vyhlady atd.,cize strihal som uplne hluche miesta a ver mi,ze ich tam bolo aj tak neurekom,ale aby to bolo pre vsetkych-napr.spominany "blairwitch" ako som to nazval ja ked Specka kracala za nami a tocila,ked som to videl prvy krat som sa chytal za hlavu,druhy krat-hm je to vlastne zaujmave ako ten sneh vrzga pod nohami a treti krat sa mi to celkom zapacilo,dalo to taku tu atmosferu zimy,ale napriek tomu som polovicu z toho strihol.To je moj pohlad na toto.Co sa tyka hudby-myslim si ze je neprofesionalnejsie pustit tam 90% muziku a 10% povodnych zvukov(co aj tak zanikne),chybali by mi tam napr.tie poznamky,to vrzganie snehu atd.,proste veci co k tomu patrili

Takze stale zalezi na tom,ako sa na no video pozeras a ked si hladal dh-cup na snehu,neprisiel si si na svoje.
OK,keby som bol viac profik,mozno by som urobil hudbu hlasnejsie a v istych miestach stlmovanie,vybery akcnych zostrihov na zaver a co ja viem co este,ale som rad,ze s tym windows movie maker-om zvladol toto.Vsetkym odporucam,nech si to skusia,po dvoch dnoch strihania,lepenia a co ja viem coho mi to nechcelo nijak ulozit,som myslel ze ma vystre,ale nechcem sa tu vyplakavat,proste to patri k tomu.
@
mgx to si bol ty?

Co si sa neozval?Hodili by sme pokec...Inac to Teba som sekol cestou dole?

Samozrejme ze som Vas nechcel vystrihnut,vyborne ste k nam zapadli