Ahojte lidi, tak som dopadol....predvcerom som pri behani zle stupil a sup vyvrtnuty pravy kotnik, pravdepodobne mam pretrhnute slachy, kosti su OK ale sadru bude mat minimalne 4 tyzdne. Ake sportove aktivity odporucate dovtedy ? aby som neobrastol machom ? teda okrem sipiek, korespondecneho sachu a stolovych hier ?
P.S. je tu nejaky lekaar ? moj bracho je sice ortoped-chirurg ale aj tak by sa zisiel druhy nazor
Posilka.Cvic hrudnik,chrbat,brucho,ramena,ruky....S tymi nohami toho vela nenacvicis.Ale aspon budes mat dobry pocit z toho,ze nehnijes.
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT
Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?
no tak dnes som po 2 tyzdnoch spravil prvych 30 kilakov pre tych z Kosic (KE-Jahodna-Klatov-Bukovec-KE) vacsinou po lese...
z kondicky som vysiel riadne...
s tou sadrou to bola celkom sranda...akurat sa nedalo skakat lebo nakoniec som si ten kufor nenamontoval na sadru
ale celkom som si to pustal v zjazdikoch hehe, je to pocit porovnatelny asi k bikovaniu v lyziarke
skoda ze som si nemohol odfotit tie vyjavene pohlady okoloiducich ))
a vies co mozno aj napadlo. pred tyzdnom si bratranec na zapase nastiepil klucnu kost na zapase a o tyzden uz skusal hrat futbal. tak mozno by som to aj ja skusil s tou sadrou na nohe. ale iba v pripade ze by som ju nemal az nad koleno
no tak dnes som po 2 tyzdnoch spravil prvych 30 kilakov pre tych z Kosic (KE-Jahodna-Klatov-Bukovec-KE) vacsinou po lese...
Tak veru len neprestan sportovat. Myslim ze posilka by mohla byt. To neuskodi. Inak moj maly sused (asi 6 rokov) ma tiez akurat zlomenu ruku a sadru az nad laket a veselo jazdi na biku dalej Vela stastia
s tou sadrou to bola celkom sranda...akurat sa nedalo skakat lebo nakoniec som si ten kufor nenamontoval na sadru
ale celkom som si to pustal v zjazdikoch hehe, je to pocit porovnatelny asi k bikovaniu v lyziarke
skoda ze som si nemohol odfotit tie vyjavene pohlady okoloiducich ))
on jazdil so sadrou na nohe, alebo s korzetom na chrbticu ked mal prasknute stavce...
tomu hovorim MTB all the way ))
No s tymi stavcami by som si radsej nezahraval. Mam uhlavneho priatela co prezil pol roka v sadrovom koryte. Po roku uz liezol zas, ale ten rok sa psychicky nadrel ako pes aby ho to nepolozilo.
no rozmyslal nad tym, ze mi tie slachy zosije rucne spolu s jednym kamosom (tak ako sa to robi u sportovcov, futbalistov, tenistov a tak) , ale napokon z toho nejako zislo nastastie....
predstava ze by mi bracho rezal clenok a nahodou sa rozhodol pomstit za nejake prikorie z detstva...
no ja som uz tyzden na marodke a tak do nedele to ruzovo nevidim...
ale nasiel som si zmysluplnu cinnost...
snazim sa aby som mal vzdy posledne slovo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"there are 9 milion bicycles in Beijing....
by ma zaujimalo, ze aky petrzlen fajcil ten skladatel co vymyslel ten jej text....
inak najprv som si myslel, ze sa jej zasekli rifle v retazi a preto ju tahaju po zemi....
na tej stranke som dnes stravil asi pol dna ....a na bikovych strankach asi tak 7 hodin...uz sa mi bude aj snivat o karbonovych fulloch...
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT
Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?
fakulta riadenia a informatiky
LOL
skoda ze som si nemohol odfotit tie vyjavene pohlady okoloiducich
Najblizsie daj vediet - urobim fotky.
tot bajkerske srdce
skoda ze som si nemohol odfotit tie vyjavene pohlady okoloiducich
myslim,ze si ta dam na tricko
on jazdil so sadrou na nohe, alebo s korzetom na chrbticu ked mal prasknute stavce...
tomu hovorim MTB all the way
tomu hovorim MTB all the way
No s tymi stavcami by som si radsej nezahraval. Mam uhlavneho priatela co prezil pol roka v sadrovom koryte. Po roku uz liezol zas, ale ten rok sa psychicky nadrel ako pes aby ho to nepolozilo.
predstava ze by mi bracho rezal clenok a nahodou sa rozhodol pomstit za nejake prikorie z detstva...
a to polovicu PaliG vymazal...