chcel by som pocut vas nazor na tento bike ci je to riadna sunka alebo aspon trochu schopny bike alebo ci sa moze aspon trochu rovnat niektorym bicyklom co sa teraz vyrabaju
posledný komentár: 23. 1. 2025 o 12:14
posledný komentár: 23. 1. 2025 o 12:14
Inak podľa mňa je perfektný.
Za 12 rokov sa veľmi veľa vecí zmenilo takže v tejto dobe nemôžeš porovnávať ten Tvoj ani s novým bicyklom na Sore. hehe
Inak, mám doma takú istú sedlovku
a to chceš jazdiť akože sezónne? Ja by som si ho nechal a potom ešte o dalších 12 rokov to bude už POJEM.
PS: ak by si mohol, tak približnú cenu. Predstavec je dural? nechce sa mi veriť
PS2: tiež by ma zaujímala hmotnosť
dal som zanho 15tisic
chalanisko tam pisal ze ho jazdil 4 roky najazdil 3000km tak som si hovoril ze dobre vsak moze byt stary 4, 5 alebo 6 rokov a nejak ma nenapadlo opytat sa z akeho roku to je model
a nedalo mi to a musel som ho odvazit vazi 10,5kg
Môj subjektívny názor nezaujatého amatéra: nemyslím, že je to až taká naničkúpa. Vyzerá solídne, a pokiaľ s ním nejdeš jazdiť nejakú Vueltu s profi tímami, myslím, že Ti ponúkne ešte kopu radosti. Ani tých 3000 km podľa mňa netreba brať tragicky a nijak smerodatne, iba orientačne. Totiž, nevieš, aký mal ten dotyčný štýl jazdy, ani kto ho mal pred ním. Je iné bajk po subtílnom cyklistovi, zas iné, ak má predošlý majiteľ zdravých 80-90 kíl. Aj v akých podmienkach sa s ním jazdilo, či veľké objemy za každého počasia, v zime v lete , alebo len občasné víkendovky niekde po hrádzi s priateľmi.
Myslím, že neľutuj. Skúsiš, čo tá vec dokáže, a vždy ho môžeš vymeniť za iný, keby Ti hocijak nevyhovoval.
Ale na jeho veľkosť sa mi zdá tých 10,5 úžasných.