Zdravim,uvazujem nad kupou kolies CrossMax SLR 2008. Vie mi dakto k nim povedat to,ze ake to je,ked by som chcel pouzivat na ne standardne plaste,nie ust. Ci su tam dake problemy s nahadzovanim na raf a podobne(nemam skusenosti z bezdusovkami ziadne),ci sa da teoreticky pouzit normalny plast a nepouzit pri tom dusu a tak. Nerozhodujem sa kvoli tomu,ze su bezdusove,lebo na bezdusovych plastoch je pomerne slaby vyber,cena tiez vyssia a aj vaha je pomerne velka. Ako je to u takychto kolies so servisom,ked napr. znicim raf(dostupnost nahradnych dielov). Dik za seriozne prispevky.
C-maxi sem vozil 4 sezony - defektů sem měl s UST pneu dost za těch +/- 15000km ventilek sem musel vyndat mockrát, a vždy rukou - kolíček není potřeba pokud se to neutáhne jak prase.
Ďakujem za odpovede. hehe
Ste ma ukludnili. hehe
P.S. Zrazu nade mnu aj pode mnu súhlasíte že to tak robíte. A aký *ičung ste najprv na mňa vyblafli. hehe
vidis Turbi, u mna to bolo naopak, ventil som dotahoval iba rukou a preto mi vzduch cez noc pravidelne vyfucal z plastu... mozno keby som ho dotiahol kolickom nafest, tak nemusim kazde rano dofukovat ako pako... uf
Zdravim,
uvazujem o prechode na UST, mam SLR-ka a chcel by som sa spytat ci ma to nejaky zmysel... ak porovnam vahu UST plasta Continental Race King cca 600g a klasickeho vo verzii Super Sonic ma o 100g menej (co je vlastne vaha klasickej duse) + do UST musim pridat tmel aby som nemusel lepit hned pri defekte (tmel bude mat dalsich 80-100g) takze suma, sumarum je to viac gramov ako pri klasickych plastoch. Su tam nejake vyhody ktore som nepostrehol?
Pripadne poradte vlastne skusenosti.
Edit: sezona sa blizi a hladam idealnu kombinaciu pre sezonu, minulu sezonu som jazdil klasicke plaste a samolepiace duse... ale jeden kus duse mal 250g co bolo vela... preto zvazujem prechod na UST alebo jazdit klasicke duse a kupit si tmel v spreji co zaroven nafukne a aj zalepi.
Sto gramov tmelu je celkom dost. Co som sa kde docital dava sa okolo 70. Ja som tmel daval inj. striekackou na vahe a dal som ho tam presne 75g.
Vyhoda UST je v vraj nizsom valivom odpore.
Zaujimave by bolo,tak ako to chce otestovat uzivatel Vlad01, pouzit klasicke plaste bez duse a dat tam tesniaci tmel,mam pocit,ze to tu uz dakto skusal,ale ze mu to dako nevyslo???
Ahojte,
dnes som nahodil na svoje SLR-ka mensie vylepsenie, pouzil som plaste Continental SpeedKing SuperSonic vaha 420g-422g pridal som k tomu tmel No tubes a cele to nainstaloval. Babral som sa s tym asi 5 hodin ale bude to stat za to. Ak to bude niekto instalovat doporucujem montovat s bombickami... zacal som to doma so servisnou pumpou ale stale prefukovalo, ked som isiel na pumpu a pouzil som kompresor tak to prefukovalo tiez trochu a podarilo sa mi len jedno koleso nafuknut. Zasiel som do kaktusu tak som kupil extra vykonne bombicky a na prvy krat bol plast nahusteny na spravny tlak parada sice kus ma stal 6,61Eur ale za tie usetrene hodiny mi to stalo
ak by som našiel nejaký malý kompresorík schopný frčať nielen na 12 ale aj 220 V asi by som zakúpil
ja som mal maličký na 12V z baumaxu za dajakých 380 sk a mal som to zapojené na zdroji zo starého počítača v dielni mi to vydržalo cca dva roky...potom praskol piest v tom plastovom čude
( ale hluk to robilo neskutočný)
Hej hej,
povodne som chcel Continental Race King ale je ich velky problem zohnat
ak sa mi osveci to to riesenie UST upravim aj moje stare CrossRide na UST ale tam dam uz Schwalbe RocketRon uvidim po 100km ako sa sprava ale verim, ze problem nebude ziaden
Hej aj na tym som uvazoval... ale to bolo ked som cakal na tmel a stale som dufal ze montaz bude rychla... skusal som taku strandu ze na SLR som navliekol uz jadene RR a v pohode drzali ale nejazdil som ich len som vyskusal aka narocna bude montaz, ale na novych plastoch to islo podstatne inak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ste ma ukludnili. hehe
P.S. Zrazu nade mnu aj pode mnu súhlasíte že to tak robíte. A aký *ičung ste najprv na mňa vyblafli. hehe
uvazujem o prechode na UST, mam SLR-ka a chcel by som sa spytat ci ma to nejaky zmysel... ak porovnam vahu UST plasta Continental Race King cca 600g a klasickeho vo verzii Super Sonic ma o 100g menej (co je vlastne vaha klasickej duse) + do UST musim pridat tmel aby som nemusel lepit hned pri defekte (tmel bude mat dalsich 80-100g) takze suma, sumarum je to viac gramov ako pri klasickych plastoch. Su tam nejake vyhody ktore som nepostrehol?
Pripadne poradte vlastne skusenosti.
Edit: sezona sa blizi a hladam idealnu kombinaciu pre sezonu, minulu sezonu som jazdil klasicke plaste a samolepiace duse... ale jeden kus duse mal 250g co bolo vela... preto zvazujem prechod na UST alebo jazdit klasicke duse a kupit si tmel v spreji co zaroven nafukne a aj zalepi.
* podstatne menej az ziadne ?
Vyhoda UST je v vraj nizsom valivom odpore.
kde je mlok? ti to vysvetli...
dnes som nahodil na svoje SLR-ka mensie vylepsenie, pouzil som plaste Continental SpeedKing SuperSonic vaha 420g-422g pridal som k tomu tmel No tubes a cele to nainstaloval. Babral som sa s tym asi 5 hodin ale bude to stat za to. Ak to bude niekto instalovat doporucujem montovat s bombickami... zacal som to doma so servisnou pumpou ale stale prefukovalo, ked som isiel na pumpu a pouzil som kompresor tak to prefukovalo tiez trochu a podarilo sa mi len jedno koleso nafuknut. Zasiel som do kaktusu tak som kupil extra vykonne bombicky a na prvy krat bol plast nahusteny na spravny tlak parada
Použil si úplne nové gumy ???
ja som mal maličký na 12V z baumaxu za dajakých 380 sk a mal som to zapojené na zdroji zo starého počítača v dielni mi to vydržalo cca dva roky...potom praskol piest v tom plastovom čude
( ale hluk to robilo neskutočný)
Použil si úplne nové gumy ???
Hej hej,
povodne som chcel Continental Race King ale je ich velky problem zohnat
ak sa mi osveci to to riesenie UST upravim aj moje stare CrossRide na UST ale tam dam uz Schwalbe RocketRon uvidim po 100km ako sa sprava ale verim, ze problem nebude ziaden