Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
Tu mi prišlo uvedenie mojej maličkosti najvhodnejšie. A tú "maličkosť" môžete brať doslovne.
Som totižto taká tankystická veľkosť. Tí ktorý boli na vojne určite vedia o čom je reč.
Čítam si o vašich výjazdoch a rád sa k niektorým aj pridám ak Vám nebude vadiť noví člen.
No je pokročilí čas. Idem sa uložiť.
Pozdravujem Laciho Findla. Nevieš kto? Tak sa ti pripomeniem. Tvoj otravný garmiňák.
Cafte
Kto sa pridá je vítaný.
tolko sa da ist na bicygly....
1. (maly) - nemam svetlo
2. (vacsi) - nemam bicygel - stale je zazimovany (citaj: rozobrany na 100 malych dielov a schovany v dvoch skriniach a pivnici
Najskôr stíham byť pod SNP o 18:30.
Ale mám aj jedno pozitívum. Používam na svietenie Blackburn System X8SL.
Takže so svetlom by som nemal problém.
O pepkovi ani nehovorím, to potom zahodia aj rastík a mačiak ....
JOLI čas ešte nie je stanovený presne može sa kludne zmeniť treba poozrne potom čitat určite zajtra pribudne info
P.S. preto o 18 aby sa stihla bilinková malinovka v interspari a nemusela sa preplácať na pumpe ale ak bude vačšina za neskorší čas nema problema
A teda ja v noci též nič nevidzím a možno by som sa do budúcna dal nahovoriť na tí Vaše nočné cocotiny. hehe