pohodlí
23mm plášť nabouchaný na 120psů poskytne nějaké pohodlí? - tu otázku nějak nechápu, při stejné šířce a stějném tlaku nemůže být v lidských možnostech rozeznat rozdíl
pohodlí
23mm plášť nabouchaný na 120psů poskytne nějaké pohodlí? - tu otázku nějak nechápu, při stejné šířce a stějném tlaku nemůže být v lidských možnostech rozeznat rozdíl
myslím,že môže. Napr.o conti platí názor,že sú jedni z najpohodlnejších pláštov na trhu a práve kôli tomu,že sú vyššie. X krát testované biky v starších číslach VELA. Jazdím len conti,tak to nemôžem niako porovnať,ale mne sa zdajú pohodlné dosť.Jazdím na 7 ATM.
jezdil sem Ultrama, Conti 3000, Micheliny Pro2, Pro III, Kenda Kaliante + nějaké Vittorky a rozdílů v pohodlí sem si nikdy nevšiml, až přechod na galusky byl poznat, ale to zase výrazně zlepšil nový rám, takže za mě řešit pohodlí u silničních plášťů - nemá smysl, podstatnější pro mě je jak drží a jak jedou.
Tak pridávam aj svoje...najprv trocha histórie je mierne oprášený ale funguje, ročník 90, rám Svorada so "šiškou" v strede. Teraz už prestrojený tak na tzv cestný cross.
Ideálny na toto ročné obdobie a prvé tréningové výjazdy alebo na jazdy na "sucho" v pivnici na trenažéri.
...hneď nový "klenot" so zostavu na rok 2009. Tie pravé km ho ešte len čakajú, v 12/2008 som tak stihol len nastavovacie krátke jazdy. Škoda že ho JOKO videl už skôr vo "výrobe".
...k okrúhlemu výročiu som si ho musel darovať sám...
tak ako som videl, nie je tu jediný v podobnej zostave.
kubad napísal : Ultremum jsou supr jedou drží, jen je to horší s odolnosti proti defektum
Otázka pre žiletkárov ? Má lepšiu odolnosť voči defektom Conti GP 4000 S alebo Ultremo, Ultremo R ? Ja som doteraz jazdil MIchelin Krylion Carbon... bilancia...vydržali presne 8 500 km ( čakal som približne toľko, no a vzhľadom na stav ciest na strednom Slovensku je to dosť slušné) a počas tých km som mal max. 5 defektov... radíte teda skúsiť Conti GP 4000 S, Schwalbe Ultremo, ... R, alebo ostať verný mišlénu ??? Už som bol na 90 % rozhodnutý pre Conti, ale stále sa neviem rozhodnúť
Tak pridavam konecne aj ja svojho krasavca. Este mi chybaju omotavky a je komplet pripraveny na sezonu Sedlo San marco, ktore jazdil aj Armstrong, jedno z najtvrdsich sediel. Po prvom 30 kilakovom treningu som si poriadne musel namastit prdel, aby sa rychlo zregenerovala, ale na druhy den aj tak to bolo este vacsie utrpenie )), po takych dvoch tyzdnoch to uz bolo ok.
Noo ti poviem, ze vazi este o 100 gramov menej, ako je predpis na pretekoch, okolo 6,7kg. Aaa inac, tam mam teraz galusky Tufo Elite Jet <160g. A preco prave conti jazdis, tufo sa ti nepozdavaju, alebo dobra cena? Ved tie 4000S vyjdu, ako tieto co mam ja, maju dokonca 220TPI a mozem ich fukat do 15atmosfer.
Fuuu tak to je riadne pierko..a si si na nom isty ? Má dostatočnú stabilitu ten bike ? Napr. pri bočnom vetre ako sa správa ??? No aaaaa Conti 4000 S maju 330 TPI... a mne by boli galusky nanič...ja mam totiž plášťové kolesá od Campagnolo...na tie sa nedávajú galúsky
Joooj, tak so stabilitou vobec nemam problem, kedze mam 85kg:) A DOKONCA GALUSKY MAJU IBA 20mm sirku. Ale je pravda, ze ked mi z boku zafuka vietor, tak trochu citim, ze mi berie riadidla, ale to iba minimalne. Ale tie kolesa nosim iba na preteky, ved si neznicim take drahe kolesa na treningu, tam pouzivam Mavic Ksyrium SSC. Inac viem zohnat pneu a galusky za velmi dobre ceny, ale na debaty o plastoch a galuskach by sme mali zalozit novu temu, ak tu ovsem uz podobna nieje..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslím,že môže. Napr.o conti platí názor,že sú jedni z najpohodlnejších pláštov na trhu a práve kôli tomu,že sú vyššie. X krát testované biky v starších číslach VELA. Jazdím len conti,tak to nemôžem niako porovnať,ale mne sa zdajú pohodlné dosť.Jazdím na 7 ATM.
Ideálny na toto ročné obdobie a prvé tréningové výjazdy alebo na jazdy na "sucho" v pivnici na trenažéri.
...k okrúhlemu výročiu som si ho musel darovať sám...
tak ako som videl, nie je tu jediný v podobnej zostave.
Otázka pre žiletkárov ? Má lepšiu odolnosť voči defektom Conti GP 4000 S alebo Ultremo, Ultremo R ? Ja som doteraz jazdil MIchelin Krylion Carbon... bilancia...vydržali presne 8 500 km ( čakal som približne toľko, no a vzhľadom na stav ciest na strednom Slovensku je to dosť slušné) a počas tých km som mal max. 5 defektov... radíte teda skúsiť Conti GP 4000 S, Schwalbe Ultremo, ... R, alebo ostať verný mišlénu ??? Už som bol na 90 % rozhodnutý pre Conti, ale stále sa neviem rozhodnúť