Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no velke iluzie si nerob ze tam zarobis nejake obrovske prachy...teda zarobis, ale budes dorobeny ako kon...takze na ziadny bike a podobne hovadiny ti cas ani chut nezostanu...ten plat co si tam napisal je podla vsetkeho v hrubom, takze si z toho este odrataj dan a podobne hluposti...na stravu das mesacne tych 150L mozno aj menej ak sa zrieknes nejakeho pivka v bare/krcme ktore nekupis pod 3L...podla vsetkeho casom zistis ze sa ti oplati kupit v Tescu/Asde nejaky karton plechoviek Fosters alebo Stella Artois :shock: a ak budes mat stastie, tak narazis na akciu " buy 1, get 1 free " :D ...a este daj pozor na ubytko...podla vsetkeho ta bude stat cca 200L na mesiac...vela zdaru!
Zobraziť komentár 28.06.2006 - 08:56:21
00
Neboj na bike si zarobis, ak nebudes rozhadzovat.
Zobraziť komentár 28.06.2006 - 09:02:28
00
...no ja som to myslel tak ze ked bude v GB a pride vecer z roboty z tej tovarne...tak nebude mat cas ani chut na bicykel...ale nieco si urcite donesie domov...na novy bike urcite bude!
Zobraziť komentár 28.06.2006 - 09:11:25
00
...no ja som to myslel tak ze ked bude v GB a pride vecer z roboty z tej tovarne...tak nebude mat cas ani chut na bicykel...ale nieco si urcite donesie domov...na novy bike urcite bude!

- no to dufam aj ja...plat je udavany v cistom a ubytovanie ma ma stat 30 GBP na tyzden...co si nemyslim ze je az take zle...
Zobraziť komentár 28.06.2006 - 19:48:59
00
sestra bola v anglicky uz asi 4 krat cez prazdniny a teraz tam isla na viac rokov v kuse. vyzit sa da v pohode aj pekne zarobit, len musis mat dobru pracu. ona si nasla nieco pri kompe takze zaraba lepsie ako pri baleni ovocia. co chce, to si kupi (samozrejme nie aston martin,...). prefektny zivot :wink:
Zobraziť komentár 29.06.2006 - 13:03:52
00
Moja sestra isla tiez do Anglicka s priatelom a ma sa tam vraj dost dobre ale zaciatky su vsade tazke.
Zobraziť komentár 29.06.2006 - 15:29:01
00
ako srdce bajkerske mozem len povedat..... seveeeeer liptooooov oravaaaa
este dva mesiace a caka ma mesiac v horaaaach...
dufam ze pocko v septembri bude pouzitelne...
Zobraziť komentár 30.06.2006 - 00:06:56
00
no, kua, aj ja nieco zhanam..... som dostal ponuku, ze predavat slnecne skule na namesti za 30skk/hod :lol: .... tak take nemusim..... ale teraz sa cosi rysuje : prerabanie bytovych jadier (stierkovanie, a pomocne prace) za 80skk/hod , takze ked budem makat ako srob, tak mozno po prazdninach bude ten novy cestacik :P .... inak, keby ste vedeli o nejakej brigane v TN, popripade okoli, tak dajte vediet :D...

P.S. to siroky_zaber_ .. aj v Norsku sa da dobre zarobit pri zbere zeleniny (zber, balenie, ... ) ... bratranec tam bol minuly rok, a po dvoch mesiacoch prace dosiel domov, a kupil si renaulta za 130 litrov !
Zobraziť komentár 30.06.2006 - 16:38:10
00
Norsko je ale sakra draha krajina. Zit tam neni len tak. Z tohto hladiska sa mi vidi anglicko ako lepsie.
Zobraziť komentár 30.06.2006 - 16:43:30
00
no ono to moze byt myslene ze ked zabalis 70 paprik(normal) dostanes tych 6,5 libri...ale ked bude ujo vidiet ze zabalis 100 paprik da ti 8 libier...no som z toho jelen aj ja...necham sa prekvapit :roll:
a ako sa tam pohybuju ceny stravy...pocul som ze ak clovek nakupuje v lidli ceny sa tam pohybuju velmi podobne...co je na tom pravda..??

nieekedy je to aj na kila ze kolko kyl spravis ci viac tym viac penazi cize ked niekto spravi za hod 4 kg a ma 4 libry a ty spravis 10 kg tak mas co ja viem 10 libier
Zobraziť komentár 30.06.2006 - 17:08:31
00
Norsko je ale sakra draha krajina. Zit tam neni len tak. Z tohto hladiska sa mi vidi anglicko ako lepsie.

hej, to mas uplnu pravdu.... ale ked mas zabezpecene ubytovanie, tak je to uplne v pohode... :)
Zobraziť komentár 30.06.2006 - 17:19:38
00
keyboard_arrow_up