mne sa nezdala iba jedna spesle nesledujem teda, ale v predstavach mam tarmac ulozeny ako zaobleny ram a myslim ze vsetky rocniky su niekde zaoblene a tento je taky moc klasicky
ale tak moze sa stat ked tomu clovek nerozumie, to nieje jak ked ne mercedes nalepite nalepku skoda a je z toho octavia
akurat sa to bude horsie dalej predavat
gemyny- tak vysledky som mal, ale v drahovej cyklistike, akurat ten majstrak na ceste, ale to sme vtedy mali este kovove ramy, vidi sa mi , ze Montagner, aj drahovky, do cestakov som sa absolutne nerozumel a tak to vidim, ze ani nerozumiem.
No nedostanem, lebo papiere su falosne, ved ocividne je mi teraz jasne, ze to nemoze byt ram Specialized Tarmac a papiere mam k Specialized, tak asi odniekal pozhanal papiere, ved este aj cislo ramu mam dole pri klukach, co som kontroloval a to iste je napisane v papieroch. A pisak nedviha telefon, geno sk.....e, mozno ze uz niekde sedi, ved to bolo uz pred vyse rokom.
katko, skôr by som povedal, že Spešlu robí rámy Merida alebo Giant.
Ešte je možné, že je všetko kóšer, a posral to šikmooký chlapec, keď poplietol nálepky. Vieš ako to chodí... dopoludnia robia Ridley a popoludní Specialized... No kto sa v tom má vyznať
Hm, myslim, ze to uz je zbytocne rozoberat, nechal som sa oklamat, aspon budem opatrnejsi do buducna. Ved som na biku nesedel 7 rokov, az minulu zimu som si zohnal bike a zacinam znova. Pred 7 rokmi sme jazdili este na zeleznych trubkach Colnago, Montagner, Satka a dalsie shity, no okrem toho Colnaga. Otec mal Satku (teraz im urobim dobru reklamu) minuly rok a ked prechadzal cez kolajnice, od otrasov mu praskol ram pri hlavovom zlozeni, obidve trubky, skoncil v nemocnici so zlomenym stavcom. Takze poroz chlapi, ake ramy kupujete.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ten mattov prispevok dal tomu ten spravny "smrnc"...
ale tak moze sa stat ked tomu clovek nerozumie, to nieje jak ked ne mercedes nalepite nalepku skoda a je z toho octavia
akurat sa to bude horsie dalej predavat
Ešte je možné, že je všetko kóšer, a posral to šikmooký chlapec, keď poplietol nálepky. Vieš ako to chodí... dopoludnia robia Ridley a popoludní Specialized...
2. košíky na flašu
3. omotávky
4. veľkosť rámu /Ridley vyzerá keď sa pozriem na hlav. trubku ako liliput/
5. zaradený prevod
hehe
nech aj k teme napisem... snad sa mi konecne podari dat sem fotku noveho lapierru...