Mozno by tu mohlo byt nieco, kto ma najkrajsi, najoriginalnejsi, najvystiznejsi a najgicovejsi avatar
Za seba tu pisem: Moj avatar co teraz mam vznikol po rozhodnuti ze moj predchadzajuci avatar je strasne spatny. Je to vlasne nejaky tucnak z nejakej rozpravky (hladal som nejake animovane zviera, a toto sa mi zapacilo. Vevericku z doby ladovej mi bolo trapne dat
Ak by som mal povedat nieco o ostatnych avataroch tak neviem. Ale najotravnejsi avatar bol, ked NOISE mal taku muchu co sa hybala. Akurat bola jesen alebo leto a takych malych musiek som mal plny monitor a ked som zbadal NOISE-ho prispevok tak som mu zabijal avatara...
PS: dufam ze sa nikto neurazi, ked mu spominam avatara
A prečo Švajčiarsky kríž?
Jednak mám k tejto krajine srdcový vsťah a jednak to obrátene evokuje môj nick.
Tak Arcrue, vďaka.
a Jezusove avatary priam zbožňujem - panáčikovia mi síce chýbajú, ale ten súčasný tiež nemá chybu
a Jezusove avatary priam zbožňujem - panáčikovia mi síce chýbajú, ale ten súčasný tiež nemá chybu
Som rada, 6e sa Ti moj avatar paci.
Prečo akurát Švajčiarsko?
Za to, ze si si na mna spomenula, urobim dnes vecer upgrade (len tot nedavno som ziskal vynikajuci ulovok).
A čo sa môjho avataru týka... Hľadala som asi nejaké obrázky a natrafila som na toto. Podľa mňa je to krásny obrázok a symbolizuje lásku a vzťah, a že sú naň potrební dvaja
Prečo akurát Švajčiarsko?
Ivka, vieš, prečo mám vsťah akurát ku Švajčiarsku? Lebo ja som toho moc nepochodila, myslím zahraničné cesty. Bola som akurát v pár okolitých krajinách, pár krát nejaké dovolenkové destinácie. Takže z toho mála čo som bola mi Švajčiarsko učarovalo asi najviac.
Úžasná príroda, kt. mi pripomína naše hory, čistota, to som vnímala tak najintenzívnejšie.
Neviem či to nie je mix najnemožnejších vlastností Nemcov, Frantíkov a Talianov... ale asi nie, len to nemecké bezfantazijné puntičkárstvo je asi v .ch dovedené ad absurdum miestami... a nielen to teda.
Speedy, Ty si uzasny, konecne som pochopila tu prapodstatu mojho vstahu k tejto krajine. Milka je N 1.
Neviem či to nie je mix najnemožnejších vlastností Nemcov, Frantíkov a Talianov... ale asi nie, len to nemecké bezfantazijné puntičkárstvo je asi v .ch dovedené ad absurdum miestami... a nielen to teda.
Asi máš pravdu..po roku a pol života v Nemecku nikdy více...aj keď veľa vecí majú vymakaných,ale tá mentalita,bŕŕŕ...