Autori: Mišo a Tomáš...nadherné sobotné valentinske rano sme si povedali ze si dame bikovačku bez žien...(nemali totiž zájem)...štart a cieľ sa nachádzal na solinkách. Pokračovali sme do lesoparku a okolo chatarskej osady do rosiny a dalej do Cherrylandu. z višnoveho sme prešli do stranav...a to bol kamen urazu...nevyjazdena polna cesta na ktorej bolo asi tak 30cm neujazdene snehu...celkom sranda ale prvych 5 minut..potom to bol boj o prežitie. konečne sme sa dostali do straňav ktore sme rychlo zbehli a prišli sme na križovatku na ktorej sme čakali 10 minut...sme si mohli piknik spraviť...okolo priehrady sme obiehali jedneho bežkara za druhym a konečne sme sa dostali do vytuženého ciela....a na margo pani domacej dakujeme za valneticke lizatka:))))
no pekne, včera ste ho kúpili a dnes už do snehu...inak s tými Michelinmi XCR Dry2 toho moc v zime ten tvoj kamarát nenakrúti... no a poznámočka na záver, ak si chce ten karbonový rám aj trochu pošanovať, tak nech si kúpi neoprén na zadnú stavbu pod reťaz...včera na to Jurko akosi pozabudol keď vám ho tak blažene predával
No ohladom tych plastov sa mi islo uplne super, vobec nepresmzkovalo az som sa cudoval na taku zimu, no a neopren pod retaz mam doma tak ho tam potom nahodim, a tiez musim tiez daku ochranu dat nalepit na spodnu trubku, ale za jeden den sa to neda stihnut!
To som ja s tym lappierom, zrejme vies o tom viacej a ja sa nehadam ci su na sucho, mokro, zimu alebo leto ja som len chcel tym povedat ze drzia dobre aj v zime na snehu, a to som skusal brzdit poriadne na snehu a poladovici a aj dake zrychlenia a vobec nesklamali! No a ak uvidim ze to nepojde s nimi v zime tak zozeniem ine.
PS: Clovek sa uci cely zivot
dnešný výjazdík s Mišom (family rider) - Lesopark - ponad Rosinu - Turie - Višňové - Holý diel (vleky) - Stráňavy - Vodné dielo...nemal som comp, ale nejakých 30 km to bolo...keďže vidla je v servise, vytiahol som tatkove GTčko s V-čkami...úprimná sústrasť pre tých čo ešte nemajú hydrauliky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nepis "zimny vyjazd" lebo sa zase nabude niektoremu z modov nieco pozdavat
to Ice: to by sa ich museli predať ešte iné stovky...
PS: Clovek sa uci cely zivot
No za chvíľu sa to aj môže stať