Nazdar Bača a Jonsak. Včera som došiel s tyždňového pobytu na Valaškách a kvalitne som aj počas pár nocí zmrzol. Takže sa aklimatizujem doma. Keby namiesto Kremenca bola navrhnuta Afrika tak sa pridam,lebo zimu mám teraz vyše hlavy.Tak podareny vystup a v lete sa pridám...
[navrhnuta Afrika tak sa pridam,lebo zimu mám teraz vyše hlavy.Tak podareny vystup a v lete sa pridám... [/quote]
Nazdarek Mišo Afriku by sme si doprialy viaceri nuž sme doma tak si užívajme to biele čudo čo sa nazýva sneh No čo už -a v lete stebou-no jasnačka že s tvojou účastou na našich výjazdoch na bikoch počítame-a tešíme sa Dnes sme z Jonsakom absolvovali vystup na kamen ako tradične po hrebeni,super počasičko až by bol hriech dnes sediet doma...
no čo už kabel zostal v prešove a ja toľko fotiek z troch výstupov na kameň. Ale bolo fajnovo na lyžiach aj v piatok sam partia včera zo spolu z spolužiakom peťom na skialpoch aj na morskom oku a do tretice neska z anderovským peši no čo už viacej hore jak doma no čo urobime ked je pekne počko
Kukam ....kukam u vas tež žiadna nuda cez vikend
len teraz neznam či sa mám z toho snehu tešiť alebo naň nadavať
lebo to ide fakt na prd z bežkami na biku..........
Milan uz nezhavi Mondeo cez vikendy do Plavnice za frajerkou? ze ma cas na skialpy....
Luho tak to teda neviem -lebo až tak často sa s ním nestretávam... Možno dva tri razi do roka...Naposledy som ho stretol niekedy v lete minuleho roku počas sezony a až včera... To len čista náhoda...Hi-Hi
no ked som nedal z minuleho týždna foto tak neska som nafotil dosť. prešlo päť dní a ja zase sam na Sninskom kameni Ondrej išiel bicyklovať no keď je sneh tak to treba využiť na skialpy. Dnes bol aj výstup tak som vyšlapal skratkou po hrebeni na kameň potom som zlyžoval do sedla Tri tably natiahol som pasi a pokračoval po hrebeni na Motrogoň. No na tom motrogoni som to zase prepískol. Chcel som taky perfektný zjazdík no vyšiel som skoro už na červenym studniku musel som sa vratiť no potom to bola paradička. No hore prašan 30 - 40 centi snežilo svietilo slnko no parada a tie zasnežené strom užas až sa prehybali. a dole už bol odmek hore iny svet no proste bomba. Zajtra ideme na Kremenec a možno na Velku Ravku ked budeme stíhať a bude dobre počasie
Jonky krása no tichúčko ti závidim,pre Teba je to fajn že to máš,jak sa vraví pod nosom...no tu dole iný svet!Dnes som dal slabši vyjazd no nakoniec to dalo 20 kiláčov no v snehu a hnusnej kaši... Ale dáko to šlo...pokial to šlo...
Takže dnešny vyjazd dopadol asi tak-čim dalej som išiel-tým dalej som mal bajk biely-snehový a už to nebolo bajkovanie,ale trapenie jak ...švina...Ale predsa aj take vyjazdy maju svoje čaroooo No dujem spat bo zajtra treba stavac na KREMENEC-na túru-HURAAAAA...do Novej sedlice.Som zvedavý kelo falatkoch dondze-hi-hi No dufam že to bude parádička
Ondrej ešte trochu a to nerozchodiš s tým snehom na biku, ale aj tak bomba. ked je sneh tak sa treba lyžovať na bajk bude dosť času. snehu je furt menej a menej teraz boli take zimi posledné dva roky že som ani raz nebol tu v okolí na skialpi. tak teraz za dva týždne je to paradička len aby sa to ešte udržalo. Šak niekedy pôjdeš vyskúšať skialpi tak uvidiš čo to za paradička. Zajtra pokecame budeme mať dosť času na Kremenec.
serus chlapci, krasne fotečky..zimu máte nádhernú, snehu ešte dosť Ja som teraz pár dni doma tak tiež využívam všetko čo sa dá - lyžovanie, bicyklovanie a dnes aj bežky ..inak ako bolo na tom pochode z Dukly? Ja som vtedy bol mimo Medzilaboriec, ale môj brat bol vtedy v Čertižnom fotiť a videl vas tam ..zajtra idete na Kremenec? no tak veľa šťastia, majte sa
Dnes sme absolvovali výstup na Kremenec 1210 mnm najvýchodnejší cíp Slovenska. Okolo trištvrte na deväť sme vyrazili z Novej Sedlice cez Stužicu a Stužicky prales na Kremenec. Okolo jednej sme boli hore ale počasie jak objadnané tepľučko až nás opálilo. Veľka Ravka, Bieszczady, a tie ukrajinske vrchi dačo neskutočné a toho snehu tiež hore dosť. Boli sme sedemnásti výborna partia.Mali sme aj nejakých skialpinistov aj bežkárov ale ja som bol dnes peško no potom som povedal, že do Polonin v zime peško nikdy. Inač paráda. Odporúčam všetkým v lete alebo v zime, zažijete divočinu. Pridavam dnešne foto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nazdarek Mišo Afriku by sme si doprialy viaceri nuž sme doma tak si užívajme to biele čudo čo sa nazýva sneh
len teraz neznam či sa mám z toho snehu tešiť alebo naň nadavať
lebo to ide fakt na prd z bežkami na biku..........
Milan uz nezhavi Mondeo cez vikendy do Plavnice za frajerkou? ze ma cas na skialpy....
Luho tak to teda neviem -lebo až tak často sa s ním nestretávam...