Už sa nam oteplieva-to pre nas bikeroch super ...Už aj snežienky v mojej zahradke pred odomom vyrástli,slniečko svieti už tretí den -a príjemne zohrieva Kto by sa chcel pridat na bajk nech sa ozve-možme niečo svižne dat...
No s tým výkendom to nevyzera ružovo keď som pozeral počasie ale možno nejaka hodinka dva pomedzi kvapky sa nájde alebo v nedeľu tak by som šol na cirigeľ
No dnes musím zhodnotit dnešny výjazd no parádička-na moje očakávanie som myslel že bude viac snehu a blata v lese,no chlopíci maly dneška kus smoly z defekama OndroBiker u Stakčíne a Jonsak pod karčmu U mecha-no co už aj to še stava a ešče dobre že še kamaraca zo mnu bo Ander noši rezervu,aj lepene ma po ruke... Dnes som spokojny po dnešnom vyjazde stretli sme 4 srnky v lese-no parádička
Ahojte všetci...to som ja Martina, z leta tiež známa ako "shiferka" ...týmto chcem pozdraviť Sninských bikerov a tiež bikerov zo Spiša, s ktorými som najazdila nejaký ten kilometrík a strávila príjemné chvíľky ...konečne sa mi podarilo zaregistrovať (podotýkam, na to, že som blondínka to netrvalo až tak dlho,prísť na ten systém) ... no, pokúsim sa sem pridať i ja nejaké tie fotos
Ináč chalani dnes máme presne trtí mesiac od založenia kolonky Bikovačka v okolí Sniny Pekne čo vy na to...?Zajtra až bude počasíčko tak by to trebalo oslavit nejakou tou bikovačkou ak ma niekto záujem nech sa pridá...
Matka no vytaj,pekné od Teba že si sa zapojila a zaregistrovala,velmy ma to teší No už aby sa oteplilo,čo?...Aby sme už niečo spoločne v hojnejšiom počte dali-nejake tie jarne kiláčiky po prírode hi-hi
no dnešný výjazdík gut ešte že mame toho Ondreja (baču co nam šicko noši ) okrem rezervy som mal šicko co treba v prípade núdze. Mne to dalo nejakých 45 km z Hamry. Dole som išiel na jednom a hore na dvoch ta kus vecej kilometroch Ale Ondrej dik za zalepenie defuktu bo kec ne ta ho trucim do šancu berem cesťak a dujem Aj tie grogy padli vhod. Maťka no vitaj medzi nama pekne foto.
Ináč chalani dnes máme presne trtí mesiac od založenia kolonky Bikovačka v okolí Sniny Pekne čo vy na to...?Zajtra až bude počasíčko tak by to trebalo oslavit nejakou tou bikovačkou ak ma niekto záujem nech sa pridá...
Po omši dujeme nato Ak niekto chce nech sa pridá Co z toho kec tu pišeme furt len mi No dufam že do leta sa tu nazberá nejaká fajna partia, alebo zostaneme mi skalny
Jonky no to hej "že me mace bo takeho jak ja šaleneho nestretnece" Jonky zajtra sa ozveme a ja obvolam šarkanoch,a či ostaneme lem my skalny to ukaže čas-ja dúfam že cez sezonu sa rozrastieme,a bude nás vecel. Z dnešneho dna ponaučene že učme še od staršich-plašč treba drac až do nitkoch hi-hi,tušim Ondrik še hniva zo žiletkama-kríza je kríza no ní Sranda muši buc...Už naj het poradne pocepleje Matka už je našaaaaá-dufam že tu od nej fotečky začnu naskakovac,lem taky fukot
Ahoj zdravim vsetkych.
Po dlhej odmlke som tu(ale pasivne som sledoval vase prispevky..sem tam...priznam se som kus aj lenivy bol)
Vcerajsi vyjazdik..super,az na to ze moja kondicka je taka nijaka...a bol som po 4-tej nočnej(zas len vyhovorky...bike som mal tentoraz ale najviac zablaceny ja...ha ha)
Dnes si dam pauzu (budzem vas sledovac pri computeru...sak aj to je podpora ci ne? )
Pridam nejake foto aj s komentarom (hlopi neznali ze ich berem)
neska len zas skalny dvojka ja bača Ondrej kto by išol v taky čas. Len mi extremisti. No veľmi sa mi do toho dažďa sa mi moc nechcelo ale ked som sa už z Ondrejom dohodol musel som isť bo stretavku sme dali v Belej. Mali sme na pláne iný okruh ale nakoniec sme sa vrátili na Hámru a hore na Podstavku už na konci Hamri snežilo take mokre ale hore pod Podstavkou už kvalitne snežilo a mrzlo. Hore sme nevyšli lebo nebolo odhrnuté a veľky sneh. Tak sme duli dole ja len one brake ale pohoda zašli sme na grog a dom. Dalo to nejakých 20 km ale v nehostiných podmienkach dážď sneh chlad no extrem. Do takeho počasia ani psa nevyženeš no ten zjazdik stal zato.
No teda vedel som že chcete ist,ale že aj pojdete to by ma nenapadlo(mne by do toho počasia nevytiali ani s tankom)....klobuk dolu..
A to tiež nesom az taka mekota......ta ista trat zaciatkom februara aj so mnou...
Zdravím vas všetkych čo ste pripojeny na našej stranke ...vidím že ma už hlopy predbehli no nevadí,Jonsak už scihal daco popísac no nenecham ho v štichu a pripajam sa aj ja...Dnes to bolo s počasím tak to-bulo super sucho-za 20 minut už bulo inakši-malučke kropaje,bububu-a za tym diždž a nakonec aj plan še naščesci zmenil a čim me išli vyšše-a už zrazu šnih... ALE furt POHODA,a u FERIJA už calkom pohoda-ináč zase parádička
caves ,
no lebo mam postarsi ram spesl enduro 2004 a nejak mi tam nesedi stredove zlozenie co tam mam teraz zhodene z haibiku , jedna strana od pily je na doraz ale druha strana vytrca asi o tri zavyty mozno iba o dva , robili mi to v servise (samoska ze skonstatovali ze vnutorny zavyt ma menj zavytov ako vonkajsi na myskach ) ale ked taham tak citim jak mi, myslim si ze zo stredu idu take hrkacie zvuky, akoby boli rozsypane loziska ( to je len priklad ! ) .....
tak zhanam niekoho kto mi odporuci zarucene dobre stredove zlozenie na tento ram a samoska co najlacnejsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po omši dujeme nato
na tvojich obr som videm spesl ram konkretne ak sa nemylim enduro , chcem sa opytat majitela aky stred tam ma natoceny + kluky .....
Po dlhej odmlke som tu(ale pasivne som sledoval vase prispevky..sem tam...priznam se som kus aj lenivy bol)
Vcerajsi vyjazdik..super,az na to ze moja kondicka je taka nijaka...a bol som po 4-tej nočnej(zas len vyhovorky...bike som mal tentoraz ale najviac zablaceny ja...ha ha)
Dnes si dam pauzu (budzem vas sledovac pri computeru...sak aj to je podpora ci ne?
Pridam nejake foto aj s komentarom (hlopi neznali ze ich berem)
A to tiež nesom az taka mekota......ta ista trat zaciatkom februara aj so mnou...
caves ,
no lebo mam postarsi ram spesl enduro 2004 a nejak mi tam nesedi stredove zlozenie co tam mam teraz zhodene z haibiku , jedna strana od pily je na doraz ale druha strana vytrca asi o tri zavyty mozno iba o dva , robili mi to v servise (samoska ze skonstatovali ze vnutorny zavyt ma menj zavytov ako vonkajsi na myskach ) ale ked taham tak citim jak mi, myslim si ze zo stredu idu take hrkacie zvuky, akoby boli rozsypane loziska ( to je len priklad ! ) .....
tak zhanam niekoho kto mi odporuci zarucene dobre stredove zlozenie na tento ram a samoska co najlacnejsie