čaute prosím vás mohli by ste mi niekto poradiť ktorá z týchto troch typov je najlepšia? Mám Author Traction a chcel by som vymeniť RST Gilla TnL 80 cm, za jednu z týchto, viď dole. Som ochotný za vidlicu dať tak 300 eur. Jazdím tvrdšie, ...nejaké tie skoky atd atd.... Ktorú odporúčate? Díkes za pomoc.
1) Rock Shox Tora 318 U-Turn Forks 2009
2) Rock Shox Tora 318 Solo Air Forks - Poploc 2008
3) Manitou R7 Comp FFD-R
tak už mám na výber len z týchto podla toho čo píšete:
Počul som že Solo Air Forks má z nich najlepší chod.Tak chcel by som vedieť aká je pre mna najlepšia alebo poprípade poradiť nejaký iný typ do max. 300 éčiek.Díky
Zober si radšej ROCK SHOX a nevymýšlaj tá MAGURA za tie peniaze nieje až taká dobrá po možnostiach si ich vyskúšať som bol sklamaný:grcanie oleja cez gufera a z nastavenia ovládacích prvkov a ich skoro žiadny vplyv na zmenu nastavenia toto mi potvrdili aj ďalší nezávyslý pozorovatelia,kt. mali tiež tu možnosť si ich vyskúšať. Mohlo sa aj jednať o testovacie vzorky a ďalšie kusy môžu už byť v pohode.Vyberaj s rozvahou a zahrň aj dotoho dostupnosť náhradných dielov,možnosť servisu a dobu reklamácie jeden chalanisko čo sme sa bavili mal model WOTAN a na reklamácií ju mal čosi cez mesiac pre vyššie spomýnané nedostazky.
Viem o jednej Magure .. konkrétne Laurin 130 FCR (obdoba Wotana). Jazdí ju kamarát s váhou cca 100kg (BERCO), nemá žiadne problémy. "Grcanie" oleja ... ak myslíš to že sú nohy viac premazávane olejom, tak to by som nevidel ako nevýhodu práve naopak. K nefunkčnosti ovládacich prvkov: skúšal som vidlice v rukách a nič som si nevšimol. Viem ešte o cca 10 ks predaných Magúr a zatiaľ viem len o jednej reklamácií Wotana, ktorý proste vytiekol. Osobne sa mi páči na Magurách maslový chod a pomerne nízky odtrh.
To grcanie je tiež vec kusu vidlice, takže aj niektoré Foxy grcajú menej. Bývala F100RL bola skoro stále suchá, ale áno táto Floata je "grcavý typ" . A ani tlmič nezostáva úplne suchý, mne to vyhovuje . No niekto to vidí ako vadu ... hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fox má od solo air ďaleko ... ak som správne pochopil čo si písal.
Skús rozpísať ...
Pružinová U-turn verzia bude na tom lepšie.
Počul som že Solo Air Forks má z nich najlepší chod.Tak chcel by som vedieť aká je pre mna najlepšia alebo poprípade poradiť nejaký iný typ do max. 300 éčiek.Díky
Možno by som vedel zohnať do 300,- € > PM
Alebo niečo takéto > http://www.bike-discount.de/shop/k277/a12910/reba-sl-dualair-100mm-2009.html ... to už je trošku inde ako tá Tora.
a tú Maguru by si mohol zohnať za 300 éčiek novú?to asi nie čoo?Lebo ja chcem vidlu len novú.Nová je nová šak víš..
prosim ta nenazyvaj XC crossom...iba tym maties zaciatocnikov ktori to citaju
ešte nevidel napr. naše Foxy, by sa z toho grcania možno pogrcal
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruzene-tlumice_84/rock-shox-2009_250/Rock-Shox-Tora-318_3145.html