a žiadne predsudky
....ale treba povedať, že je vo svojom fachu, už od r.1992, kedy mala na strosti deložovanie sovietskych vojsk , potom agenda NATO atď.
...no, u tej radičovej je ten "look" oniečo lepší.......
česi síce majú ministerku,ale je to neskutočná hus.Hlavne tá jej pesnička...Takto sme museli spievať onoho času na slavíne.
Dúfam,že toho 21-ho bude konečne pekne počasie a vyrazím von.
A pre tých mudrlantov tu na fóre oznamujem,že kritizovať má právo každý kto nie je príživník a hlavne platí dane na tých ktorí sa tvária ,že vládnu.Či volíš,alebo nevolíš.
len potom aby sme si zas neotvarali zbytocne usta, ze koho to mame zvoleneho... ked sami sa nepricinime k tomu, aby sme mali tak ako chceme...
Lenže on nikto normálny nie je vo výbere!
Pravicová kandidátka aj svetový vedec sú alkáči (o svetovom vedcovi by som vedel iné pikošky... sú ľudia, čo nie sú DrSc., hoci na to jednoznačne majú, lebo dotyčný je ešte stále šéfom patričnej komisie a má ich v zuboch), momentálny je trdlo a zvyšok stojí takisto za starú bačkoru.
Pokiaľ je na výber medzi rozžeraveným železným trónom (Juraj Dóža) a elektrickým kreslom, ešte stále sa dá sadnúť na zem.
Keďže terajšia opozícia už dlho nezaznamenala žiadnu politickú výhru a výraznejšiu podporu u ľudu tak mi nezostáva nič iné ako ich práve teraz podporiť vo voľbách.
Mlciaca vacsina dokaze uspesne ***** (mravne znehodnotit) vysledky vacsiny volieb. V tych poslednych napriklad Fico dostal 15% platnych ale 29% zucastnenych. Slusny skok. Myslis, ze z tych nezucastnenych by dostal tiez 29%?
triki, zjavne si nic nepochopil...
to ze platis dane nema s volbami moc spolocne...
pokial pracujes v zahranici, a platis tam dane... tak to neznamena, ze mas pravo zucastnit sa na tamojsich volbach (pokial nemas prislusne statne obcianstvo)... ale doma (v krajine ktorej statna prislusnost je ti priznana) mozes volit, aj ked neplatis doma dane, ale ich platis v zahranici do kasy inej krajiny....
tu ide o nieco ine... co asi nechces pochopit,
kludne si k tym volbam nechod, nikto ta nenuti. A kludne potom v krcme pri pive nadavaj na to, ze co to zas mame za debilov vo vlade... ze ktori dementi to zvolili
Predpokladám,že ta česká sliepka rovnako oduševnene spievala onoho času aj o svetlejších zajtrajškoch.Spievat o radare to je ako sa spievalo o novej priehrade.Je to úbohosť.
btw:tuleň plne s tebou súhlasím.Taký kandidát ktorý bol hoden môjho hlasu tu ešte nekandidoval.Ja navrhujem zrušiť tento post a začlenit slovensko do comonwelthu.
Tá ich kráľovná by mi vyhovovala.
Kimlo ty si posledný ktorý mi bude hovoriť čo mám,alebo nemám kritizovať.
Ani ja si neviem vybrat. Je to ako vyberat si medzi zhnitymi jablkami to najzdravsie. Zena v cele statu mi absolutne nevadi, skor naopak. Kedze prezident disponuje minimalnymi pravomocami, moje rozhodnutie asi padne v uplne poslednej chvili.
Lenze Kimlo ma pravdu. Pre demokraciu ako system je zasadne aby sa ludia zucastnili na volbach a zaujimali sa o veci verejne.
V 30-tych rokoch rezignovali Nemci na volby a ako to s nimi dopadlo.
človeče máš v tom obrovský zmätok nechcem napísať,že bordel.Príčina nástupu Hitlera k moci nebola vôbec v tom,že by ludia rezignovali na volby...
Takže šup do knižnice a študovať,študovať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len aby si k tym volbam aj naozaj isiel... az potom sa mozme hrdo bit do prs
Odkedy mám právo voliť tak chodím, na každé... takže sa bijem do svojho hrudníčku
a žiadne predsudky
....ale treba povedať, že je vo svojom fachu, už od r.1992, kedy mala na strosti deložovanie sovietskych vojsk
...no, u tej radičovej je ten "look" oniečo lepší.......
zasadna chyba.
nenechajme blbcov rozhodovat za nas!
kazdy hlas ma vahu.
Dúfam,že toho 21-ho bude konečne pekne počasie a vyrazím von.
A pre tých mudrlantov tu na fóre oznamujem,že kritizovať má právo každý kto nie je príživník a hlavne platí dane na tých ktorí sa tvária ,že vládnu.Či volíš,alebo nevolíš.
Lenže on nikto normálny nie je vo výbere!
Pravicová kandidátka aj svetový vedec sú alkáči (o svetovom vedcovi by som vedel iné pikošky... sú ľudia, čo nie sú DrSc., hoci na to jednoznačne majú, lebo dotyčný je ešte stále šéfom patričnej komisie a má ich v zuboch), momentálny je trdlo a zvyšok stojí takisto za starú bačkoru.
Pokiaľ je na výber medzi rozžeraveným železným trónom (Juraj Dóža) a elektrickým kreslom, ešte stále sa dá sadnúť na zem.
ináč gašpiho dnes hackli http://volby.sme.sk/c/4344124/hacker-na-gasparovicov-web-napisal-co-mu-tlaci-ujo-fico-do-hlavy.html
a rovnako davam odkaz na zaujímavú stránku http://www.zlyprezident.sk
to ze platis dane nema s volbami moc spolocne...
pokial pracujes v zahranici, a platis tam dane... tak to neznamena, ze mas pravo zucastnit sa na tamojsich volbach (pokial nemas prislusne statne obcianstvo)... ale doma (v krajine ktorej statna prislusnost je ti priznana) mozes volit, aj ked neplatis doma dane, ale ich platis v zahranici do kasy inej krajiny....
tu ide o nieco ine... co asi nechces pochopit,
kludne si k tym volbam nechod, nikto ta nenuti. A kludne potom v krcme pri pive nadavaj na to, ze co to zas mame za debilov vo vlade... ze ktori dementi to zvolili
pekny den prajem
btw:tuleň plne s tebou súhlasím.Taký kandidát ktorý bol hoden môjho hlasu tu ešte nekandidoval.Ja navrhujem zrušiť tento post a začlenit slovensko do comonwelthu.
Tá ich kráľovná by mi vyhovovala.
Kimlo ty si posledný ktorý mi bude hovoriť čo mám,alebo nemám kritizovať.
jeho stranka musi mat dnes dobru navsetvnost
aj zla reklama je reklama a vela krat lepsia ako ta dobra
juuj, tak to radsej len dva, lebo potom sa mi casto sniiiva
Ja fakt neviem koho by som volil, teda pokiaľ by som nebol na kandidátke
človeče máš v tom obrovský zmätok nechcem napísať,že bordel.Príčina nástupu Hitlera k moci nebola vôbec v tom,že by ludia rezignovali na volby...
Takže šup do knižnice a študovať,študovať...