Nemám problém to zverejniť, je mi v podstate jedno, čo si kto o tom myslí.
Volím Radičovú.
Minule som vsadila na Gašparoviča, z ktorého sa vykľul úplný gašpar.
Ako tak pozeram na to hlasovanie, tak stary ch-uj(o) s podporou *****sa ma aj na fore az nezdravo vela volicov a to tu je vekovy priemer podstatne nizsi nez celoslovensky volicsky. To nevyzera dobre s nasou buducnostou. Ked este spravime anketu kolko foristov bude volit *****sa, tak sa bojim vysledku kedze asi bude to cislo hrozostrasne vysoke.
Pozn.: Nie, mena nie su vymyslene, aj ked na *****sa niektori mozno ani nepridu (ale dam napovedu - *****s je len iluzia).
Podľa mňa sú voľby u nás (inde to nepoznám) vyberaním "jednookých kráľov(ien) medzi slepými". Ja zastávam názor, že nakoľko sú všetci na 2, možno 3 veci, voliť nebudem. Za každú cenu to nemá význam... Radšej pôjdem na bike.
len napr cez zdraveho prezidenta neprejde zakon o zakaze bicyklovania v lese.. a to nehovorim o vstupe do lesa s konom
a zakony su to co ta celkom priamo ovplyvnuje..
O buducnost v suvislosti s tym starym ***** sa nebojim ani zdaleka tak, ako v suvislosti s *****som. A bat sa mam coho - s *****som na cele co len rozdava peniaze tym co nic nerobia to totiz urcite tento rok koalicia nezvladne tak ako si predstavuje popri vsetkych tych socialnych prispevkoch a pod. a budu sa chciet chytat mojho buduceho dochodku a odvodov do druheho piliera. Len dufam, ze si *****s uvedomuje, ze ak sa chyti druheho piliera, tak je velmi realne, ze skonci (mozno aj predcasne).
len napr cez zdraveho prezidenta neprejde zakon o zakaze bicyklovania v lese.. a to nehovorim o vstupe do lesa s konom
Áno je to nezmyselný zákon ktorý nikto nedodržiava.Na druhej strane kto s ním mal doteraz problém...Práave preto,že je taký gumený sa nezmenilo v reále nič.
Na druhej strane ak prezident niečo odmietne tak väčšina to schváli znovu.
takže táto funkcia je zbytočná a dobrá len ako úložisko pre ludí ktorí už nemajú čo povedať.
ja sa len divim, ze pri pocte ludi, ktori *****ju na *****sa je mozne, ze vyhral volby
Ja tiez. Ale forum nie je dostatocne reprezentativna vzorka - pevne verim, ze tu naozaj nema preferencie na urovni cca 50% ako vyplyva z poslednych prieskumov (aj ked samozrejme nie uplne objektivnych).
Jediný skutočný prieskum budú až volby.
A čo sa týka tých dávok tak ano ani mne sa ich množstvo moc nepáči,ale ludia si ich zvolili tak im patria.
Čo sa týka dôchodkov tak ten druhý pilier nie je žiadna výhra.Je to stávka na niečo o čom nikto nevie ako to po nejakých 30 rokoch dopadne.Ale tí čo o tom rozhodovali tu už dávno nebudú.
Ja by som tam nedal ani ojro.
Vidím, že väčšina bude voliť Radičovú. Moja otázka znie jednoducho: Prečo? V politike sa nevyznám, nesledujem dianie, možno preto mi nič nehovoria kandidáti okrem Gašparoviča, Martinákovej, Mikloška a Radičovej. Aj v minulosti sa o post prezidentky zaujímali ženy? Či len teraz sa roztrhlo vrece? "Amerika má 1. černošského prezidenta, tak prečo by nemohlo mať Slovensko 1. prezidentku? Američania od toho veľa očakávajú, tak prečo nie aj my? Poďme voliť ženu! No a ktorú? Martináková je nesympatická, alebo taká "viete aká". Tak je to jasné, volíme Radičovú..." Ja uplatňujem "pravidlo chaosu", preto ak by som volil, volil by som jednoznačne Sidora alebo Melníka (teraz neberiem do úvahy, že o nich nič neviem, to by som si najprv niečo pozrel). Čo by bolo, keby sa tí dostali na post prezidenta? Možno nič, možno niečo. No z môjho pohľadu je z výberu jasné, kam pôjde väčšina hlasov vzhľadom na spomínanú Ameriku, vykresľovanie Gašparoviča v médiách a príliš okatú podporu od Fica. To vidím ako jasné smerovanie voličov k 1 kandidátovi...
No už bola jedna ženská kandidátka Vášaryová a to bol trapas dosť veľký.Čo sa týka Radičovej keď to tak sledujem v novinách tak médiá ju až neobjektívne tlačia.V tomot prípade hovoriť o nejakej nestrannosti je nezmysel.Kampaň je otravná a už mi leze dosť na nervy už len čakám kedy mi Radičová vyskočí z hrnca.
Som zvedavý, kedy bude mať Slovensko dobrého prezidenta. Keď bolo prvýkrát treba zvoliť prezidenta, ľud si vybral R. Schustera, dobrodruha telom, aj dušou, za to ho ale mnohí domavysedávajúci Slováci znenávideli. A tak bolo jasné, že treba prezidenta iného. Potom bol mnohými v princípe voľby menšieho zla zvolený Gašparovič, pretože veľa ľudí nechcelo Mečiara. Teraz veľa ľudí nechce Gašparoviča, a tak budú voliť Radičovú...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Volím Radičovú.
Minule som vsadila na Gašparoviča, z ktorého sa vykľul úplný gašpar.
inak taka mozno odveci otazka kolko z tych 9 dobrodruhov, co ma lepsi program, nema pravo volit (t.j. ma menej ako 18r.)?
Pozn.: Nie, mena nie su vymyslene, aj ked na *****sa niektori mozno ani nepridu (ale dam napovedu - *****s je len iluzia).
stary ch-uj(o)
*****s
O tvojej budúcnosti rozhodne len tvoja schopnosť,alebo neschopnosť.Nič iné.
EDIT: Nevadí.
O buducnost v suvislosti s tym starym ***** sa nebojim ani zdaleka tak, ako v suvislosti s *****som. A bat sa mam coho - s *****som na cele co len rozdava peniaze tym co nic nerobia to totiz urcite tento rok koalicia nezvladne tak ako si predstavuje popri vsetkych tych socialnych prispevkoch a pod. a budu sa chciet chytat mojho buduceho dochodku a odvodov do druheho piliera. Len dufam, ze si *****s uvedomuje, ze ak sa chyti druheho piliera, tak je velmi realne, ze skonci (mozno aj predcasne).
Áno je to nezmyselný zákon ktorý nikto nedodržiava.Na druhej strane kto s ním mal doteraz problém...Práave preto,že je taký gumený sa nezmenilo v reále nič.
Na druhej strane ak prezident niečo odmietne tak väčšina to schváli znovu.
takže táto funkcia je zbytočná a dobrá len ako úložisko pre ludí ktorí už nemajú čo povedať.
Ja tiez. Ale forum nie je dostatocne reprezentativna vzorka - pevne verim, ze tu naozaj nema preferencie na urovni cca 50% ako vyplyva z poslednych prieskumov (aj ked samozrejme nie uplne objektivnych).
A čo sa týka tých dávok tak ano ani mne sa ich množstvo moc nepáči,ale ludia si ich zvolili tak im patria.
Čo sa týka dôchodkov tak ten druhý pilier nie je žiadna výhra.Je to stávka na niečo o čom nikto nevie ako to po nejakých 30 rokoch dopadne.Ale tí čo o tom rozhodovali tu už dávno nebudú.
Ja by som tam nedal ani ojro.
EDIT: Nie "do Fica" ale od Fica. Oprava preklepu.
logni sa na konkurenčnú stránku (sa to aj bojím napísať) a Ti vyskočí z monitora