Janošik šak ty nepoznaš na mobile samospušt...?hi-hi A trafic by sa mal aj Ty ...hi-hi A keby som povymetal šicke karčmy po drahe domu ta aj o***** poradnu donešem domu...
Tož zopár z dnešneho vyjazdu...dnes sme dali svižnych 85 kilačov v skvelom počasíčku,už som bol odhodlany to absolvovat sám-no v tom Mato -KRIWO sa so mnou spojil a šiel som mu na proti-ináč paradička odreagovanie
nazdarek všetci ako tak sledujem tak tu ozaj "pribudaju príspevky lem taky vanok"no co už ked zima nie a nie skončit Rano vstanem kuknem cez okno a zase nakureno snehu-šicko biele-no hruza
sluchaj Ander jest šnehu treba še lyžovac. No ši ráz su já Už som tu dlho nebol, lebo minuly týždeň nebolo času na bajk boli sme partia na skialpi v Malej fatre gut partia gut výlet.Perfektné počko až na ten druhý deň ale nam jedno tu konec hej, tu Bola bomba boli sme zo soboty na nedelu. Spali sme na chate pod chlebom u kamarata. Prvy den sme boli na zhody (trochu sme pobludili pod veľkým rozsutcom ale nevadí vrátili sme sa do Vrátnej a dujba po zjazdovke do sedla a zo sedla na chatu pod Chlebom na druhí deň na Chleb a cez Poludňový grúň naspäť do vrátnej a dom bolo parádne. Ostatné foto a video na stránke http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii-4/mala-fatra-wellness-full.html Ja pridavam nejaké foto.
No a dnes sme boli u susedov v Poľsku Bieszczady.Najvyšší vrch Tarnica 1346 m.n.m perfektná divočina. Tam kde líšky davajú dobrú noc a dze še muchy otačaju Odchod z Humenného cez Medzilaborci cez Palotu do Poľska tam iný svet sneženie husté no ina krajina. Išli sme popri hranici cez Cisnu do Wolosateho. Už pred Wolosatym sme dvakrát tlačili auto bo 10 centi noveho snehu na ceste. U Wolosatym 39 cm snehu prašan.Tak sme sa najedli a išli sme za sneženia hore.Hore bolo nejakých 73 cm snehu a že vraj prvý jarný deň no nakoniec sme vyšli na Tarnicu. Ten kríž hore bol úchvatný. No výhľad nebol žiaden tak sme zišli niektory napešo niektory na boboch, pekačoch, bretvankoch ale bolo výborne. Vrelo odporúčam sa tam isť pozrieť malo ľudí a riadna divočina. Nejaké foto.
No jo dnešny pervy jarny den jak lusk ešči včera večar še mi ani nešnilo že dnež budzem v takej divočine a na najvyššim verchu TARNICA dzeškaj v Polsku -no absolutne nebanujem Aj taka to je pre nas ciklistoch -hobikoch zima.Taka turistika jak príprava na sezonu padne myslím každému vhod-a kedz ešči super partija ta ani nehutorim... Ta to radosc
A ja zdravim vsetky netere Baču Ondreja Ondrej ked tak pozeram tak u vas je snehu po uši - keď sa človek na hlavu postaví U nas uz je celkom fajn, az na to blato, ale to sa da prezit. Takze mi uz veselo "šarpeme" v terene
No jo ander to tu rafe jak na pase muši Dnes bol každy osobitne Ondrej na bajku doobedu a ja som bol poobede na cesťaku maly sninsky okruh. Nejakých 59 km. Išol som vyvetrac hlavu ne Drotár všimni si fotku zasnežené prútené zoo kde sme boli spolu v lete na pifko.
Tož Janošik my sme asi jedina sekcia kdze najvecel možeš pokukac fotky bo my šalene vyhodnare...a my kedz še nasereme ta zdokumentujeme asi šickop co še zdokumentovac DA...hi-hi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.