Viete čo sa mi nevidí?
Toto je, povedala by som dosť intímna téma. Neviem, či to napíšem dostatočne zrozumiteľne
Niektorí z Vás /nás/ sa vyjadrili k téme a uviedli, koho pojdu voliť, prípadne volili.
Je to dobrá vôľa každého, kto sa v tejto téme odhalil.
Ale sa mi nezdá vhodné to, že oponenti útočia a presviedčajú buď nevoličov, alebo podľa nich
voličov "tých nesprávnych" kandidátov.
Veď je to absolútne osobné. A nech pôjde voliť ten, či onen, trebárs Neandertálca, je to len a len
jeho vec a jeho presvedčenie.
Pretože presvedčenie, nech je založené na akejkoľvek rozumnej argumentácii, vždy je to len subjektívna záležitosť. Tak isto je to s nevoličmi. Keď pôjde namiesto volieb trebárs dláviť kapustu, je to každého vec a ja to akceptujem.Riaďme sa heslom Ži a nechaj žiť!
BikerMarco: videl som... Musím povedať že Martinákova ma nepríjemne prekvapila svojou "agresivitou" Mikloško tam len koktal, veľké plus ma ale u mňa za útok na Seatoviča ohľadne Gaulidera a pod. som sa pobavil. Radičová ničím neprekvapila...
Radičová ničím neprekvapila tak ako aj na ta 3.Nevie povedať v čom by bola iná.A to jej nedávne podkladanie sa premiérovi len ukazuje kde je dnes opozícia.Takto pochváliť Fica po troch rokoch to ho musí hriať na duši.
Radičová ničím neprekvapila tak ako aj na ta 3.Nevie povedať v čom by bola iná.A to jej nedávne podkladanie sa premiérovi len ukazuje kde je dnes opozícia.Takto pochváliť Fica po troch rokoch to ho musí hriať na duši.
Triki: treba čítať medzi riadkami, to že chce komunikovať s koalíciou aj opozíciou je len dobre. Fica nemám rád ale ako prezidentka by mala byť nezávislá a podľa toho sa aj správať. Myslíš si že ak by Ficka ignorovala tak by bola nezávislá len preto že je na druhej strane. Prezidenta volia ľudia...
Myslíš si že Seatovič je nezávislí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je, povedala by som dosť intímna téma. Neviem, či to napíšem dostatočne zrozumiteľne
Niektorí z Vás /nás/ sa vyjadrili k téme a uviedli, koho pojdu voliť, prípadne volili.
Je to dobrá vôľa každého, kto sa v tejto téme odhalil.
Ale sa mi nezdá vhodné to, že oponenti útočia a presviedčajú buď nevoličov, alebo podľa nich
voličov "tých nesprávnych" kandidátov.
Veď je to absolútne osobné. A nech pôjde voliť ten, či onen, trebárs Neandertálca, je to len a len
jeho vec a jeho presvedčenie.
Pretože presvedčenie, nech je založené na akejkoľvek rozumnej argumentácii, vždy je to len subjektívna záležitosť. Tak isto je to s nevoličmi. Keď pôjde namiesto volieb trebárs dláviť kapustu, je to každého vec a ja to akceptujem.Riaďme sa heslom Ži a nechaj žiť!
No nezda sa mi, ze by tu niekto niekoho nutil. Je to kazdeho osobna vec.
podla mna diskusia este nikomu neuskodila...
http://blog.synopsi.com/2009-03-11/hackeri-zuzana-martinakova-skoncila
no načo zabezpečenie, že? asi nepredpokladali, že by niekoho napadlo tak primitívny postup na "hacknutie"
ani na Gašparoviča nezabudli
http://volby.sme.sk/c/4344124/hacker-na-gasparovicov-web-napisal-co-mu-tlaci-ujo-fico-do-hlavy.html
Plne s T.ebou súhlasím, aj podľa mňa, pokiaľ diskusia neskĺzne do invektív.
Radičová
Skúste, je to celkom sranda.
môj výsledok:1 Radičová, 2 Bollová
Ach, tie ženy....
2. Gašparovič s Mikloškom
3. Melník
Ale volil by som Melníka
Triki: treba čítať medzi riadkami, to že chce komunikovať s koalíciou aj opozíciou je len dobre. Fica nemám rád ale ako prezidentka by mala byť nezávislá a podľa toho sa aj správať. Myslíš si že ak by Ficka ignorovala tak by bola nezávislá
Myslíš si že Seatovič je nezávislí