Treba sa na to vyspať a zameriať sa na to,o čom tým ľuďom ide... Darmo bude mať Mikloško nastrelené vlasy a bude fešák,keď bude nezvoliteľný a darmo mu je poslať hlas.....
A naopak,aj keby mala Radičová hlavu v oleji namočenú,ale súhlasím z jej názormi,je mi to u riti,je to jej hlava..veď stylisti ju dajú do pucu,zato sprostú hlavu neprerobíš...ťažko..
Ako pozerám tú poslednú vetu v hlasovaní až 23%,sa tým ľuďom divím...tak potom nemajú ani právo nadávať a mudrovať...čas užitočnejšie?Nech to zaberie 10 minút...nerozumiem, taká ľahostajnosť k sebe a aj druhým... :roll
lapaloma: veď je kľud... A ty si myslíš že ak občan nevyužije svoje právo, ísť voliť, tak sa niečo zmení ? Ak nie som spokojný tak spravím všetko čo je v mojích silách aby som veci dal do pohybu
Lenže dnes je "národ" ľahostajný, pohodlný a myslí len na seba.....
a hlavne je nas narod trucovity a a just robi napriek tomu o com sa ho snazia presvedcit ;-] aj tu to vidis ... reakcia ma vela reklamy otravuje ma nebudem ju volit ... a pod a pritom si staci pozriet jednu diskusnu relaciu napr de facto vcera ;-] a clovek zisti kto je schopny kultivovaneho a aspon v naznakoch fundovaneho prejavu a kto je iba gasparko ;-] hmm a zial ani miklosko nevysiel prave najlepsie
Áno, Mikloško je postavička...
Mne sa páči nekonfliktnosť Radičovej a to že tam začali na ňu útočiť lebo sa akože spája s maďarmi a pod. To bola len ich úbohosť
Tak ako som písal už vyššie, verím že zvolením Radičovej by sme mali nestranú prezidentku ktorá by vedela viesť dialóg s každým. A ako povedala nemáme tu len maďarskú menšinu.....
Stačí sa pozrieť na politiku Ficka, prská až mu s papule pena tečie... Tadiaľto podľa mňa cesta nevedie.
....samozrejme aj Dzurinda by mal ísť kade ľahšie, pochybujem že ešte prinesie do politiky niečo pozitívne.
O MM viem svoje... koniec koncov, "kolega od konkurencie". A je to dosť na to, aby som s jeho volebným lístkom manipuloval v atómbordeli.
"Kým som tu ja, XY veľký doktorát mať nebude!"
tých XY je niekoľko, každému z nich tie 4 písmená patria, drvivá väčšina z nich má dávnejšie profesorské parametre a ich jediný zločin je, že mu buď nepadli do oka, alebo mu odmietli robiť komparz
jo a včera som otvoril večer chladničku a tá Radičová naozaj vyskočila
umlátil som ju pumpou
No ja používam chladničku ako televízor.Vľavo hore sedí majka a čaká kedy si ju dám...
Tuleň,ale zas "vám" zvolili predsedu sav-ky.Takže budú bubáky.
Radičová nemože byť nestranná kedže je podpredsedníčkou nejakej strany.Veľa slubuje a takýmto luďom ja už dopredu nikdy neverím.
Proste len kecy a kecy a dúfam,že táto fraška už skončí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uplne s tebou suhlasim. cim viac reklami na niekoho vidim, tym mi je nesympatickejsi.
asi budem volit bolovu.
A naopak,aj keby mala Radičová hlavu v oleji namočenú,ale súhlasím z jej názormi,je mi to u riti,je to jej hlava..veď stylisti ju dajú do pucu,zato sprostú hlavu neprerobíš...ťažko..
Veď ako v poriadku, to je jasné.... Debata je o ľudoch čo môžu ísť voliť.
tak klud
Lenže dnes je "národ" ľahostajný, pohodlný a myslí len na seba.....
Mne sa páči nekonfliktnosť Radičovej a to že tam začali na ňu útočiť lebo sa akože spája s maďarmi a pod. To bola len ich úbohosť
Tak ako som písal už vyššie, verím že zvolením Radičovej by sme mali nestranú prezidentku ktorá by vedela viesť dialóg s každým. A ako povedala nemáme tu len maďarskú menšinu.....
Stačí sa pozrieť na politiku Ficka, prská až mu s papule pena tečie... Tadiaľto podľa mňa cesta nevedie.
....samozrejme aj Dzurinda by mal ísť kade ľahšie, pochybujem že ešte prinesie do politiky niečo pozitívne.
O MM viem svoje... koniec koncov, "kolega od konkurencie". A je to dosť na to, aby som s jeho volebným lístkom manipuloval v atómbordeli.
"Kým som tu ja, XY veľký doktorát mať nebude!"
tých XY je niekoľko, každému z nich tie 4 písmená patria, drvivá väčšina z nich má dávnejšie profesorské parametre a ich jediný zločin je, že mu buď nepadli do oka, alebo mu odmietli robiť komparz
jo a včera som otvoril večer chladničku a tá Radičová naozaj vyskočila
umlátil som ju pumpou
Tuleň,ale zas "vám" zvolili predsedu sav-ky.Takže budú bubáky.
Radičová nemože byť nestranná kedže je podpredsedníčkou nejakej strany.Veľa slubuje a takýmto luďom ja už dopredu nikdy neverím.
Proste len kecy a kecy a dúfam,že táto fraška už skončí.