no jo, my Pieštanci tiež niektoré makké slabiky nevyslovíme
dijck: ja keď som to čítal, tak okrem iných vecí ma napadlo, že autori sú duchovne spriaznení, ba sa až radi korili inému el presidentemu, z ktorého tiež kadejaké perly vychádzali... enem na rozdiel od tohoto nášho typa rinčal plutóniom... no a pokaváď môže mať jadrová mocnosť na čele trotla, tak je to fakt jedno
mne sa nepozdáva nielen pretekár s alkáčkou, ale proste nikto z výberu
časť z nich preto, že som holt ľavicovo orientovaný a presvedčenie nepustí, časť preto, že mi mozog chvála Alláhovi ešte funguje a logika nepustí, časť dokonca osobne poznám a to už vôbec nepustí
nevidím v tom význam vyberať zas najmenšie zo ziel
a tak radšej obdivujem snehomokrý humus harašiaci za oknom
Neviem čo je to po "blavácky" ,ale budiš nech je dancúľ teda dancúlom...
Agitka neagitka pocasie vyzerá byť sic hodne na pí,ale názor nemením a kedže nie som ochotný robiť zo svojími hodnotami kompromisy (holt rodinná tradícia) tak je jasné že nielen žiadny kandidát nie je hoden hlasu môjho,ale ani žiadna strana...Pretože v tomto post ľudácko-bolševickom pakopriestore by musel prísť asi niekto z iného sveta.
lapaloma: jediná reálna z kandidátok... ale aj istý profesor si rád drcne
triki: až na nejakú príznakovosť v poslednej vetičke si presne vystihol aj môj názor
tulenik:Každý si rád občas drcne... ľudia nie sú dokonalí a nikdy nebudú, ani ty ani ja. Preto mi stále prídu niektoré dôvody ktoré tu viacerí spomínajú viac ako detinské
Ja to tak trochu aj chápem. Človek sa podvedome vopred bojí, že niekoho zvolí, ono sa z voleného vykľuje pľuha a volič sa bude musieť 4 roky ráno pozerať v zrkadle na človeka, ktorý urobil chybu. Takže je jednoduchšie a alibistickejšie neísť voliť a nech to dopadne akokoľvek, môže nevolič *****ať 4 roky alá "ja som to vedel", "ja som to hovoril". A keďže ideálny politik ani človek neexistuje, vždy sa nájde niečo, kde sa *****ať bude dať. Aby sa toto celé mohlo každé 4 roky opakovať. Ave nevoliči.
No o tom,že si Radičová občas rada prišpajzuje neviem nič a to nie je ani podstatné.Pokiaľ chodí do "roboty" triezva tak ma to nezaujíma.
Ostatné som už povedal a propaganda má vždy opačný účinok.
mimo záznam by som ti k tomu povedal viac, takto do MySQL teda sčasti oficiálne musím povedať, že live mám skúsenosti skôr s iným kandidátom (kks začínam byť nechutne diplomatický)
Dnes rano sa ma pytala upratovačka, že koho budem voliť. Priznam sa neviem ale vysvetlil som jej to takto : Doma maš v obývačke vo vitrínke krásne naleštené brúsené poháre, ale pouzivas iba tie otrepane kuchynské. A takto je to aj s našim prezidentom. Vzhľadom na jeho právomoci ho máme viac menej iba na ukážku, takže, keď už máme niečo ukazovať, tak nech je to aspoň pekné hoci pani Radičová nooooo, taká Zuzana Fialová sa mi páči viac Ale aby som si splnil svoju občiansku povinnosť pôjdem, zamiešam hlasovacie lístky a jeden nahodne vyberiem a snáď nič nepokazím pretože si myslím, že je fakt jedno koho v tej vitrínke ukazujeme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre mňa to bol Dancúl,šak po blavácky,néééé...
Ale no..Ty dokážeš aj nemožné...
no jo, my Pieštanci tiež niektoré makké slabiky nevyslovíme
dijck: ja keď som to čítal, tak okrem iných vecí ma napadlo, že autori sú duchovne spriaznení, ba sa až radi korili inému el presidentemu, z ktorého tiež kadejaké perly vychádzali... enem na rozdiel od tohoto nášho typa rinčal plutóniom... no a pokaváď môže mať jadrová mocnosť na čele trotla, tak je to fakt jedno
mne sa nepozdáva nielen pretekár s alkáčkou, ale proste nikto z výberu
časť z nich preto, že som holt ľavicovo orientovaný a presvedčenie nepustí, časť preto, že mi mozog chvála Alláhovi ešte funguje a logika nepustí, časť dokonca osobne poznám a to už vôbec nepustí
nevidím v tom význam vyberať zas najmenšie zo ziel
a tak radšej obdivujem snehomokrý humus harašiaci za oknom
Agitka neagitka pocasie vyzerá byť sic hodne na pí,ale názor nemením a kedže nie som ochotný robiť zo svojími hodnotami kompromisy (holt rodinná tradícia) tak je jasné že nielen žiadny kandidát nie je hoden hlasu môjho,ale ani žiadna strana...Pretože v tomto post ľudácko-bolševickom pakopriestore by musel prísť asi niekto z iného sveta.
triki: až na nejakú príznakovosť v poslednej vetičke si presne vystihol aj môj názor
Ostatné som už povedal a propaganda má vždy opačný účinok.
Potom tam radšej ani nechoď.
Podľa mňa, to vôbec nie je jedno.