Dnes som bol sam opacit teren - ZA - Teplicka - Zastranie - Budatin - Hradisko - Ovciarsko - H.Podhradie - sedlo Rosoviny - Peklina - Bitarova - ZA... 52 km, 1050 vyskovych...sucho, sneh a na konci som sa ukazkovo za*ebal ale spoko...
cele to bolo fajn, cervena do Podhradia super, vyslapal som si aj tie Rosoviny ale musel som sa potom vratit, snehu bolo moc. Zadrbal som sa na luke nad Bitarovou, bol to masaker ale pri umyvani bajku v Rajcanke som mal zazitok
O Blate nad Bitarovou by som vedel rozprávať. A hlavne Berco. Tam po okraji poľa sme šli ešte vo Februári a všetko blato sa nalepilo na kolesá. Ani sa nemohli pretočiť cez mostík vidli
Ešte doplním, že sme s Bercom trocha naháňali kondíciu. Po mesiaci výpadku sme dali dnes 85 km po asfalte. Okruh Divina - Rajec - Považská - Divina. Priemerka niečo málo cez 24. Z Považskej až domov hnusne silný proti vietor. Rýchlosť sme mali ledva 20 - 22.
Na foto golfové ihrisko pri Rajci.
ja som dnes tiez vybehol na hradisko bolo fajn ale na luke z hradiska do horok(mam cesku klavesnicu nejde mi napisat UO ) som sa pekne zaje*al... dnes bolo uplne luxusne kdo nebol na biku moze lutovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na foto golfové ihrisko pri Rajci.
V tých modrých vetrovkách ste dnes vyzerali s Bercom ako dvojičky
To si bol ty v Budatíne myslím na KTM?