...karbonovy trojuholnik a duralove zadne spery ...to bolo v mode tusim 10 rokov dozadu
...ale inac velmi pekny cestak, ten predstavec sa tam podla mna celkom hodi, no sedlo uz menej
Chlapci, nič v zlom, ale čo sa týka sedla, s ohľadom na pohodlie Speedneedlu (je to skutočne pohodlné sedlo, a vo verzii Marathon priam komfortné ) mi príde, že kritizujete niečo, čo celkom nepoznáte. Takže ho najskôr skúste, a potom hodnoťte. No a ku predstavcu, za prvé si myslím, že na tých fotografiách ho nie je celkom dobre vidieť na také ohŕňanie nosom, a za druhé, je to aktuálne stále lepšie, ako keby som tam mal mať plánovaný 3T v štandarnej hrúbke tela, ale s krytkou hlavového zloženia a podložkami ku tomuto oversized. Ale samozrejme rešpektujem každý názor
2 duracer: napriek tomu, že netvrdím že Cannondale ako taký je tá najlepší výrobca (ten môj bike pre mňa samozrejme ale nalepší je ), do roku 2007, kedy prišli s celokarbonovým SuperSixom bola technológia SystemSixu tým najlepším, čo u Cannondale bolo k dispozícii. Takže nie 10, ale 3 roky. A tá Campa či SRAM, to je podľa mňa len otázka osobných preferencií, ja preferujem SRAM a Red tam je preto, lebo nič lepšie SRAM zatiaľ nevymyslel, a pokiaľ ma pamäť neklame, určite nie je za Campou zásadne pozadu.
2 ricco ja som "hobík s nadváhou", a aby som sa priznal, jazdiť som pred časom začal práve kvôli návratu ku akej takej kondícii. To že sa to u mňa zvrhlo na fandovstvo a v komponentoch tak trochu na úchylku (lebo poznám v tomto smere aj väčších "úchylákov"), je len zhoda náhod, takže o mojom ANP výkone nemám ani páru, napriek tomu že som absolovoval aj pár ergometrických vyšetrení v ÚVN...
Tak už je hotovo...Váha aktuálne 6,26 kgs, po zmene galusiek a predstavca by mohol byť < 6
Attachment:
DSC00816.1.jpg
Attachment:
DSC00817.1.jpg
Attachment:
DSC00819.1.jpg
Podarené, až vo mne dozreje rozhodnutie, tiež vymením aliante za speedneedle.
Akurát by ma zaujímalo, ak si sa na ňom už teda viezol, ako je to s pohodlím. Lebo ten lajt je v osi brutal tuhý, no a tá rovná sedlovka to musí len znásobovať.
Akurát by ma zaujímalo, ak si sa na ňom už teda viezol, ako je to s pohodlím. Lebo ten lajt je v osi brutal tuhý, no a tá rovná sedlovka to musí len znásobovať.
Doteraz som ho (tento štandartný) jazdil cca 1000 km na jeseň v kombinácii so Syntace P6, a bolo to v pohode. Je pravda, že Marathon je ešte komfortnejší lebo je trochu širší, je však aj ťažší takže ten jazdím na MTB, a tu je čistokrvný light.
Ja som predtým jazdil ksyria a nemal som žiaden problém so zadnou partiou na biku. Ale po nahodení LW to bol veľký skok smerom k nepohodliu a to mám vyslovene komfortné sedlo, zahnutú karbo sedlovku a karbo zadnú stavbu.
Aha, akosi mi to pod vplyvom hospodárskej krízy nedopína... Zatiaľ som tú radosť nemal, na orave stále sneží takže cesta sa nedá Druhá vec je tá, že v úžšom výbere som mal okrem štandardov aj Ventoux, čo je nižší ráf, a skladané Edge, pri nich som ale dostal práve negatívne odozvy na bočný flex. V každom prípade dám vedieť pocity po prvom výjazde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aka je vaha? fakt az na to sedlo a predstavec super
...ale inac velmi pekny cestak, ten predstavec sa tam podla mna celkom hodi, no sedlo uz menej
v zelenej by bol krajsi,ale neni aspon moc napadny
daj pre zvedavost kolko wattov si mal na ANP,ked tak to napis do SS:)
myslel si ten Wilier Cento 1, ktory je len Cento ?
Doteraz som ho (tento štandartný) jazdil cca 1000 km na jeseň v kombinácii so Syntace P6, a bolo to v pohode. Je pravda, že Marathon je ešte komfortnejší lebo je trochu širší, je však aj ťažší
Ja som predtým jazdil ksyria a nemal som žiaden problém so zadnou partiou na biku. Ale po nahodení LW to bol veľký skok smerom k nepohodliu a to mám vyslovene komfortné sedlo, zahnutú karbo sedlovku a karbo zadnú stavbu.
Giro, chvalim, napr aj farebne zladenie
som uz predsa pisal, ze ich na ebay rozdavaju za pat korun...
Zeby ten isty?