su to SH saint-y...a 4 krat som ich rozoberal bo sa mi 1.piestik nevysuval....a stale mi suchal kotuc o platne.....posledna moznost zamena piestou medzi sebou,vytiahnuti a ocistenie tesneni pomohla..
tak som sa vcera vybral do kubrice na rybky.ale som prisiel neskoro 16.14-zavrete nedalo ni ,tak som vyrazil na chatu pod ostrym kde slniecko svietilo ,nad tn biele peklo no nadhera... odtial este po starej zeleznicke do mnichovky a cez soblahov a centrum tn na sihot....jaj konecne sa mi dobre zaspavalo.....v tn ma cakalo fajn snesenie,ale az ked som odomykal dvere...uf stihol som
tak sa dnes o5 troška zadarilo vybehnúť na bike. v lese stále blato tak ako sa len dalo. tn cez kubrú, kubricu, sedlo lúčky dole tou istou cestou len pekne na soblahov a po asfalte domkov. a kedže sme boli tak trocha ako prasiatka tak nam pomohla hasičská striekačka že žihadlo.
PS: shikmo na sedle maš odkaz v kovovej schránke. ináč ak by si zajtra išiel na bike daj vedieť by som sa pridal.
to sa asi nezadari pride navsteva z nemecka....a okrem toho som bol vcera len tak pozriet kamosa v tepliciach a dal si to kusok pod vrata,ked uz celkom snezilo ale stale ok,u neho som sa ususil,zohrial a pobudol kus ..a co sa dialo potom bol zasa jeden z mojich extremov-neplanovanych (ked som odchadzal z domu bolo krasne slnecno-aj ked predpoved... )...ciste chumacovite peklo-nic som nevidel,vsetko v ociach...vietor,auta..,kosa...stastny a mokry jak prasa som otvaral dvere od bytu okolo21.00 ...
..ale ak by sa moc darilo tak v nedelu by som na 2hodky vybehol kdesi-mozno zavada..
tak my zajtra pojdeme na Inovec uz tradicne, niektori vraveli ze by sa pridali, tak nech sa paci o 11:00 na Radare.
Zuzka+ROpa
....kedze o 11:00 som nestíhal, tak som vam chcel ist aspon oproti, len som nevedel ako pojdete dolu z inovca, tak som ti volal, ale nebolo toho, kto by ten mobil zdvihol , tak som bol pobikovať kade -tade až som skončil v sedle lúčky- blata primerane, takmer bezvetrie,turistov sem-tam, na lúčkach opekali ....no a čo by to bola nedela bez motorkarov min.4 ks- rozbité je to tam pekne....
prepac ale dako som nepocul zvonit telefon, prisiel som na to az vecer ze si volal... vyjazd to bol pekny skoda ze sa nikto nepridal, nejlepsi bol zaciatok asi do jedenastej kedy bolo stale bezvetrie a krasne slnecno, potom ako sme vysli na radar tam uz bolo zatiahnute a sprevadzalo nas to celu cestu na chatu aj spat, miestami pofukovalo. Myslim ze sme dobre odhadli oblecenie lebo sme sa citili velmi dobre a ani relativne nizsia telota nam neprekazala. Dufam ze ta zima sa uz konecne niekam odprace pretoze okolo chaty je stav nezmeneny a dalej to je nezjazdne. Na buduce uz budeme musiet ist niekam inam lebo po tej asfaltke hore ma to naozaj uz nebavi. Za to maju na chate vyborny kotlikovy gulas, odporucam
Fotka len jedna, ako sa zatiahlo uz ma fotit moc nelakalo. Zverinu sme tentokrat nevideli ziadnu, zvalil som sa len raz a lesik od asflatky ku trati bol uz super zjazdny aj korene boli suche.
tak aby sa nepovedalo, aj na Baske je to stále bieda. Biela bieda. bol som v piatok a pridávam aj jedno foto ako lesný robotníci nechávajú ohniská pekne nezahasené, aby sa maroško cestou domov asi ohrial.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ROpa
PS: shikmo na sedle maš odkaz v kovovej schránke. ináč ak by si zajtra išiel na bike daj vedieť by som sa pridal.
..ale ak by sa moc darilo tak v nedelu by som na 2hodky vybehol kdesi-mozno zavada..
http://www.shmu.sk/sk/?page=1186#tab
shmu uz toho nakecali...
ak ma niekto chut dajte vediet..
okrem svinského vetra na cestách bolo ok
tak my zajtra pojdeme na Inovec uz tradicne, niektori vraveli ze by sa pridali, tak nech sa paci o 11:00 na Radare.
Zuzka+ROpa
Zuzka+ROpa
Rád sa zajtra podľa počasia pridám
Zuzka+ROpa
....kedze o 11:00 som nestíhal, tak som vam chcel ist aspon oproti, len som nevedel ako pojdete dolu z inovca, tak som ti volal, ale nebolo toho, kto by ten mobil zdvihol
tu par fotos
Fotka len jedna, ako sa zatiahlo uz ma fotit moc nelakalo. Zverinu sme tentokrat nevideli ziadnu, zvalil som sa len raz a lesik od asflatky ku trati bol uz super zjazdny aj korene boli suche.