Je sice pravda, ze prezident je nanic ale napriek tomu ak chce tak dokaze celkom slusne pribrzdit vladu vo svojom "rozlete". Ukazal to Kovac. Nie pre svoj mravny format, ale pretoze sa pohadal s LenOnom a potom mu trucoval ako len mohol. Menovanie, sudcov, profesorov, podpisovanie zakonov ... a samozrejme pristup do medii, zasadania paramentu ci vlady. Pravo dovolania na Sustavnom Ude. Da sa tam celkom slusne vyvadzat.
Všetko to čo si vymenoval musí prezident zo zákona vymenovať.
jj a napr. menovanie za profesora sa najlepšie odďaľuje tak, že to ministerstvo neposunie kancelárii prezidenta
prezident tam je len na to, aby mi povedal "no tak to teda si!"
o sudcoch etc. to platí rovnako
Lenže podaktorí ľudia tu troška nevedia čo má prezident aké právomoci.
Dá sa povedať,že prezident nemôže prakticky nič zablokovať.On musí podpísať to čo mu prinesú ministri.
Preto píšem,že je jedno kto tam bude.Je to dobrý kšeft na päť rokov nič viac.
na 5? zabudas na dozivotnu rentu, na auto zo soferom, na pozivanie na rozne spolocenske akcie ... a na relativnu beztrestnost .. si myslis ze preco meciar tak zufalo chcel byt prezidentom ... iste nie aby panoval
Lenže podaktorí ľudia tu troška nevedia čo má prezident aké právomoci.
Dá sa povedať,že prezident nemôže prakticky nič zablokovať.On musí podpísať to čo mu prinesú ministri.
no jo ala ak tam hodia nejkeho chumaja tak potom to bude tak ako teraz. hoci mas pravdu prezident je len figurka
U sudcov moze vybrat z ponuky, "potrestanie" DSS moze pozdrzat a ine rychlokvasene zakony tiez a hlavne moze neustale do vsetkeho kafrat. Je to malo ale viac nez nic - narusa to plunuly chod masinerie a rusi zdravy spanok cholerikom ako je Fico ci Slota a vyhana Meciarov k medvedom (vid historicke skusenosti).
Prezident má myslím 15 dní na to,aby podpísal,alebo nepodpísal zákon.
Máš veľké požiadavky ktoré ti slovenský prezident nesplní pretože to jednoducho nemá v kompetencii.
Je to zbytočný flek dovolím si povedať,že pre neschopných od ktoých sa nevyžaduje zodpovednosť.
triki tebe ide.
Mesežnikov sa má čo učiť. Ďakujem Ti za energiu, ktorú tu vynakladáš, aby si nám objasnil podstatu, napriek tomu, že si nevolič bez zodpovednosti.
P.S: A aký flek je podľa teba vhodný pre schopných, od ktorých sa vyžaduje zodpovednosť?
Nuž rád objasním pdstatu fungovania štátu kazdému kto mi tu troška pripomína bývalých SZM aktivistov.Ktorí boli rovnako nadržaní a pritom všetkým na smiech.
Keď chceš nieco zmeniť tak sa nebudeš tlačiť na flek kde budeš len vegetovať.
btw:toho ruského bolševika si vyprosím.
Tak to si nebud taky isty. Vela dochodcov nebolo volit lebo "Gasparko" bol "isty" Teraz ked je rozdiel minimalny tak ho podrzia. Mne osobne nie je sympaticky ani jeden, ale ked by som mal vybrat tak nech je to znova Gasparovic, on uz rentu ma istu. Nebolo by treba dosmrtne platit zo statneho dalsieho "darmozraca".
Podla tejto "logiky" by musel byt kazdy prezident na cele statu az kym nezomrie. Naco vlastne vobec su volby? Ved uz sme zvolili, tak nechajme celu vladu aj parlament aj prezidenta vo funkciach kym nevykapu - je jedno ako budu pracovat, ved maju istotu do konca zivota. Toto je uz len fakt vyhra ked ma byt stat v medzinarodnom meradle reprezentovany starym ***** donekonecna (hlavne ked väcsinou plati mudrost "Zla burina nevyhynie."). Radsej nech ma stary (ch)ujo uz len rentu tych necelych 1000 € a nech uz nemoze rozhadzovat viac penazi z rozpoctu na sprostosti. Pokojne to doprajem radsej Radicovej, ta aspon nepritakava beznazorovo *****sovi.
Zdá sa,že ctení bikeri zabúdajú,že gašparko ich nemá rád,každý biker čo ho chce voliť by mal dať povinne zošrotovať bike a stať sa radšej poľovníkom alebo automobilovým pretekárom to by si s ním hádam aj príležitostne mohli hrdo potriasť pravicou
na rentu nakaslat...je to funkcia su zato peniaze...ale ide o to kto tam je...a dochodcovia ho mozno budu volit, ale horsie ze aj mladi ho budu volit alebo nebudu volit nikoho a potom mudruju ze musia chodit do naglicka detom utierat zadky a umyvat hrnce lebo tu sa neda poriadne zit
Nuž rád objasním pdstatu fungovania štátu kazdému kto mi tu troška pripomína bývalých SZM aktivistov.Ktorí boli rovnako nadržaní a pritom všetkým na smiech.
Ja som bola tiež aktivistka SZM. Vôbec sa za to nehanbím, práve naopak bolo to fajn obdobie, rada na to spomínam. Robili sme kopec perfektných akcií pod rúškou SZM. Napríklad si spomínam na Splavy Hrona, cykloturistické výjazdy kade-tade, diskotéky, vždy to nieslo nejaký príznačný názov, napr.- po stopách SNP . Dostali sme na to prachy a nejakú politiku v tom nikto nevidel.
Triki, ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov a čo robíš?
S tou logikou že načo platiť starého aj nového, nech tam sedí ten istý som sa stretol a rozmýšlam o tom aký sme obmedzení a .ebnutí. Slovač takto naozaj ušetrí a všetkým sa môže pridať na dôchodkoch, mzdách v štátnych podnikoch, výskume, postavíme dialnice a prosto bude nám sveta žiť. Že už sme to dávno nevymysleli tak jednoducho dvihnúť životnú úroveň slováka. Každého takého šikovného kalkulátora by som okamžite vyhlásil za ministra financií a rozposlal takéto kapacity po celom svete, nech je aj vo svete skvele. Och, uff.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj a napr. menovanie za profesora sa najlepšie odďaľuje tak, že to ministerstvo neposunie kancelárii prezidenta
prezident tam je len na to, aby mi povedal "no tak to teda si!"
o sudcoch etc. to platí rovnako
no jo ala ak tam hodia nejkeho chumaja tak potom to bude tak ako teraz. hoci mas pravdu prezident je len figurka
Máš veľké požiadavky ktoré ti slovenský prezident nesplní pretože to jednoducho nemá v kompetencii.
Je to zbytočný flek dovolím si povedať,že pre neschopných od ktoých sa nevyžaduje zodpovednosť.
Mesežnikov sa má čo učiť. Ďakujem Ti za energiu, ktorú tu vynakladáš, aby si nám objasnil podstatu, napriek tomu, že si nevolič bez zodpovednosti.
P.S: A aký flek je podľa teba vhodný pre schopných, od ktorých sa vyžaduje zodpovednosť?
Ja som bola tiež aktivistka SZM. Vôbec sa za to nehanbím, práve naopak bolo to fajn obdobie, rada na to spomínam. Robili sme kopec perfektných akcií pod rúškou SZM. Napríklad si spomínam na Splavy Hrona, cykloturistické výjazdy kade-tade, diskotéky, vždy to nieslo nejaký príznačný názov, napr.- po stopách SNP . Dostali sme na to prachy a nejakú politiku v tom nikto nevidel.
Triki, ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov a čo robíš?