Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
...uz som v druhej faze, prestal som s chlastanim, ale zerem stale, sily budem potrebovat...
)
tak to sme na tom rovnako.
Prva previerka bude beh Devin-Bratislava.. a potom sa uvidi ci ma nejak zmysel to tuto sezonu silit, alebo zacnem zase chlastat..
keby si z bieleho zabludil dalej smerom na razcestie z ktoreho si daval foto daj prosim vediet ci a co sa zmenilo. v sobotu mame v plane ist asfaltkou z kosarisk na BK -> ci mame snivat alebo dufat...
urcite snivat, ta foto co som pridal je z nedele a pochybujem ze cez tyzden bolo teplo aby sa to rozpotilo... ten sneh je tam v takom stave uz strasne dlho... Dnes idem az do Sv. Jura na start a potom spat takze urcite mozem urobit zopar foto aby ste mali predstavu v akom to je stave.
ja mam pocas zimnej pripravy zatial najazdenych na bicykli 67km , ale na Svatojursky sa uz dost tesim
-to si na tom dobre , ja 0,00km.
-ale na trenažéry takmer 1600km , viem , možno som viacerým smiešny , ale zato na kompe mám namiesto obvodovej vzdialenosti 2090mm nadstavenú hodnotu 1600mm, to kôli tomu, aby sa to čo najviac zhodovalo s realitou
moja imunitka a možno aj časom pridaný zdravý rozum ma akosi stále ešte odporúčajú na trenažér ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to sme na tom rovnako.
Prva previerka bude beh Devin-Bratislava.. a potom sa uvidi ci ma nejak zmysel to tuto sezonu silit, alebo zacnem zase chlastat..
oteplovať to áno, ale počko ako v Anglicku
a aby ste si to neskor nevycitali...
na spinnery neviem... nemam tachometer
no tak to aby si trenoval zimnu pripravu aj na biku, lebo asi 10km maratonu pojde po 30cm hlbokom a mokrom snehu
Pripajam aj foto http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2618/144/103/1175198973/n1175198973_30174906_3388831.jpg
-to si na tom dobre , ja 0,00km.
-ale na trenažéry takmer 1600km , viem , možno som viacerým smiešny , ale zato na kompe mám namiesto obvodovej vzdialenosti 2090mm nadstavenú hodnotu 1600mm, to kôli tomu, aby sa to čo najviac zhodovalo s realitou
moja imunitka a možno aj časom pridaný zdravý rozum ma akosi stále ešte odporúčajú na trenažér ...
martinky 180cm
chleb 205cm
kralova studna 230cm-zo včerajška, dnes zlásenie nedoslo, možno ich zasypalo ako v ziarskej dolinke, mojej oblubenej