len aby sa to ludom nepacilo .. madarska karta ;-] a nezmobilizovali sa proti radicovej naozaj ;-]
Skôr si myslím že to môže zmobilizovať "slov. maďarov", kto má aspoň trochu zdravého rozumu a sleduje dianie na politickej scéne musí mať jasno o čo v tejto veci ide a pôjde.
Vsadili na národnostnú kartu a to sa im môže vypomstiť, bodaj....
triki: ja to vidím, viem že tam nemajú čo robiť, tak isto ako Anča s Janom... Len nerozumiem tomu prečo sa divia že Radičová získala podporu na juhu... Keby si odpustili narážky a urážky možno by dali hlasu ujovi
Viem že všetko je iba politika ale tí ľudia na juhu naozaj nemajú problém v spolužití. Myslím že I.R. by vedela uviesť veci na pravú mieru. Naopak, ujo všetko len podporuje.
Mysliet si, ze sa Durajovi a spol. podari odclenit juzne Slovensko, moze iba hlupak. Slota, Belousova, cela SNS a ich volici a podobne zmyslajuci "Slovaci" su tymi hlupakmi. Ako by to Duraj mohol dosiahnut? Nasilim? Madarskymi gardami? Vpadom madarskej armady? Teraz ked sme v EU? Z Bruselu? Spanielsko ako clen EU by to odsuhlasilo (Katalansko, Baskicko)? Nedajte sa vysmiat.
A neplette do toho Kosovo - to bola americka iniciativa.
Tadeáš to potom našich maďarov asi fakt nepoznáš.Oni nevolia lavo-pravo ako je to v civilizovaných krajinách bežné.Oni volia ako maďari.Čiže etnicky.Osobne sa poznám s niektorými maďarmi a poviem ti,že sa niekedy tomu Slotovi ani nečudujem.Samozrejme,že to neplatí plošne preto aj voliť bola len menšia časť.Tá pravda bude niekde uprostred.Aj keď médiá sa snažia z nich robiť často nejaké obeťe.
Takže podpora Čákyho pre Radičovú je pre ňu určite mínus a môže si za to viacmenej sama.
triki: myslím že 10 rokov spolupráce a komunikácie s "maďarmi" je dosť dlhá doba aby som mal ako takú mienku....
No a civilizované krajiny... tie by som nespomínal, je úplne normálne a myslím štandardné že sa tak volí aj v iných krajinách a nie len u nás.
Nechcem aby to vyzeral že sa ich snažím všemožne zastávať ale, stačí ísť na Slovensku na "sever"a povedz ako volia tam, máš pocit že tam rozlišujú pravú a ľavú stanu
Triki a ja by som si rad precital Tvoje stanovisko ku Combyho prispevku. Napr. nejaku dalsiu peknu teoriu, ktorou by si obhajil svoje doterajsie tvrdenia o zbytocnosti prezidenta a pod. kedze väcsinu Tvojich "argumentov" Comby jedinym postom dost efektivne znehodnotil a ukazal, ze az tak casto pravdu nemas.
Ja som bola tiež aktivistka SZM. Vôbec sa za to nehanbím, práve naopak bolo to fajn obdobie, rada na to spomínam. Robili sme kopec perfektných akcií pod rúškou SZM. Napríklad si spomínam na Splavy Hrona, cykloturistické výjazdy kade-tade, diskotéky, vždy to nieslo nejaký príznačný názov, napr.- po stopách SNP . Dostali sme na to prachy a nejakú politiku v tom nikto nevidel.
Triki, ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov a čo robíš?
No ja mám na toto povinné obdobie dosť opačné spomienky...
Na poslednú vetu nepovažujem za potrebné odpovedat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skôr si myslím že to môže zmobilizovať "slov. maďarov", kto má aspoň trochu zdravého rozumu a sleduje dianie na politickej scéne musí mať jasno o čo v tejto veci ide a pôjde.
Vsadili na národnostnú kartu a to sa im môže vypomstiť, bodaj....
Viem že všetko je iba politika ale tí ľudia na juhu naozaj nemajú problém v spolužití. Myslím že I.R. by vedela uviesť veci na pravú mieru. Naopak, ujo všetko len podporuje.
A neplette do toho Kosovo - to bola americka iniciativa.
Takže podpora Čákyho pre Radičovú je pre ňu určite mínus a môže si za to viacmenej sama.
No a civilizované krajiny... tie by som nespomínal, je úplne normálne a myslím štandardné že sa tak volí aj v iných krajinách a nie len u nás.
Nechcem aby to vyzeral že sa ich snažím všemožne zastávať ale, stačí ísť na Slovensku na "sever"a povedz ako volia tam, máš pocit že tam rozlišujú pravú a ľavú stanu
ak si južne od tých bodiek, si Maďar
A ja si zas myslím, že Triky existuje a je to ženská. Vedie ma k tomu niekoľko indícií.
Rečí ako koza bobkov a bojí sa zverejniť vek.
Triki, ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov a čo robíš?
No ja mám na toto povinné obdobie dosť opačné spomienky...
OK, rešpektujem. A prepáč, obvykle nebývam ironická.