Prekvapuje ma to mnozstvo odbornikov na myslenie. Obzvlast z nich ti, ktori sa usilovnym rozmyslanim prepracovali k nazoru, ze Stary Ujo je na tom lepsie. Len preto ze to povedal Zamraceny Populista alebo Najvacsi zo Slovakov povestny svojou zalubou v talianskych autach, japonskych motorkach skotskom chlaste ... kupuje on daco slovenskeho?
minule som cital v novinach krasny clanok a spomenul som si na par kamaratov-foristov
aspon kusok:
"Karl Marx vedel, ze iba z chudobnych, nevzdelanych ludi su dobri komunisti, lebo iba oni su kazdy den ponizovani ekonomickymi nerovnostami. Ludia, ktori vstupuju do strany z duchovnych dovodov, sa coskoro odklonia. Robert Fico - tak ako Gasparovic, Slota a Meciar - vie, ze chudobni, nevzdelani ludia tvoria idealnych zakaznikov pre populizmus, lebo iba ich mozno zastrasovat slobodnou konkurenciou myslienok a schopnosti. Ludia s vacsim duchovnym alebo intelektualnym kapitalom maju vacsiu chut na individualisticku podstatu liberalnej demokracie.
Takze so somranim liberalov na vitazstvo Ivana Gasparovica v prvom kole prezidentskych volieb sa spytajme sami seba: Preco sa stale tvarime prekvapene nad podporou, akej sa politicky Gaspari tesia?..."
NAjnovšie som sa dozvedela od našej múdrej susedy,že treba voliť Gašparoviča len preto,že keď budeme voliť Radičovú,budeme mať ešte menej ako za jeho prezidentovania:!: A prečo?Lebo,keď ho nezvolíme, že bude do konca života využívať výhody bývalého prezidenta a to ide z našich daní,preto budeme mať veľké PRT
To je ešte slabé. Vo Svite na autobusovej stanici som dnes videl riadny veľký bilboard rovnakého dizajnu ako obrázok vyššie a text bol asi takýto:
"Nechcete aby Csáky rozhodol, kto bude prezident Slovenskej republiky?
Poďte voliť Ivana Gašparoviča."
Bŕŕŕ. Blé.
To je ešte slabé. Ja som vo vlaku videl nálepku "Zlý prezident" s tou kvázivtipnou karikatúrou gašpara. Ja nie som extrémny nacionalista, ale hento
A vôbec, trebalo ho voliť už aj v prvom kole, aj tak si Slovač lepšieho nezaslúži
to dizi:
je rozdiel keď za reklamou stojí agentúra ktorá robi prezidentovi kampaň, a nálepka ktorú tam nalepil jednotlivec, nálepky urobilo ODM /občiansko demokratická mládež/ , organizácia ktorá sa hlási aj za stránku zlyprezident.sk, bohužiaľ dopátrať kto stojí za stránkou antiradicova.sk je nemožné, tie nálepky urobilo ODM a rozosielalo ich záujemcom o ne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rečí ako koza bobkov a bojí sa zverejniť vek.
Dobrý detektív si ty. Respect. S tou ženskou to ma nenapadlo.
aspon kusok:
"Karl Marx vedel, ze iba z chudobnych, nevzdelanych ludi su dobri komunisti, lebo iba oni su kazdy den ponizovani ekonomickymi nerovnostami. Ludia, ktori vstupuju do strany z duchovnych dovodov, sa coskoro odklonia. Robert Fico - tak ako Gasparovic, Slota a Meciar - vie, ze chudobni, nevzdelani ludia tvoria idealnych zakaznikov pre populizmus, lebo iba ich mozno zastrasovat slobodnou konkurenciou myslienok a schopnosti. Ludia s vacsim duchovnym alebo intelektualnym kapitalom maju vacsiu chut na individualisticku podstatu liberalnej demokracie.
Takze so somranim liberalov na vitazstvo Ivana Gasparovica v prvom kole prezidentskych volieb sa spytajme sami seba: Preco sa stale tvarime prekvapene nad podporou, akej sa politicky Gaspari tesia?..."
"Nechcete aby Csáky rozhodol, kto bude prezident Slovenskej republiky?
Poďte voliť Ivana Gašparoviča."
Bŕŕŕ. Blé.
A vôbec, trebalo ho voliť už aj v prvom kole, aj tak si Slovač lepšieho nezaslúži
je rozdiel keď za reklamou stojí agentúra ktorá robi prezidentovi kampaň, a nálepka ktorú tam nalepil jednotlivec, nálepky urobilo ODM /občiansko demokratická mládež/ , organizácia ktorá sa hlási aj za stránku zlyprezident.sk, bohužiaľ dopátrať kto stojí za stránkou antiradicova.sk je nemožné, tie nálepky urobilo ODM a rozosielalo ich záujemcom o ne.