uz sa niekom z vas podarilo ohnut strednu pilu? mne sa to nejako dnes podarilo. netusim kde a ako. ked to zhodim, tak to mozno odfotim. pila je ocelova. staci ked ju vyklepem?
no, ozaj, ked sme pritom.... ako davate dole kluky s prevodnikmi? mne to ani za bo*a neslo dole.... odtiahol som skrutky, a co teraz? sak to nechce ist dole ani kladivom...
no, ozaj, ked sme pritom.... ako davate dole kluky s prevodnikmi? mne to ani za bo*a neslo dole.... odtiahol som skrutky, a co teraz? sak to nechce ist dole ani kladivom...
Existuje na to špeciálny nástroj v bikerskej komunite zvaný sťahovák. Je to vcelku užitočná vec, nestojí to veľa peňazí, takže sa celkom oplatí kúpiť si ho.
Existuje na to špeciálny nástroj v bikerskej komunite zvaný sťahovák. Je to vcelku užitočná vec, nestojí to veľa peňazí, takže sa celkom oplatí kúpiť si ho.
ta moja kluka sla uplne pohodicka dole. slo len o to, ze som tak utiahol skrutku co to drzi po kope, ze som musel zohnat vacsi imbusak. potom to slo uplne pohode. teraz idem riesit, ako to cele rozobrat a narovnat.
btw, co stoji nejaka stredna pila?
ako sa sprava, ked je z 6061 a nie z ocele? dere sa to vyrazne viacej?
podla toho co od toho ocakavas ja mam XT kluky a uz som raz menil pilu dal som original xt, jazdim iba stred takze za rok to vytaham a teraz uz idem dat DEORE ocelovu a seriem na to, tie lahke su iba o vahe a nie kvalite, podlatoho co chces... ja som kupil tu ocelovy za nejakych tusim do 400SKK na cyklomarket.sk
j asom mal ohnutu pilu strednu na alivio klukach,tiez ocelovu..raz mi ju vyrovnali v kaktuse a potom sa za dva dni ohla znova tak som kupil za asi 400 CNCckovanu truvativ pilu..este ju mam doma v sufliku ak chces..je uplne dobrom stave(myslim:-))..
j asom mal ohnutu pilu strednu na alivio klukach,tiez ocelovu..raz mi ju vyrovnali v kaktuse a potom sa za dva dni ohla znova tak som kupil za asi 400 CNCckovanu truvativ pilu..este ju mam doma v sufliku ak chces..je uplne dobrom stave(myslim:-))..
uvidim, som to narovnal, ked sa to znova ohne, tak asi kupim nieco.
ja mam este podotazku...existuje nejaky speci stahovak na rf x-type? bo moj stary na klasicky 4-hran tam pochopitelne nepasuje a v servise sa tvarili, ze nic take nepotrebujem (a ani v navode medzi potrebnym naradim nie je uvedeny)
Mne sa zdá, že X-type má takú samosťahovaciu skrutku na pravej kľuke. Tým, že ju uvoľňuješ, tak sa opiera do takej podložky, ktorá je namontovaná v kľuke a tým ju sťahuje z osky. Osku potom s ľavou kľukou s použitím mierneho násilia (vyklepanie) vytiahneš von z ložísk.
presne ako pise audino ja mam tiez rf x-type. je samostahovaci. teda kluku s pilami vytlaci sama skrutka a osu s lavou klukou vyklepnes gumovym kladivom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skusim to vyrovbat nahodene
Jeden príklad ako to vyzerá nájdeš tu
No este keby k tomu dodavali aj ruky, co s tym vedia robit. Bo raz na silvestra mozem porozpravat ako to bolo s tou retazou a nitovackou pod Lajoskou.
btw, co stoji nejaka stredna pila?
ako sa sprava, ked je z 6061 a nie z ocele? dere sa to vyrazne viacej?
uvidim, som to narovnal, ked sa to znova ohne, tak asi kupim nieco.
ja mam este podotazku...existuje nejaky speci stahovak na rf x-type? bo moj stary na klasicky 4-hran tam pochopitelne nepasuje a v servise sa tvarili, ze nic take nepotrebujem (a ani v navode medzi potrebnym naradim nie je uvedeny)