Niekto Vas dnes dobehol ? Mna nie. Vlastne áno. Počas tréningu v poslednom 200 m stúpaní Matthus roztrhol reťaz a keďže singel speed bol strašne napnutý tak som ho tlačil domov. A teraz uvažujem neurobil to ako srandičku ? Aspoň som si fajne zamakal
maminka mi vbehla o pol siestej do izby, ze nech rychlo vstavam, ze sme zaspali...kks som vyskocil ako zajac a pohlad na hodinky ma uviedol do reality prveho aprila
Teba mama budí do školy???
Raňajky a desiatu ti predpokladám tiež robí...
Je na tom niečo zlé?
Veď Gary má len sedemnásť. Ja to doma tiež budím a robím raňajky, dokonca aj desiatu obom
/ 18 a 41 / . Či je to úchylné? Michal / 18 / je ako slíž a viem, že keby som mu neurobila raňajky, tak jednoducho neraňajkuje.
No a ako vzorná žena, robím ra&ńajky aj chlapovi.
Triki, že Tebe nemá kto robiť raňajky??????
No ja mám asi smolu už asi 15 rokov si robím raňajky sám. Desiatu sa mi už nechce. Ale možno, keby sa mal o mňa ráno tak pekne starať, tak by mal Berco na Fatranskom konkurenciu u TIRákov
Mna nikto nenachytal...iked som mal pochyby ked som siel rano po dlhom case zase do novej prace a zrovna na 1. aprila..ale dopadlo to dobre...nebol to zart.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jasne, ze mi robi...a vies ake to je dobre ked si najdes na stole rano nachystane jedlo ?
mata: ale nie...ja som dobry syncek
len slepo zavidia.. kua jak mi toto chyba odkedy nebyvam doma.. rano rozlepit oci, dotackat sa do kuchyne a tam uz papu na stole aj s kakaukom
No musíš si nájsť takú ktorá ti raňajky prinesie do postele...
Je na tom niečo zlé?
Veď Gary má len sedemnásť. Ja to doma tiež budím a robím raňajky, dokonca aj desiatu obom
/ 18 a 41 / . Či je to úchylné? Michal / 18 / je ako slíž a viem, že keby som mu neurobila raňajky, tak jednoducho neraňajkuje.
No a ako vzorná žena, robím ra&ńajky aj chlapovi.
Triki, že Tebe nemá kto robiť raňajky??????
to je april jak remen.
Gratulujem hracom za vysledok, len tak dalej.
http://www.youtube.com/watch?v=7nJTt5tdKYM&flip=1