Ivan Seatovič Gašparovič - Incheba
..jedna realna historka z prvej ruky, ziadny vymysel... ono sa to totiz pocas autosalonu (aj po nom) dost riesilo.
Takze: bratislavsky autosalon v Inchebe, prvy (tzv. "novinarsky") den. Po autosalone sa prechadza prezident so svojou suitou a ochrankou, Rozin ich sprevadza. Sem tam sa niekde pristavia, okolostojaci si ho pofotia, zase pokracuje dalej. Zastavi sa pri Mercedese, Skodovke, BMW, berie znacky vlastne rad za radom, sem tam v nejakom aute posedi, niektori vystavovatelia sa mu vylozene tlacia do zadku, niektori su vlaznejsi...
Na konci vystaviska expozicia obytnych aut a karavanov, Gasparovic zrejme prejavil zaujem pozriet sa do nejakeho karavanu, lebo z jeho suity jeden chlapik odbieha smerom k expozicii trnavskeho predajcu karavanov a vysvetluje nieco v tom zmysle, ze "..pride k vam za chvilu prezident, pripravte sa.." atd. Vystavovatel: "..ok, jasne, pripravim sa... "
Pripravil sa. Za tych par minut, kym prezident a jeho sprievod dokracali k jeho expozicii, pozatvaral a pozamykal dvere (dovtedy boli pootvarane dokoran) na vsetkych karavanoch , ktore vystavoval, prospekty zo stojanov poukladal na jednu kopu na stol .
Prisiel Gasparovic, presiel doprostred jeho expozicie, k vystavovatelovi, povedal nieco v zmysle, ze ake su tie karavany pekne, ze sa mu to vzdy pacilo, ze to je ako dom na kolesach a ktory by si teda mohol pozriet aj zvnutra. Predajca ani nemrkol obocim, a povedal : "Ziadny!"
Gasparovicovi skoro zabehlo.. "Prosim? !?"
A predajca zase zopakoval: "no ved vam hovorim ze ziadny. Mne sa karavany tiez vzdy pacili, ale za komunistov som si ich mohol tak akurat v kempe na Balatone zvonku obzerat, ked tam s nimi nemci a rakusaci kempovali. Tak sa popozerajte aj vy, ako som sa ja pozeral vtedy, nech sa paci."
Totalne dusna situacia - niekto z Incheby tlmenym hlasom ziadal vystavovatela, nech aspon jeden karavan odomkne, ze pan prezident by sa chcel pozriet dovnutra. Vystavovatel v klidku, stojac tak 2-3 metre od prezidenta, nahlas povedal: karavany su moje, otvaram ich pre koho ja uznam za vhodne, ja som tohto pana prezidenta nevolil, a za vystavu som riadne zaplatil, tu som panom ja.
Gasparovic zrazu nevedel, ci zostat alebo odist, alebo co ma vlastne povedat - doslovne mu zabehlo. A tak jeden z inchebakov , chcel zachranit situaciu, a vravi ze : takze pan prezident, bohuzial, karavany sa nedaju otvorit, pockajte aspon nejaky ten prospekt vam zoberiem, tam su urcite nejake fotky..
Vystavovatel sa k nemu ale otocil a vravi: bohuzial, prospekt vam dat nemozem, mam ich malo, ledva mi vystacia pre vaznych zakaznikov, ktori aj chcu naozaj kupit karavan, sorry , nemozem (mal ich velku kopu na stole aj na stolicke, vedla karavanov iba prazdne stojany na prospekty)
prezident a jeho suita , celi stuhnuti, postali este minutu, a potom odkracali zasa naspat, odkial prisli.
vystavovatela po odchode delegacie o nejaku hodinu prisli riesit inchebaci na stanok (karavany boli uz zase dokoran pootvarane), neviem ci ho nechceli z vystavy aj vyhodit, ale on zase kludny - ja som si tuto vystavnu plochu zaplatil, v zmluve nebolo, ze sa musim na prezidenta usmievat, ja som ho nevolil a ani na ulici, kebyze ho stretnem, ho nepozdravim a ani ruku mu nepodam. A kludne sa mozeme sudit o nahradu skody, ak ma vyhodite - a tak ho tam nechali, a vlastne nic sa neudialo, bol by to byval pekny skandal, keby to boli dalej rozmazavali..
...a tento vystavovatel o pol roka neskor zase vystavoval v Inchebe.. a bude urcite aj na buducom na autosalone ...
no proste moto: Myslím náhodne, jazdím závodne.....
Presne toto sa mi nepáči na Radičovej (nie že by sa mi páčilo vystupovanie Gašparoviča). Je taká "poviem to tak, ako to chcete počuť a ťuťuli muťuli". Preto môj hlas nedostala. Keď ju vidím, resp. počujem, nemám dobrý pocit.
Načo si tie volby berieš osobne.Snáď to včera každý videl kto bol aký.Jednoducho keď nedokázala ponúknuť nejakú tému ktorá by aspoň zaujala a tak sa jasne vymedzila voči Gašpovi.
A nie tie kecy,že chcela koalíciu s Ficom.Ona je skôr lavicová ako pravicová.Aká by to asi tak bola vláda???
No nech voľby dopadnú akokoľvek. Akurát som prvýkrát pozeral tú ich debatu. A mám vyložene subjektívny pocit, že Gašparovič je sviňa. Nie zle som to napísal. Gašparovič je sviňa podrazácka.
Taký istý pocit som mal svojho času z Močiara.
Práveže mne sa veľmi páčila..ku všetkému sa zrozumiteľne vyjadrila,že by to pochopil aj malomocný,nekoktala,hovorila jasnou rečou..Gašparko len mekotal,opakoval sa,stále sa motal dokola,taký drbinko bez názoru..
Neviem, či sa to nehodí skôr do vtipkára, ale stojí to za to.
Tento "list" si dnes našla kamarátka v schránke
Aneb aj takto sa dá robiť kampaň ..
"paci" sa mi ta posledna veta aby sme mysleli my na svojich rodicov a starych rodicov, najhorsie je ze kopec dochodcov prave nemysli na nas mladych, ved predsa my tu budeme XY rokov a znasat nasledky toho co sa za predchadzajuce obdobie narobi, tak teraz vsetci hura podme volit Meciara, Fica a im podobnych k...tov
No nech voľby dopadnú akokoľvek. Akurát som prvýkrát pozeral tú ich debatu. A mám vyložene subjektívny pocit, že Gašparovič je sviňa. Nie zle som to napísal. Gašparovič je sviňa podrazácka.
Pozeral som tuto debatu ako jedinu - prvy raz som bol tak skoro doma a mal som uplne rovnaky pocit. A fakt to vyzeralo, ze sa boji o tu svoju misku zradla a preto este aj utoci na okolie. Najviac ma ale dorazilo, ako vystupoval voci madarskej mensine (ved mu to Pusakarova aj 2-3 razy poriadne vyhodila na oci). Asi si uz spocital, ze sancu ziskat tuto cast volicov na svoju stranu nema, tak vsadil na opacnu kartu blizku nacionalistom a chce oslovit aspon krajnu pravicu, lebo vie, ze to je jeho jedina sanca. Ale celkovy dojem som mal naozaj taky, ze je to sviňa podrazácka. Som zvedavy, ako to dopadne, ale asi to bude este tesnejsie ako v prvom kole...
pre zubatú mačku:
Autor ten bold myslel v dobrom. V prípade, že by to tu čítal aj Gašpar Ivanovič, tak nemusí všetko, stačí keď si pozrie len príspevky, v ktorých sa výslovne spomína a takto to bude mať jednoduchšie. Bez problémov sa nájde.
Kedysi v CCCP vypísali konkurz na miesto ministra obrany s dvoma podmienkami, musí vedieť udržať meč a moč. Vidím že náš prezident to má ťažšie musí sa okrem toho vedieť "bez problémov nájsť". Ale vážnejšie. Som jeho rovesník a domnievam sa (s trochou vyťahovania), že pomerne dosť zachovalý. Neprijal by som vedenie ani v menšej dedinskej predajni a je to jednoduchšie než sa predvádzať v Dome pionierov Klementa Gottwalda - predtým Grassalkovičov palác a momentálne prezývaný prezidentský palác.
Mne sa na pánovi prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi páči to, že používa takú nezvyčajnú, modernú vetnú stavbu.
Napríklad: „Vždycky musím a to, čo si myslíte, že hovorím vaše myšlienky alebo jeho, viem, kam sledujete...“ Prezident Ivan Gašparovič po krste svojej knihy takto jasne odpovedal na otázku, či si prejavy uverejnené v knihe písal sám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ivan Seatovič Gašparovič - Incheba
..jedna realna historka z prvej ruky, ziadny vymysel... ono sa to totiz pocas autosalonu (aj po nom) dost riesilo.
Takze: bratislavsky autosalon v Inchebe, prvy (tzv. "novinarsky") den. Po autosalone sa prechadza prezident so svojou suitou a ochrankou, Rozin ich sprevadza. Sem tam sa niekde pristavia, okolostojaci si ho pofotia, zase pokracuje dalej. Zastavi sa pri Mercedese, Skodovke, BMW, berie znacky vlastne rad za radom, sem tam v nejakom aute posedi, niektori vystavovatelia sa mu vylozene tlacia do zadku, niektori su vlaznejsi...
Na konci vystaviska expozicia obytnych aut a karavanov, Gasparovic zrejme prejavil zaujem pozriet sa do nejakeho karavanu, lebo z jeho suity jeden chlapik odbieha smerom k expozicii trnavskeho predajcu karavanov a vysvetluje nieco v tom zmysle, ze "..pride k vam za chvilu prezident, pripravte sa.." atd. Vystavovatel: "..ok, jasne, pripravim sa... "
Pripravil sa. Za tych par minut, kym prezident a jeho sprievod dokracali k jeho expozicii, pozatvaral a pozamykal dvere (dovtedy boli pootvarane dokoran) na vsetkych karavanoch , ktore vystavoval, prospekty zo stojanov poukladal na jednu kopu na stol .
Prisiel Gasparovic, presiel doprostred jeho expozicie, k vystavovatelovi, povedal nieco v zmysle, ze ake su tie karavany pekne, ze sa mu to vzdy pacilo, ze to je ako dom na kolesach a ktory by si teda mohol pozriet aj zvnutra. Predajca ani nemrkol obocim, a povedal : "Ziadny!"
Gasparovicovi skoro zabehlo.. "Prosim? !?"
A predajca zase zopakoval: "no ved vam hovorim ze ziadny. Mne sa karavany tiez vzdy pacili, ale za komunistov som si ich mohol tak akurat v kempe na Balatone zvonku obzerat, ked tam s nimi nemci a rakusaci kempovali. Tak sa popozerajte aj vy, ako som sa ja pozeral vtedy, nech sa paci."
Totalne dusna situacia - niekto z Incheby tlmenym hlasom ziadal vystavovatela, nech aspon jeden karavan odomkne, ze pan prezident by sa chcel pozriet dovnutra. Vystavovatel v klidku, stojac tak 2-3 metre od prezidenta, nahlas povedal: karavany su moje, otvaram ich pre koho ja uznam za vhodne, ja som tohto pana prezidenta nevolil, a za vystavu som riadne zaplatil, tu som panom ja.
Gasparovic zrazu nevedel, ci zostat alebo odist, alebo co ma vlastne povedat - doslovne mu zabehlo. A tak jeden z inchebakov , chcel zachranit situaciu, a vravi ze : takze pan prezident, bohuzial, karavany sa nedaju otvorit, pockajte aspon nejaky ten prospekt vam zoberiem, tam su urcite nejake fotky..
Vystavovatel sa k nemu ale otocil a vravi: bohuzial, prospekt vam dat nemozem, mam ich malo, ledva mi vystacia pre vaznych zakaznikov, ktori aj chcu naozaj kupit karavan, sorry , nemozem (mal ich velku kopu na stole aj na stolicke, vedla karavanov iba prazdne stojany na prospekty)
prezident a jeho suita , celi stuhnuti, postali este minutu, a potom odkracali zasa naspat, odkial prisli.
vystavovatela po odchode delegacie o nejaku hodinu prisli riesit inchebaci na stanok (karavany boli uz zase dokoran pootvarane), neviem ci ho nechceli z vystavy aj vyhodit, ale on zase kludny - ja som si tuto vystavnu plochu zaplatil, v zmluve nebolo, ze sa musim na prezidenta usmievat, ja som ho nevolil a ani na ulici, kebyze ho stretnem, ho nepozdravim a ani ruku mu nepodam. A kludne sa mozeme sudit o nahradu skody, ak ma vyhodite - a tak ho tam nechali, a vlastne nic sa neudialo, bol by to byval pekny skandal, keby to boli dalej rozmazavali..
...a tento vystavovatel o pol roka neskor zase vystavoval v Inchebe.. a bude urcite aj na buducom na autosalone ...
no proste moto: Myslím náhodne, jazdím závodne.....
http://www.flickr.com/photos/vader/3403110965/
A nie tie kecy,že chcela koalíciu s Ficom.Ona je skôr lavicová ako pravicová.Aká by to asi tak bola vláda???
Gašparovič je sviňa podrazácka.
on je obyčaný CHUDÁK, trasúci sa o svoju misku žrádla...
V sobotu volíme budúceho prezidenta a nie budúceho krikľúňa.
"paci" sa mi ta posledna veta aby sme mysleli my na svojich rodicov a starych rodicov, najhorsie je ze kopec dochodcov prave nemysli na nas mladych, ved predsa my tu budeme XY rokov a znasat nasledky toho co sa za predchadzajuce obdobie narobi, tak teraz vsetci hura podme volit Meciara, Fica a im podobnych k...tov
Gašparovič je sviňa podrazácka.
Pozeral som tuto debatu ako jedinu - prvy raz som bol tak skoro doma
Autor ten bold myslel v dobrom. V prípade, že by to tu čítal aj Gašpar Ivanovič, tak nemusí všetko, stačí keď si pozrie len príspevky, v ktorých sa výslovne spomína a takto to bude mať jednoduchšie. Bez problémov sa nájde.
Napríklad:
„Vždycky musím a to, čo si myslíte, že hovorím vaše myšlienky alebo jeho, viem, kam sledujete...“
Prezident Ivan Gašparovič po krste svojej knihy takto jasne odpovedal na otázku, či si prejavy uverejnené v knihe písal sám.
(Plus 7 dní, aktuálne číslo)