Dnes sme s Bercom vyrazili až o 2 kvôli mojim neodkladným povinnostiam. Celý výjazd len pohodička. Dali sme si trasu OMH do Kamennej Poruby a potom domov.
my sme si dnes s dvoma neforistami tiez dali 80 km po okoli sulova....katka sme stretli vo svinnej
aaa tak to si bol ty, nedíval som sa na biky, určite by som na to prišiel...potom sme sa myslím videli aj v Lietave...pekne... dnes bolo požehnane bikerov vonku...
aaa tak to si bol ty, nedíval som sa na biky, určite by som na to prišiel...potom sme sa myslím videli aj v Lietave...pekne... dnes bolo požehnane bikerov vonku...
no sak sme isli po sulove a som nestihal zdravit tolko bikerov bolo...
Sobotný výjazd alebo po stopách Katka z minulého týždňa:
ZA - Višňové - Turie - Čistiny - chatová osada Medzihorská - lesné cesty Kunerad - chata Paradise - Kunerad - Kam. Poruba - Požehy - lúky nad strelnicou - Ďurčiná - Rajecká Lesná - osada Trstená - Suchá dolina - les + lúky - Domaniža (asfalt po družstvo pri Golfpark Rajec) - lesné cesty - rybník Rajec - Rajec - ZA (po asfalte domov).
Dĺžka: 72km, prevýšenie: 920m, AVS: 18.9km/h.
Katko: trasa bola fajn, od chatky som v Suchej doline som našiel zvažnicu, aj vrchol, ale asi som niekde zle odbočil kedže som prišiel do Domaniže a tam som nemal namierene..
Nedeľa: výjazd okolo ZA - Vranie - Rudinka - Snežnica - Zástranie - Kotr.Lúčka - Teplička - ZA
Dĺžka: 35km..taký relax s frajerkou...
Foto prikladám..
Katko: pozerám, že aj vy dávate zaujímavé trasy, o dĺžku ani tak nejde ako o tie nastupané metre, klobúk dole. To čo jazdíte je zaujímavé, ale netrúfam si s Vami ešte. Aká bola priemerka?
V tej suchej doline pri chatke (viď. predposledna fotka) si mal odbočiť poza tu chatku a otočiť sa skoro o 180° ako si tam prišiel (teda ak si tam prišiel od rajeckej lesnej) a ísť po takej šutoline hore. Ak si šiel stále rovno ako je na fotke..tak si šiel zle
Michal, neboj išiel dobre, inak by neskončil v Domaniži...no a čo sa týka tej priemerky...vyšlo mi okolo 14 km/h, ale myslím si, že to je nič nehovoriaci údaj...k tomu zlému odbočeniu, možno to bolo už v zjazde na nejakom tom rázcestí...
Nie Michal, dobre som išiel (vid. foto), problém bol ako Katko písal skor v nejakom zjazde som zle odbočil..myslím si, že som mal niekde odbočiť skôr..(veď ak tam niekto pôjde môže to zafotiť pre budúcnosť, nielen pre mna)..
Pýtal som sa na priemerku, aby som si vedel zhruba porovnať akým tempom chodíte...
Dnes sme prvý raz v tomto roku vybehli na hrebeň Javorníkov. Skúšal som nájsť novú cestu na hrebeň cez Rudinskú. Aj sa podarilo, len treba asi 100 metrov do jedného kopca potlačiť. Na hrebeni zostali ešte nejaké snehové polia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aaa tak to si bol ty, nedíval som sa na biky, určite by som na to prišiel...potom sme sa myslím videli aj v Lietave...pekne...
no sak sme isli po sulove a som nestihal zdravit
Ja by som nabuduce Jablonove nahradil Jasenovym v ramci celistvosti vyjazdu
jj pravdu máš...
bolo to asi 35
ZA - Višňové - Turie - Čistiny - chatová osada Medzihorská - lesné cesty Kunerad - chata Paradise - Kunerad - Kam. Poruba - Požehy - lúky nad strelnicou - Ďurčiná - Rajecká Lesná - osada Trstená - Suchá dolina - les + lúky - Domaniža (asfalt po družstvo pri Golfpark Rajec) - lesné cesty - rybník Rajec - Rajec - ZA (po asfalte domov).
Dĺžka: 72km, prevýšenie: 920m, AVS: 18.9km/h.
Katko: trasa bola fajn, od chatky som v Suchej doline som našiel zvažnicu, aj vrchol, ale asi som niekde zle odbočil kedže som prišiel do Domaniže a tam som nemal namierene..
Nedeľa: výjazd okolo ZA - Vranie - Rudinka - Snežnica - Zástranie - Kotr.Lúčka - Teplička - ZA
Dĺžka: 35km..taký relax s frajerkou...
Foto prikladám..
Katko: pozerám, že aj vy dávate zaujímavé trasy, o dĺžku ani tak nejde ako o tie nastupané metre, klobúk dole. To čo jazdíte je zaujímavé, ale netrúfam si s Vami ešte. Aká bola priemerka?
Pýtal som sa na priemerku, aby som si vedel zhruba porovnať akým tempom chodíte...