Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Dnešný deň t.j. piatok 10.4.09 sa mi úspešne podarilo zdolať vrchol Kojšovskej holi, dnes som na spomínanej trati testoval ségrinho fungl nového full-a Merida Mission Carbon 3000-D. Trať od chaty Lajoška miestami pripomínala kalamitou zničené Tatry- zopár vyvrátených smrekov krížilo cestu a akoby to nebolo dosť tak na niekoľkých úsekoch trate sa nachádzali súvislé 0,5 až 1m hlboké, 2 a viac metrov dlhé snehové polia ktoré sa nedali bajkom zdolať kôli mäkkosti snehu. Dostatočné množstvo blata vďaka topiacemu sa snehu a zrážkam bolo samozrejmosťou. Pohľad z vrcholu Kojšovky však stál za to, nebyť oblačnosti tak je možné odtiaľ vidieť vrcholy Vysokých Tatier. Ako ináč ani dnes sa aprílové počasie nezaprelo a po 10 minútach kochaním sa okolitou prírodou prichádzajúca búrka ma vyhnala na cestu späť, aj vďaka tomu som mal vari svoj osobný rýchlostný rekord na danej trati ak vôbec celkovo Podobne ako včera som aj zmokol aj vyschol no pozitívna únava po návrate do Košíc snáď hovorí za všetko, oplatilo sa! Ako obvykle pripájam zopár fotiek
Ta biela sracka ma byt co?? Fotomontaz?
Ide sa na tom carbonovom onom lepsie?? Lebo mne sa ide lepsie na tazsom biku
Imho skus davat menej ilustracnych foto, pokial ich obsah nieje nezvycajne zaujimavy.
cauapistemi- to biele je origo sneh, ku karbonovemu biku- je lahsi co je samozrejme no a zadne odpruzenie jedina vyhoda je snad v mierne konfortnejsej jazde ale hlavne lepsie bike sedi pri zjazdoch...
dotm- v ke nebrigadujem, z ke pochadzam a prisiel som pozriet nasich na sviatky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ide sa na tom carbonovom onom lepsie?? Lebo mne sa ide lepsie na tazsom biku
Imho skus davat menej ilustracnych foto, pokial ich obsah nieje nezvycajne zaujimavy.
http://maps.google.com/maps/ms?t=h&hl=sk&ie=UTF8&msa=0&ll=48.450155,18.236961&spn=0.122283,0.219727&z=12&msid=106012344929498778568.0004674aa80f48fdb8a47
dotm- v ke nebrigadujem, z ke pochadzam a prisiel som pozriet nasich na sviatky...