Priroda sa spamatala a nadelila nam fajne pocasicko...pocitam ze o tyzden uz sneh nebude ani nad 1000mnm...takze by bolo treba uvazovat o zahajeni AM.EN sezony Aky termin by sa vam hodil? Trasa by bola tradicna v slanskych..
jaj, veď vtedy je voľno, nie? ja by som bol skôr za sobotu, myslím, že cezpoľným by to mohlo viac vyhovovať, ako sa po výjazde ešte trepať autom niekoľko sto km domov...
ale z iného súdka: dnes sme si dali kameňák, pridávam nejakú tú fotečku...
8-9.5. je polomka , a chcel by som poradit niake dobre enduro tripy v slanskych? este som tam zatial nebol jazdit... no jazdil som ale to len okolo dargova...
takže po predbežnom dohovore s dijckom sa termín opening am.en výjazdu stanovuje na 8. a 9. mája s tým, že jeden deň by sa išiel normálny am.en (trasa je zatiaľ v riešení kompetentných) a druhý deň by bola nejaká zábava povedzme v kysaku...
Vcera som absolvoval turistiku v nadhernom prostredi. Preco to tu pisem? Je tam neskutocne amenoidny teren... Ma jednu velku nevyhodu, ze sa nachadza v narodnom parku .
Alternativa na dalsi den je Lysa straz:) Boli sme tam toť nedvano a ten zjazdik sa mi zasa zapacil + je to aj krajinarsky lahodna lokalita...takze ak by nebol zaujem o Kysak(DH) da sa ist aj tam..je to cca 25-30km tam a s5.
Alternativa na dalsi den je Lysa straz:) Boli sme tam toť nedvano a ten zjazdik sa mi zasa zapacil + je to aj krajinarsky lahodna lokalita...takze ak by nebol zaujem o Kysak(DH) da sa ist aj tam..je to cca 25-30km tam a s5.
A co tak startovat v sobotu z KE , po cervenej na Vysoky vrch > Janosikova basta > Kysak . necelych 30 km + pojazdenie na trati
pripadne na Vysoky Vrch zo Sokola po modrej, pre motorizovanych cezpolnych by to bola schodnejsia alternativa koli presunom, pekneho zjazdiku by bolo rovnako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
možno, že som otvoril blbé vlákno
ale z iného súdka: dnes sme si dali kameňák, pridávam nejakú tú fotečku...
Ja som za datum 8.5. Dalsie volne dni tohto vikendu mam obsadene...
a zase ked budem v Levocskych Vrchoch.
no nič, prijemne pojazdeničko
A co tak startovat v sobotu z KE , po cervenej na Vysoky vrch > Janosikova basta > Kysak . necelych 30 km + pojazdenie na trati