Máš pravdu Katko, v tom rýchlom ošiali som to nejako automaticky napísal, ale už opravil..a cez týžden nejazdíš? Ja len po práci, keď je čas..a pekne..
Nevieš ako to vyzerá s blatom na Jakubovskom vrchu?
Na Jakubovskom vrchu sme boli minulý týždeň. Blata bolo minimálne, miestami ešte nejaké snehové polia. Teraz by to malo byť už komplet suché.
A sedlo pod Ráztokou. Mám to skoro doma a bol som tam len jediný raz. Keby bolo časť po modrej lepšie zjazdná smerom na sedlo pod Grapou tak by bolo super, ale vždy ma odradí tlačenie na Ráztoku.
Chlapci, otázočka: je bikovateľná zelená značka z Roháčskeho s. do s. Patúch? Tak AMkovo, teda občasná tlačka by vôbec nevadila.
Rohacske sedlo - Patuch sme absolvovali v ramci experimentu minuly stvrtok. Je to tak 50 - 50 tlacenie /nosenie - jazda. Hlavne je tam kusok za rohacskym sedlom jedno problemove miesto cez ktore by bol velky problem dostat sa sam. Foto v prilohe. Druha fotka je z vrchu a chodnik ide pomedzi tie 2 skaly, je to velmi uzke miesto navyse s pomerne velkym prevysenim. Ale na druhej strane boli aj velmi pekne useky, ale dost kratke.Pocit ze clovek prevazne tlaceni premaha. Mozno z druhej strany by to mohlo byt kusok zaujimavejsie. zjazdy by boli miernejsie a dlhsie. Urcite to planujeme skusit...
Tak dnes mi vyšiel výjazd po Súľove a okolí na takmer 90 km a nastúpaných takmer 2500 m. Asfaltu len niečo cez 30 km z toho väčšia časť pri návrate domov.
Trasa: Divina - Žilinská lehota - Ovčiarsko . Hrič. Podhradie - Rôsoviny - Liet. Závadka. - Roháčske sedlo - Súľov - po červenej Vrchteplá - Súľov - Malá Čierna - Jasenové - Zbyňov - Lietavský hrad - Lietava - Brezany - Ovčiarsko - Divina
dnes len taka pohodovka na obed do rajeckych... a klerik si chcel odfotit kaplnku nad poluvsim. po navrate sme to zalomili v pizzerke na intraku, volal vajlo, ze ci s nim a babou este nezajdem niekam, tak sme dali iba do budatina (chcela vidiet zamok)...
Tak aj ja pridám aspoň peknú fotku, včera som bol len rekreačne smer Višňové po lúkach..tak mrknite na Hoblík s višňovskou dolinou v pozadí s Minčolom...
ak by mal niekto záujem pripojiť sa k anti-chrťáckemu výjazdu, tak zajtra v tradičnom čase 10:00 na moste na Bulvári...predpokladaná trasa niekam do okolia Vadičova...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevieš ako to vyzerá s blatom na Jakubovskom vrchu?
A sedlo pod Ráztokou. Mám to skoro doma a bol som tam len jediný raz. Keby bolo časť po modrej lepšie zjazdná smerom na sedlo pod Grapou tak by bolo super, ale vždy ma odradí tlačenie na Ráztoku.
Škoda, že tak neskoro. To ja budem už niekde v Súľove
Rohacske sedlo - Patuch sme absolvovali v ramci experimentu minuly stvrtok. Je to tak 50 - 50 tlacenie /nosenie - jazda. Hlavne je tam kusok za rohacskym sedlom jedno problemove miesto cez ktore by bol velky problem dostat sa sam. Foto v prilohe. Druha fotka je z vrchu a chodnik ide pomedzi tie 2 skaly, je to velmi uzke miesto navyse s pomerne velkym prevysenim. Ale na druhej strane boli aj velmi pekne useky, ale dost kratke.Pocit ze clovek prevazne tlaceni premaha. Mozno z druhej strany by to mohlo byt kusok zaujimavejsie. zjazdy by boli miernejsie a dlhsie. Urcite to planujeme skusit...
Trasa: Divina - Žilinská lehota - Ovčiarsko . Hrič. Podhradie - Rôsoviny - Liet. Závadka. - Roháčske sedlo - Súľov - po červenej Vrchteplá - Súľov - Malá Čierna - Jasenové - Zbyňov - Lietavský hrad - Lietava - Brezany - Ovčiarsko - Divina
edit: čo je to čakanie?