naskytla sa otazka, ze kde by sa malo toto stretnutie konat a akosi sa to utriaslo ku dvom moznostiam a to Varin (kde bolo stretnutie tento rok) a Tajov.
preto by som vas rad poprosil aby ste zahlasovali za moznost kde by ste radsej isli
POPROSIL BY SOM, ABY HLASOVALI IBY TI CO MAJU ZAUJEM SA STRETNUTIA ZUCASTNIT
datum akcie maj-jun 2009
podrobnost sa doriesia az ked bude urcene miesto
posledný komentár: 28. 6. 2010 o 17:44
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 22. 7. 2008 o 21:07
Navrhujem ubytovanie tu ... http://www.ubytovanie-mala-fatra.sk/index.html
Potreboval by som vedieť konečný stav záujemcov o ubytovanie, no a ešte či chcete ísť do ATC alebo do Lystry. Potom napíšem maila, ako to je s miestami bikami, cenami a pod.
IMHO taketo riesenie najpomalsich aj tak znici a najrychlejsich unudi.
Ak je vacsi kolektiv, je urcite lepsie skupinkovanie.
Slavo pôjde isto, ja by som tiež šiel, no pravdepodobne pôjdem s hlavnou skupinou? Uvidím.
Na Martinkách je síce ešte sneh no v úrovni cez 1000m.n.m. sa už roztopil.
Ake budu vlastne trasy a kedy sa planuje vyrazat na trasy?
Výjazd v sobotu: predpokladaný začiatok o 10:00 v nedeľu rovnako. Kto bude už vo varíne skôr v piatok môžeme tiež ešte niečo hodiť.
V prípade veľmi nepriaznivého počasia by bolo vohdnejšie asi akciu preložiť, nakoľko veľa ubytovaných bikerov nebude, samozrejme to by sme sa v danej situácií už nejak dohodli.
Chata pod suchým je už o niečom inom, kto chce ísť do terénu, smerom dole sa dá ísť po chodínku a miestami bude čo robiť aj na AM bikoch. Hore ide štrková cesta, ktorá je takmer celá šlapateľná okrem úseku pred chatou, no aj to niekto dokáže
Ak potom vecer bude chut a niekde volne ubytko, tak by som asi zostal aj do nedele a v nedelu skusil nieco na Martinkach alebo spominanu chatu pod Suchym (toto ma celkom laka: download/file.php?id=13624 )
Zaroven tymto predbezne oznamujem, ze bude volne miesto v aute (2x(clovek+bike)) pre zaujemcov zo stredneho Povazia.
Jano, to je blba otazka
klik