Tak teda, kto bude mať zajtra chuť a čas na výjazd, môže sa pridať ku mne s Bercom. Odchod o 11:00 zo zastávky v Budatíne.
Trasa predbežne: Budatín - Zástranie - Vadičov - Lutiše - singláč nad Vadičovom - po červenej na Dubeň - Budatín
Tempo výletové pohodové s plánovanými zastávkami na doplnenie tekutín
aj by som sa pridal, len asi zjazdy dost davate, nemam pravdu? ja som HT, ale Katko ma vraj ukrutne tempo, tak teraz si mam problem vybrat, najlepsie je asi ist sam.., alebo potom so zuzu, tej by som stihal z kopca...
dnes bolo naozaj fajne, chrti nedošli...zostava: kajco, Imro, Mišo family rider a ja...trasa: ZA - Mojš - Gbeľany - po žltej do sedla Žiarce - ďalej klasika Varín trasa po červenej smer Ostré - okolo Vreteňa (k tomu sa ešte vrátim, inak len jeden padnutý strom cez chodník) - Radoľa - Budatínska Lehota - po lúke dokopca a popod Ľadonhoru - po žltej na Skríželné - traverz (dosť na pešo ) popod Obelec - po červenej ponad Vadičov - sedlo nad Melišovcami - modrá dolu do H. Vadičova - sedlo nad Kotrčinou Lúčkou (tu skončil na oslave Michal) - Nededza - Mojš - Stráňavy - Višňové (tu zase ja) - ZA (Imro chcel ešte ísť cez Čistiny do Rajeckých Teplíc, kajco šiel už domov za povinnosťami)...mne vyšlo cca 80 km s prevýšením 1500 m, miestami bolo aj celkom mokro a blatisto ale inak veľmi podarený trip, i keď toho slnka mohlo byť viac...
Tá žltá popod Ľadonhoru je v akom stave? Minule sme tam tlačili bajky popri ceste lesom asi kilometer kvôli blatu, myslím, že to nemohlo byť moc lepšie.
silvatic: ani nerozmýšľaj a dôjdi, nejaké brutálne zjazdy sa neočakávajú a to čo stratíš bude minimum. A s Bercom sme myslím majstri v čakaní, teda skôr ja ako Berco
Tiež by sme sa pridali s mišom. Ak by som vám moc nestihala a bordová by prechádzala do fialovej, vytvorim si vlastnú skupinku (sama so sebou alebo s tomášom, ak potvrdi svoju účasť) Každopádne ,my dvaja sme istí
Iceman, žltá popod Ľadonhoru je plne zjazdná...ten záverečný úsek treba ísť po kraji no a úplne pred vrcholom sú na chodníku pohádzané konáre, takže nejakých 15- 20 metrov to treba preniesť, ak nechceš prísť o šalter...
a teraz by som ešte k tomu Vreteňu chcel dodať...bola raz jedna veľmi rýchla skupina, ktorá minulý rok počas sobotňajšieho výjazdu Varínskeho stretka nikoho nečakala (pretože tam boli samí mtb žiletkári) a dnes, keď sme šli po tom chodníku popod Vreteň, Imro zahlásil, že tadiaľ nikdy nešiel že oni zbehli do Radole klasika po zvažnici...z toho jednoznačne vyplýva, že ten ich výjazd bola úbohá fraška a tvrdenie, že ako jediní dali celú plánovanú trasu je holý výmysel...
Tak dneska bolo fakt skvelo...Slnka bolo tak akurat, aspon to nebolo take gycove, prach a blato dotvarali bikovu atmosferu (co by to bol za vyjazd keby som prisiel cisty ) Skoda, ze chalani mali nejake povinnosti a skoncili skorej, ja som si dal este Turie, Cistiny, Konsku, Rajecke, do "no name" sedla co je za Rajeckymi a potom ako chutovka na zaver Lietavsky hrad Dufal som ze sa budem vracat pri peknom zapade slnka ale akosi sa skor zatahovalo Jedine, co mi dneska chybalo bolo tradicne posedenie na zaver kedze sa vsetci rozprchli (hold niekto ma aj ine povinnosti ako bike)
Navyse som dvojnasobne spokojny lebo som aj otestoval nove kolieska a su proste uzasne, lahucke, pevne
a teraz by som ešte k tomu Vreteňu chcel dodať...bola raz jedna veľmi rýchla skupina, ktorá minulý rok počas sobotňajšieho výjazdu Varínskeho stretka nikoho nečakala (pretože tam boli samí mtb žiletkári) a dnes, keď sme šli po tom chodníku popod Vreteň, Imro zahlásil, že tadiaľ nikdy nešiel že oni zbehli do Radole klasika po zvažnici...z toho jednoznačne vyplýva, že ten ich výjazd bola úbohá fraška a tvrdenie, že ako jediní dali celú plánovanú trasu je holý výmysel...
Boze, ked niekomu na tom tak zalezi, ze nemoze ani spavat tak nech ma radost...
od okamihu, keď som to zistil až do tohto momentu som sa k spánku ešte nedostal...uvidíme, čo dnes v noci...každopádne, klobúk dole pred všetkými dievčatami a zbytkom poľa, ktoré to poctivo prešli
No tak potom ani neboli o moc rýchlejší ako zvyšok štartovného poľa, keď sme sa stretli nad Lutišami
No tak potom ani neboli o moc rýchlejší ako zvyšok štartovného poľa, keď sme sa stretli nad Lutišami
Zase si nemyslite ze sme nejako drtili...sak sme sedeli v 2 krcmach (v kazdej pol hodku)..tak neviem co furt riesite...sak ide o prd. Hlavne ze bolo super a kazdy si pojazdil co chcel...a ako chcel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trasa predbežne: Budatín - Zástranie - Vadičov - Lutiše - singláč nad Vadičovom - po červenej na Dubeň - Budatín
Tempo výletové pohodové s plánovanými zastávkami na doplnenie tekutín
dnes bolo naozaj fajne, chrti nedošli...zostava: kajco, Imro, Mišo family rider a ja...trasa: ZA - Mojš - Gbeľany - po žltej do sedla Žiarce - ďalej klasika Varín trasa po červenej smer Ostré - okolo Vreteňa (k tomu sa ešte vrátim, inak len jeden padnutý strom cez chodník) - Radoľa - Budatínska Lehota - po lúke dokopca a popod Ľadonhoru - po žltej na Skríželné - traverz (dosť na pešo
silvatic: ani nerozmýšľaj a dôjdi, nejaké brutálne zjazdy sa neočakávajú a to čo stratíš bude minimum. A s Bercom sme myslím majstri v čakaní, teda skôr ja ako Berco
Navyse som dvojnasobne spokojny lebo som aj otestoval nove kolieska a su proste uzasne, lahucke, pevne
Takze u mna nakoniec 112 km a 2250m
Boze, ked niekomu na tom tak zalezi, ze nemoze ani spavat tak nech ma radost...
Zase si nemyslite ze sme nejako drtili...sak sme sedeli v 2 krcmach (v kazdej pol hodku)..tak neviem co furt riesite...sak ide o prd. Hlavne ze bolo super a kazdy si pojazdil co chcel...a ako chcel