Shimano XTR PD-M970 - cena 90 €, váha 325g
Ktore by ste si vybrali a preco, cena a vaha v tomto pripade nehra ulohu... Rad by som vedel ktore su proste celkovo lepsie... Vzhladovo sa mi pacia viac ritchey, ale mam pocit ze mi k ciernym komponentom pojdu menej
Ja by som zobral Ritchey, len treba brat v uvahu, ze jedno lozisko maju klzne a treba ho raz za cas premazat.
No a co sa tyka tvojej hmotnosti a jazdneho stylu, tak to bude myslím uplne v pohode.
vaha lepsia ako ritchey a este mozno aj usetris...
No ak tym casopisom. V priamom porovnani v teste v nemeckom MTB 07/2008 (mam aj niekde starsi test ale nechce sa mi hladat) vysiel v tejto hladine ako testsieger XTR pedal s hodnotenim: uberragend, ritchey (konkretne pro V4) mal hodnotenie sehr gut. Mozno to neni uplne ten isty model ale minimalne dizajn tela je rovnaky a prave to mu trosku vycitali: ze je to telo male a neposkytuje tolko opory ako XTR a ze aj tak dobre nedrzi (vacsia bocna vola).
Takze podla mna jednoznacne XTR (ak teda neriesisi gramiky ale skor kvalitu uchytenia nohy) ktore nielen vo svojej kategorii vyhravaju ako najlepsi pomer cena/vykon ale aj celkove vitazstvo za vykon.
Ja jazdím len a len Sh aj ked som trosku vahomil , ale istota u mna prevažuje nad tými par gramami.
Inac podotýkam , že Ritchey je dost velký oj.....k čo sa týka váhy sa im riadne prási z papuli,
čo shimano cca dodržuje.
Moja voľba jednoznačne SHIMANO.
jazdene, sice nizsi model, ale spokojnost velka (a mal som aj Shim [no XTR], CB, Wellgo..sux)
Ja jazdím len a len Sh aj ked som trosku vahomil , ale istota u mna prevažuje nad tými par gramami.
Inac podotýkam , že Ritchey je dost velký oj.....k čo sa týka váhy sa im riadne prási z papuli,
čo shimano cca dodržuje.
Moja voľba jednoznačne SHIMANO.
Moje nie,treba im venovať trocha starostlivosti