Vlastnim FOX 32 FRL F80 (2007) a je super,podla mna oproti Rebe SL sa neda porovnat.Cena vidlic je dost odlisna,foxa je o dost drazsia, ...
Ale asi ked tu pises rocnik 2007 usudzujem ze mas na ruke starsie za mensiu cenu,ak je cena rovnaka tychto vidlic tak ber Foxu.
Ja mam 55 KG co je dost malo a tento zdvih mi vyhovuje..
Ak niesi moc tazky tak ani nad tou shitnou rebou neuvazuj...
Ti poviem ze te foxka to nieje vidlica ale oblacik na ktorom sa vznasas a to myslim vazne.
pokial viem tak žiadna foxka v histoti nešla sparivť s 80 na 100 opačne do pohody ale s ročnikom 2007 nakolko mám 100 som si 100% istý s tým že z 80 100 nespraviš.
ok tak ten fox vypustam....takze k tej rebe mam moznost kupit bud SL 08 a o par stoviek je drahsia RACE takze ktoru? je tam nejaky iny rozdiel okrem nastavenia Floodgatu?
Rastik má pravdu. 80 na 100mm nepôjde prerobiť. Keby to bolo možné, tak by váha bola +- rovnaká, čo ale nieje. Nohy sú kratšie takže žiadne spacre sa nekonajú.
ak máš možnosť, tak radšej zober Race. časom sa budeš chcieť pohrať s nastaveniami aby si bol spokojný a potom ti bude lúto že to nieje možné.
...zober Race. časom sa budeš chcieť pohrať s nastaveniami aby si bol spokojný a potom ti bude lúto že to nieje možné.
??
roman, ktoré nastavenia má reba race navyše oproti sl? ja o žiadnych neviem. jediný rozdiel je v tom, že na floodgate pri sl bude potrebovať imbusák a na race je to na koliesku. ale nastaviť to môže na obidvoch (bez rozoberania). ale môžem sa mýliť, aj keď si to nemyslím...
ono ja som doteraz jazdil 80mm potom som presiel na utrn a tam tiez vyuzivam najviac 80zdvih mozno je to geometriou ramu ktory je dost chrtiacky (vzadu je len 90mm zdvih). Toto som mal asi napisat na zaciatku
Podla mna su aj reba aj ten fox kvalitne vidlice ci vyberiem jednu alebo druhu tak tym urcite nic nepokazim.
K tým Fox 80mm. Videl som aj vidlice, ako som už písal, s označením F80RL (100mm possible), teda tak nejak to bolo. Predpokladám podľa všetkého, že to boli od výroby znížené 100mm vidlice na 80mm. Inak by som to tu nepísal.
Kdesik bol clanok a tam rozoberali Rebu a Fox... konecny verdykt bol taky ze reba napodiv mala dost horsie komponenty ako foxka a za tie prachy to urcite nebolo adekvatne kvalitne.
samozrejme .... fox patrí medzi ***** v spracovaní. V tesnom závese je za nim E*****n a Axon. Všetko kov, teflonové povrchy ... plastu len minimum. RS využíva tvrdé plasty v snahe ušetriť, ale aj napriek tomu sú na vysokej úrovni. Samozrejme záleži aj od typu vidly konkrétného výrobcu.
tažká volba. zdvih 100 je lepší ako 80mm. Fox je aj bude na tom chodom lepšie ...., ale FOX 2007 boli dosť progresívne vidly a pri zdvihu 100mm bude komfortnejšia Reba 2008.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale asi ked tu pises rocnik 2007 usudzujem ze mas na ruke starsie za mensiu cenu,ak je cena rovnaka tychto vidlic tak ber Foxu.
Ja mam 55 KG co je dost malo a tento zdvih mi vyhovuje..
Ak niesi moc tazky tak ani nad tou shitnou rebou neuvazuj...
Ti poviem ze te foxka to nieje vidlica ale oblacik na ktorom sa vznasas a to myslim vazne.
ak máš možnosť, tak radšej zober Race. časom sa budeš chcieť pohrať s nastaveniami aby si bol spokojný a potom ti bude lúto že to nieje možné.
??
roman, ktoré nastavenia má reba race navyše oproti sl? ja o žiadnych neviem. jediný rozdiel je v tom, že na floodgate pri sl bude potrebovať imbusák a na race je to na koliesku. ale nastaviť to môže na obidvoch (bez rozoberania). ale môžem sa mýliť, aj keď si to nemyslím...
Reba bullshit
Podla mna su aj reba aj ten fox kvalitne vidlice ci vyberiem jednu alebo druhu tak tym urcite nic nepokazim.
pravda, ale foxka je vyrazne lahsia :}
Kdesik bol clanok a tam rozoberali Rebu a Fox... konecny verdykt bol taky ze reba napodiv mala dost horsie komponenty ako foxka a za tie prachy to urcite nebolo adekvatne kvalitne.
tažká volba. zdvih 100 je lepší ako 80mm. Fox je aj bude na tom chodom lepšie ...., ale FOX 2007 boli dosť progresívne vidly a pri zdvihu 100mm bude komfortnejšia Reba 2008.
oficialne by mala mat 1620g ale mnoho ludi tvrdi, ze jej realna vaha je az niekde na 1800g
navarky mozu kolko vazit?