Ma niekto skusenosti s tymto obhcodom?..myslim nakupovanie na www.azurobike.sk .....chcel by som si odtial kupi RS Tora v akcii tak chcem vediet ci je to spolahlivy obchod.vopred diky
myslim ze je dobre ze sa na nete objavuju nove a nove obchody. zvysuje to konkurenciu a aj kvalitu sluzieb. som pocul ze aj na kolokrame sa lepsia, komunikacia rychla, tovar mal kamarat do styroch dni doma. mame sa teda na co tesit
Tymto by som sa chcel ospravedlnit majitelovi Azura za predchadzajuce slova. Chybu svojho zamestnanca (brigadnika) uznal, ospravedlnil sa, vratil peniaze za nedodany tovar, ako aj za sluzby kuriera a este nieco pridal. Tovar bol dodany pomerne rychlo (6 dni vratane vikendu). Urcite som tam nekupoval naposledy.
myslim ze timto pristupom si urobil lepsiu reklamu nez akoukolvek akciou!!!parada.slusnost nevymrela
takže objdenal som si tovar v asi v polovici augusta a dodnes mi neprišiel a na maili nehrozý že by odpisovali a telefon nemali už strašne dávno zapnutý...
takže objdenal som si tovar v asi v polovici augusta a dodnes mi neprišiel a na maili nehrozý že by odpisovali a telefon nemali už strašne dávno zapnutý...
SKULD: neobjednával si si náhodou sedlo od Italie? Ja som ho objednával 18.8. a minulý týžden mi dali vedieť, že sa už nevyrába (by ma fakt nenapadlo pri modely z 2000 roku) a že ho nemajú ako zohnať.
Katka poprosím nech sa k mojim nákupom nevyjadruje, kedže čakám ešte aj na ráfy z USA a on ty zvykne dosť zakríknuť s clom a podobnými vecami
Rafky by mozno do nejakeho igelitoveho sakla aj vosli, ale Lolove kolesa s nimi uz isto nie. Spoliehal som sa na to, ze mam tolko stastia ako kolega, ktoremu dosiel bez cla Stinky. Teda az dokym si nenapisal ty. Aspon skocim do auparku pozriet Scotty...
aha, tak teda nic, asi som jediny spokojny internetvy zakaznik.
kolokram - 3x bez problemov
azuro - 1x bez problemov
a ked pisem bez problemov tak myslim aj komunikaciu. ale asi to bude tym ze som objednaval "JA" a preto sa mi bezvyhradne venovali
Žigo: No ja som tam objednával nejaké veci od sramu a to novinky takže pochybujem že by to nerobili a objednával som 13.8.a tak som sa na ten sram tešil ale no čo už objednám inde a počkám si a potom sa budem tešiť
ja som v tomto e-shope kupoval minulý rok prilbu. komunikácia bola bez výhrad, možno len trochu dlhšia dodacia doba, ale tá bola sposobená tým, že čakali na tovar až z taiwanu tiež, by ma zaujímalo, či obnovia prevádzku, či už na novej alebo starej doméne...
Zaujimave ze vsetky bikove e-shopy na slovensku tovar dodavaju bezne do 7-8dni.
Nepochopim preco je te len pri bikoch, objednaval som uz rozne druhy tovarov a najrychlesie to ide s vecami do PC, jedne den objednam a uz druhy den u mna zvoni kurier (ak su veci skladom, ak nie potom sa caka cca 4dni, ale stale to neni 7dni pri skladovych veciach). Dokonca aj e-shopy ktore maju vsetok druh tovaru, vedia dodavku zabezpecit na druhy den.
len tie biky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tymto by som sa chcel ospravedlnit majitelovi Azura za predchadzajuce slova. Chybu svojho zamestnanca (brigadnika) uznal, ospravedlnil sa, vratil peniaze za nedodany tovar, ako aj za sluzby kuriera a este nieco pridal. Tovar bol dodany pomerne rychlo (6 dni vratane vikendu). Urcite som tam nekupoval naposledy.
myslim ze timto pristupom si urobil lepsiu reklamu nez akoukolvek akciou!!!parada.slusnost nevymrela
heheeee tí slovenske éééšopy su nejak podobne...
Katka poprosím nech sa k mojim nákupom nevyjadruje, kedže čakám ešte aj na ráfy z USA a on ty zvykne dosť zakríknuť s clom a podobnými vecami
triki sorry, ale poslednu dobu sa uz nedas citat. vsetky tvoje prispevky maju "konstruktivny" charakter
kolokram - 3x bez problemov
azuro - 1x bez problemov
a ked pisem bez problemov tak myslim aj komunikaciu. ale asi to bude tym ze som objednaval "JA" a preto sa mi bezvyhradne venovali
http://whois.sk-nic.sk/index.jsp?whois=azurobike.sk&a=details
Inak zaujimava firma, neda sa o nej nic najst.
Prajem vela stastia.
Nepochopim preco je te len pri bikoch, objednaval som uz rozne druhy tovarov a najrychlesie to ide s vecami do PC, jedne den objednam a uz druhy den u mna zvoni kurier (ak su veci skladom, ak nie potom sa caka cca 4dni, ale stale to neni 7dni pri skladovych veciach). Dokonca aj e-shopy ktore maju vsetok druh tovaru, vedia dodavku zabezpecit na druhy den.
len tie biky...