Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
viewtopic.php?f=6&t=19160&start=90
Tak to si ma teraz nasral!
Od teraz na všetky výjazdy s tebou jazdím už len v takej, a skús mi niekedy nepomôcť! Pokúšem ťa do krku!!!
Možno ani o teba či o mňa by nezakopol nejaký zjazdár, lebo nenosíme integrálu a komplet chrániče, a teda si nevážime svoje zdravie a život!
bolo to myslené takže ak by terskli dvaja na tom istom mieste a jeden z nich s hentakou žaluďkovkou a dalši s normálnou prilbou čo splňa bezpečnostne atributy dnešnej doby tak pomôžem v prvom rade tomu druhému a až potom tomu prvému veď ked si dal hentaku žaludovku nech teraz vidí o čom to je
tebe potom stači aj škodovečka 105 bez airbagov a dnešných dalších vymoženosti veď sa tom jazdilo kedysi tak sa dá aj teraz nie
som rozbil už dve prilby jednu na maďer a jednu poriadne napraskol ak by som mal hentakú žaluďovku tak tu dnes nepíšem preto mám na to taký názor ako mám komu sa nepáči vieš čo ma môže veď ma poznáš
a teraz si clovek vyber, ci su dobre alebo zle tie zaludovky
Sa so mnou už žiaden brucháč z BA nepôjde voziť? hehe
Cez vekénd testujem Ninety tak ma "obščasnite".
kúpim!
Ale na e-bay ich nájdeš dosť.
kua, som sa teda zosrotoval, v piatok som si to zopakoval a dnes trpel... ale uz som triezvy a ready vyrazit s cicoumicou...
nedela 11.00 pod mostom na Bajkalskej, smer Gabcikovo, spat kukneme babenky v Petrzke, ohodnotime tohtorocny dorast a dame orosene...