ja som chcel s priatelkou kupit oblatky, ale nakoniec sme nekupili... nemali pozadovanu prichut
tak sme isli kusok dalej sadnut na lavicku... apotom sa kupat do vonkajsieho bazenu Grand
ma som modre tricko... a bolo mi blbe sa prihovorit bez biku
jo, Ropa, pozeram ze si z Tr. Turnej... tam som bol vcera na svadbe
ty si dobry ved by sme ta nezjedli, poviem ja som Kimlo a hned by som vedel kolka bije... na tom zablatenom DaBombe som bol ja. Tak nabuduce sa hadam uz zoznamime a snad to nebude na spolocnom ukonceni sezony
No je aj druha cast trasy, ktorej sa ale Quasko uz minulu nedelu nezucatnil
Velke Luky po modrej cez Krasnu Ves az pod Knazi Stol (je tam viacero usekov s tlacenim, ale stoji to za to). Dalej super singlovy zjazd po zelenej do Podluzan a po ceste na vlak do Banoviec.
Z tej zelenej do Podluzian uz som tu daval fotky, ta je velmi pekna. A na tom zjazdiku do Krasnej Vsi dal mliecko tento skok?
my s buggym sme boli na baskom v piatok....ale z TN-petrovanske luky-petrova lehota...dole na hlavnnu a lukami k horarni nad krasnou vsou-po modrej na baske..dole cez velke luky do omsenia-teplice -tn
tu bugy maturuje s defektom...chvilu pred tym som mo dotahoval uplne povoleny salter..
nemas to nahodou na webe ako trasu ? ake ma cislo ? ak nie tak si to pozriem normalne na mape... Dik.
Web nestiham Ale neupraveny GPS zaznam (OZI .plt)prikladam. Pekna je aj uvodna lesna cesta z Mitic na hreben. V Miticiach treba ist asi 100m cez priestor lomu (je tam znacka zakaz vstupu). Nebol tam problem, ale asi sa to da aj obist. To len ako tip, ak by ste sa nikedy nudili pri navrate z Kulhanu
tak dnes: TN-tren.stankovce-chata pod Inovcom-kota-panska javorina-kulhan-zlatníky- cimenna-dubodiel-mnich.lehota-TN.....90 km....ráno riadna kosa, hlavne ten vietor - na inovci 5 st....na chate sme trochu pobudli, pozreli kusok zaznamu play off NHL, natlačili sa a išli do tej kosy....vietor na hrebeni dost silný, bolo niekedy problém ustáť, od panskej javoriny už bolo teplejšie......no a mne sa podarilo hodiť tigra pri zjazde cca 40 km/h - odreniny ako sa patrí, zajtra rontgen palca, ..no pekne som to tam aj hlavou pooral, takže prilba splnila svoj účel
som rano aj vstal, ze sa s Vami vyveziem aspon na Inovec, bo neskor dake povinnosti, ale ten vietor ma na totalku odradil
ohmno, 90 km .. nice
90km to je, len skoda toho ze to je od polovice domov cisty asflat a ked priratam prijazd na Cierny vrch tak vlastne mozno az 2/3 trasy, s tym sa bohuzial ale neda nic robit.
Ja mam otazku na Plukovnika ze kde presne hodil toho tigra, a kadial ste sli na tu Pansku, normalne stale po cervenej, ci cez Izbu a potom po modrej spat na hreben ? AKo to vyzera s tlacenim pred sedlom Pod Panskou ? z Panskej po zltej, zelenej ci aka to tam je dole ? Zaznam trasy by nebol ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som chcel s priatelkou kupit oblatky, ale nakoniec sme nekupili... nemali pozadovanu prichut
tak sme isli kusok dalej sadnut na lavicku... apotom sa kupat do vonkajsieho bazenu Grand
ma som modre tricko... a bolo mi blbe sa prihovorit bez biku
jo, Ropa, pozeram ze si z Tr. Turnej... tam som bol vcera na svadbe
ty si dobry ved by sme ta nezjedli, poviem ja som Kimlo a hned by som vedel kolka bije... na tom zablatenom DaBombe som bol ja. Tak nabuduce sa hadam uz zoznamime a snad to nebude na spolocnom ukonceni sezony
Velke Luky po modrej cez Krasnu Ves az pod Knazi Stol (je tam viacero usekov s tlacenim, ale stoji to za to). Dalej super singlovy zjazd po zelenej do Podluzan a po ceste na vlak do Banoviec.
Z tej zelenej do Podluzian uz som tu daval fotky, ta je velmi pekna. A na tom zjazdiku do Krasnej Vsi dal mliecko tento skok?
tu bugy maturuje s defektom...chvilu pred tym som mo dotahoval uplne povoleny salter..
Tak tak. Len to nebol Mliecko.
http://www.skrat.sk/baske.gpx
alebo si dajte od PalaTT http://gps.awardspace.info/ tam GPS SUBORY a tam je BASKE.PLT
niekto iny
inac co je to za trat ten zjazd sa mi fakt pacil, az na tie skoky bez dopadov tie treba este doladit.
a pritiahni si prilbu... ved ti padla az na nos
ale ako vidis na tom mazanci kde mam nos?
aha, uz chaaaapem
som rano aj vstal, ze sa s Vami vyveziem aspon na Inovec, bo neskor dake povinnosti, ale ten vietor ma na totalku odradil
ohmno, 90 km .. nice
..takto vyzerá pondelnajsia chata
aha, uz chaaaapem
ohmno, 90 km .. nice
90km to je, len skoda toho ze to je od polovice domov cisty asflat a ked priratam prijazd na Cierny vrch tak vlastne mozno az 2/3 trasy, s tym sa bohuzial ale neda nic robit.
Ja mam otazku na Plukovnika ze kde presne hodil toho tigra, a kadial ste sli na tu Pansku, normalne stale po cervenej, ci cez Izbu a potom po modrej spat na hreben ? AKo to vyzera s tlacenim pred sedlom Pod Panskou ? z Panskej po zltej, zelenej ci aka to tam je dole ? Zaznam trasy by nebol ?
Dik, ROpa