rasto, na pansku javorinu, sme išli po červenej, potom za sedlom sme sa napojili na modru, pred sedlom sme trochu prenášali, a tiež tlačka bola tesne pred panskou javorinou.....no a tigra som hodil pri zjazde do kulhana - zišli sme z modrej a dali sme sa na zvážnicu a potom sme sa napojili na asfaltku a dolu na kulhan.
- od zlatnikov sme išli po asfaltke, ale boli tam vyživné kopčeky hore dolu, hlavne na cimennú......no a vetre ani nehovorím
hej poznam to, sli sme to svojho casu opacnym smerom, pamatam si ze do tej dediny za Cuklasovcami to bolo v pohode, potom to prislo, Cimenna, Zlatniky, Kulhan... no fajn, sli sme az do Nitrianskej Blatnice, stadial hore ku kaplnke sv. Juraja, po zltje popod Marhat a dalej na Bezovec a domov, fajn vylet... urcite este niekedy - nikdy nezopakujem!
Mam taky navrh. Kedze buducu nedelu idem asi posledny vyjazd, tak by som navrhoval Bezovec, Tematin a ten singlac, ROpa vie, popripade si necham poradit nejaku eňo-ňuňo trasu.
btw. v piatok planujem prerobit moju Suntourku na olejove mazanie, tak to rovno aj otestujem
trencania by piatok mohli prist do NM... organizuje sa odtial vyjazd na Tematin... spekacky a pivo na tematine zdarma! (aspon po minule roky tak bolo )
skusim niekoho ukecat ze by sme dali v od rana 8,00start z tn ,piatok hreben inovca az na tematin....na ten pivec a stretko .... o tej 14tej by sme mohli byt na tematine ak bude setko bez problemu a poruchy
V piatok si idem prejsť trasu dubnického maratónu, štart o 10:00 od morového stĺpu na Mierovom námestí v Trenčíne, 11:00 v Dubnici v tom parčíku jak bolo to lietadlo, v blízkosti origo štartu maratónu. Beriem aj manželku, takže tempo bude light. Dĺžka trasy z Dubnice 43km, z TN okolo 75km, občerstvenie v Hornej Porube. Takže všetci, kto má chuť sa môžu pridať.
No a v nedeľu výjazd na Tematín, štart o 11:00 z inoveckej chaty. Ja osobne aj s pointerom ideme až do Piešťan a odtiaľ vlakom, ropák so Zuzkou idú do Stankoviec naspäť po asfaltke. Dĺžka trasy z TN je okolo 90km.
Ja sa hlasim na nedelu na ten Bezovec, Tematin. Ak sa najde nejaky partak tak by som to s nim siel trocha v AM.EN style viac menej po cervenej, cez Sedlo pod Panskou javorinou, potom cez Preliacinu, v jej okoli je to celkom zaujimave a potom dalej zo Sedla pod Skalinami normalne po znacke na Bezovec. Tesim sa na single z Tematina. Ako uz ENO pisal my so Zuzkou pojdeme naspat normalne po asfalte, z Luky je to do do Stankoviec pod orech presne 25km.
no uvidim nakoniec sa musim rozhodnut ,,nemozem ist piatok sobotu aj nedelu..
duro a spol idu v sobotu na temezsku skalu a maguru,tam som este nebol.....
čaute. ani neviete ako by som šiel s vami namiesto toho trčím v Germanii, ale nezufam pondelok mi tu príde bike, síce cesťak alee aspoň trošku krajinu spoznám
dnes sme s pointerom vyrazili preskúmať ten singel nad Kubrou, musim povedať, že trafiť ho z vrchu dalo trochu zabrať, je tam plno všelijakých odbočiek a blúdili sme tam kade tade, ale nakoniec sme ho nasli a výsledok stál za to. Fakt skvelý singel, velmi rýchli, chvílami som mal pocit, ze idem v dzungli, len keby bol aspoň 5 krát dlhší, to by bolo uplne super. Na záver výjazdu na singláči smerom z výhliadky na Kozom vrchu na zábranie chytil pointer do kolesa nejaké polienko a utrhol prehadzovačku a jednu spajchlu, tak to teda nasere, keď musí teraz na víkend vytiahnuť zo zálohy znova kostitrasa a drglovať sa na ňom až na Tematin keby chcel niekto záznam tej trasy, môžem poskytnúť GPXko, ktoré sa dá pohodlne otvorit napr v Google Earth
no pekne.... nahod salter z kostitrasa a jazdis ...s***** sa vymiena lahko ...
ja hadam zajtra v novej dubnici na vas pockam pri byvalom lietadle..o 11tej..pojdem si pred tym prejst petrovanske luky so zjazdom do teplic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- od zlatnikov sme išli po asfaltke, ale boli tam vyživné kopčeky hore dolu, hlavne na cimennú......no a vetre ani nehovorím
ten tigricek musel byt fajnyyyy
btw. v piatok planujem prerobit moju Suntourku na olejove mazanie, tak to rovno aj otestujem
cas este upresnim.
checkujte viewtopic.php?f=7&t=19405&p=272497#p272497
No a v nedeľu výjazd na Tematín, štart o 11:00 z inoveckej chaty. Ja osobne aj s pointerom ideme až do Piešťan a odtiaľ vlakom, ropák so Zuzkou idú do Stankoviec naspäť po asfaltke. Dĺžka trasy z TN je okolo 90km.
duro a spol idu v sobotu na temezsku skalu a maguru,tam som este nebol.....
rada by som testla news
v piatok by som mozno isiel aj ja, to sa este ozvem a v nedelu idem urcite
MERIDA 500
ja hadam zajtra v novej dubnici na vas pockam pri byvalom lietadle..o 11tej..pojdem si pred tym prejst petrovanske luky so zjazdom do teplic