Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
Ked doktor povie-hej,heéj spomaĺ a Ty zistíš ,že by to šlo. No nedáš Plzeň? A vodu káže,víno pije-poznáš?
OK, tak 150 kg ???
uber aspon 30kg, nebud svina
všimol som si to keď som išiel po druhej strane hornádu
dúfam že zajtra tú guličku zoženiem.budem v mi tak snáď tam také guličky majú lebo doma som takú veľkosť nenašiel
Sprievodné podujatie
30. 04. 2009
OTVORENIE CYKLOTRASY KRÁSNA - ŤAHANOVCE
Otvorenie stredne náročnej cyklotrasy z Košíc – Krásnej (od kostola) do obce Ťahanovce (ku železničnému priecestiu) s celkovou dĺžkou 22,4 km pre priaznivcov horskej cyklistiky
Čas: 11.00 hod.
Miesto: Lesopark Furča – začiatok promenádneho chodníka
Organizátor: Mestské lesy Košice a.s. - www.meleskosice.sk
vtipné.hor sa do hôr
Niekedy red tyzdnom som tam hlasito vyjadroval svoj slobodny nepublikovatelny nazor a nad plotom sa vynoril majitel. Ze vraj roky ho nutili platit dan aj z toho kusku pozemku az sa nasral a rozsiril. Opakujem treba to tu vybielit a zaviest protektorat EU. Byrokracia bude asi vacsia ale citatelna a fungujuca.
kolko to moze byt rocne?
PS: kto zbiera mýto na prejazd okolo hornádu? Sa tam 16. mája chystám na hornáske mosty a mostíky, tak aby som vedel
kolko to moze byt rocne?
toto si dufam myslel len zo srandy. dobre som sa zasmial.
ved to je hadam najkrajsi chodnik co mame v okoli ke , tak ake chybne?
XXXII. MAGNEZITÁRSKU 60-ku
Je to este na cervenej alebo uz na modrej smer gelnica?
Zombi kedy pojdeme?
Je to este na cervenej alebo uz na modrej smer gelnica?
Zombi kedy pojdeme?
si pozri mapu, je to ta cervena, co zacina pri meteorologickej stanici a konci na modrej nad gelnicou, je to len taky kratsi usek cervenej. len nebyt gps-ka, tak ju nenajdeme, skoro sme zisli na maratonsku trat. na azciatku jednoducho nie su znacky.
a nie, nie su to ciste padaciky, je tam zaujimavo dlhy technicky usek viac-menej dolu kopcom. ono na moj vkus az prilis technicke a nizsie by padaciky boli aj pre mna zjazdne nebyt mojho strachu z mnozstva listia v prudkom rozrytom kopci nadol.
inak odporucam, ale nizsie je to poriadne rozryte miestami na prenasanie bikov a takisto tie pohyblive kamene. inak super chodnik, ale nic pohodove ako to mam rad
smiech je zdravy. tesi ma, ze som sa mohol podielat na Tvojom ozdraveni:)
ked argumentoval "hradič" tym, ze plot natiahol v dosledku poziadavok na platenie dane za ten predtym neohradeny kusok, ovladla ma zvedavost ohladom vysky dane z nehnutelnosti a zaroven lutost, ze jeden cloviecik plati dan z neicoho, co pouzivaju vsetci.
co Ta vlastne rozosmialo? by som zahrnul do buduceho variete...........
Celkovo to bolo 104,5km
decentnejsi odvar
zltu z lajosky smer zelezny vrch som siel prvykrat a velmi sa mi to pacilo, urcite to este zopakujem
keď niekto jazdí tak obetavo a odvážne aj v blate,tak sa nesmie retušovať