Maximálne použijem jar. Bežne ho len večer po použití prepláchnem čistou vodou a do vnútra strčím pol litrovú pet flašu miesto "značkového" sušiča za x korún. Samozrejme dám dole aj náustok aby preschla aj hadica. Ešte vytriem vodu ktorá sa nahromadí pri uzávere vreckovkou a do rána je suchý. Mám ho už 1 a pol roka.
ja som do bidona nikdy nedal nic ine ako cistu vodu a necistil som ho este ani raz. Dokonca sem-tam ho ani neotvorim a necham tak. Je to camelbak original, po skoro 3 rokoch ne***** nehnije, nic . Takze ak tam ide len cista voda, no problemo
Ze vraj pomoze dat na noc do mraziaku niekde otom pisaly ! Koli pliesnam
To je ako Colombova manzelka. Kdekto o nej pocul ale nikto nevidel.
Je tu niekto kto to osobne skusil? Vyberem z mraznicky a ako dlho rozmrazujem? Nepraska to v zmrazenom stave pri nevhodnej manipulacii?
ja ho po vyjazde len vyplachnem vodou, dam dole ventyl a zavesim ho na snuru. zatial som nezistil, ze by mu to nebolo stacilo.
velmi dobre schne, ked ho len zavesite na tenku snuru medzi vak a ten plastovy bazmeg na co je napojena nan hadicka, a cez plniaci otvor don silno fuknete. vnutorne steny sa tak rozidu od seba a potom to tak drzitvar a nadherne to schne.
pred tym som skusal aj flasku, ale to nebolo ono. potom som na otvor polozil ventilator, ale neskor som ho potreboval na ine, a hore popisany sposob je zatial naj. urcite nie je lepsi ani ten origos susiak za nehorazne prachy. sak prilozim aj fotku pre tych co to nepochopili...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najcastejsie pouzivam Jar, sem tam aj prasok ked su nejake zasle flaky...
vzdy ho dobre preplachnem a necham vysusit...
P.S. ked ho nemate cas poriadne umyt radsej ho naplnte cely vodou ako v nom nechat deci vody a cely prazdny...
pomáha to........hlavne po všelijakých ISO gebuzinách
To je ako Colombova manzelka. Kdekto o nej pocul ale nikto nevidel.
Je tu niekto kto to osobne skusil? Vyberem z mraznicky a ako dlho rozmrazujem? Nepraska to v zmrazenom stave pri nevhodnej manipulacii?
Ja som (neviem presne kde, ale asi v návode ku Camelbaku) čítal, že vôbec nedoporučujú do vaku dávať alkohol.
Čistenie vaku ako takého mi nepripadá ako veľká veda. Skôr by som tu privítal nejaké tipy na čistenie hadičiek a náustkov.
velmi dobre schne, ked ho len zavesite na tenku snuru medzi vak a ten plastovy bazmeg na co je napojena nan hadicka, a cez plniaci otvor don silno fuknete. vnutorne steny sa tak rozidu od seba a potom to tak drzitvar a nadherne to schne.
pred tym som skusal aj flasku, ale to nebolo ono. potom som na otvor polozil ventilator, ale neskor som ho potreboval na ine, a hore popisany sposob je zatial naj. urcite nie je lepsi ani ten origos susiak za nehorazne prachy. sak prilozim aj fotku
To mas ale asi skor hydrapak lebo ja som to skusal s camelom a moc to neslo