Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
Kua to tu už nik z vás nič nenapíše ako ťažko drie ?
Ja tiež momentálne ťažko dvíham pohár vínka , po mojej slušnej vejplate , no neva , aspoň budú love na new Duru heheh .
Ale od zajtra začínam opäť drieť ( aspoň dúfam ) a konečne začať na mojom 3-ťom biku trénovať a pomaličky potichúčky sa dostať tam , kde chcem .
A potom slastný pocit , sadnúť a prevetrať môj new Target 6 , weight cca 6,4kg.
Už sa neviem dočkať na tú raketu!!!
poteším ťa...ja, hobby víkendový MTB batôžkár som dnes pokoril prvú tohtoročnú tisícku km... takže forma by už čoskoro mala prísť...nechám sa prekvapiť
No ako vidím ,konečne sa to tu rozbehlo . Paráda ! Ďakujem všetkým prispievateľom .
No a čo sa týka mňa , tak tiež riadna mizéria , na horáku ak sa mu tak dá ešte po upgrade povedať tak 50km , cesťák zatiaľ v pláne po príchode dury o cca 2 týždne no a trenažér cca 1800 km.
Momentálne moja skur... alergia exceluje a múdre biele plášte sú nemožné , už aby skončil máj .
Takže zatiaľ len teoreticky zbrojím , a chystám sa na útok .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte asi tak metrák do výšky,oni to zhrňovali na dve kopy,takže to tam bude do konca júla a potom n***** nový sňah.
viewtopic.php?f=10&t=17859&st=0&sk=t&sd=a&start=945
asi toľkoto...
asi toľkoto...
kua kua do ... no riadne , autorovi gratulujem ,slušné fotečky , slušné .
Ja tiež momentálne ťažko dvíham pohár vínka , po mojej slušnej vejplate , no neva , aspoň budú love na new Duru heheh .
Ale od zajtra začínam opäť drieť ( aspoň dúfam ) a konečne začať na mojom 3-ťom biku trénovať a pomaličky potichúčky sa dostať tam , kde chcem .
A potom slastný pocit , sadnúť a prevetrať môj new Target 6 , weight cca 6,4kg.
Už sa neviem dočkať na tú raketu!!!
chyba mi 100km do 2 litrov
No a čo sa týka mňa , tak tiež riadna mizéria , na horáku ak sa mu tak dá ešte po upgrade povedať tak 50km , cesťák zatiaľ v pláne po príchode dury o cca 2 týždne no a trenažér cca 1800 km.
Momentálne moja skur... alergia exceluje a múdre biele plášte sú nemožné , už aby skončil máj .
Takže zatiaľ len teoreticky zbrojím , a chystám sa na útok
Nechcem urážať to v žiadnom prípade , máš správny modul tréningu ?
Po tých 3 tisícoch to musí ísť hore nech sa na mňa nik nehnevá .
Po tých 3 tisícoch to musí ísť hore nech sa na mňa nik nehnevá .
tak tento rok to robim skor pre zdravie, takze slovicko forma az tak neriesim, ale ona urcite raz pride