tak asi sme sa nejak obisli, bol som na biku z podpisu s bielomodrou prilbou, bielomodrym Giant dresom a modrymi okuliarmi .. jedneho silnickara som stretol hore na tom kopci, akurat ma obiehal ked som robil tu fotku a druhy siel oproti mne uz dole pod kopcom, toho mi prislo trochu luto ked som vedel co ho caka
ak pocasie dovoli, rad by som sa tento tyzden pozrel na Racu - nevie niekto, ako to tam momentalne vyzera?
//thx za link katko, v stredu sa tam snad dostanem, dam potom vediet.. hlasia sice dazd, ale vsetci vieme, aka je spolahlivost tychto nasich predpovedi
ja som dnes oddychoval po včerajšom maratóne za volantom...trasa: ZA - Makov - Nový Hrozenkov - Kohútka - Púchov - Pružina - Domaniža - Rajec - ZA...
Cesta z Vranče na "Kohútí horu" je můj domácí terén (půlhodinka navečer) Výjezd ani krátký ani dlouhý, tak akorát. O to víc ale trpím, když mám vyjet třeba Martinské hole. Ty se s tím asi nedají srovnat.
A jak může dopadnout takový sjezd z Kohútky? viewtopic.php?f=10&t=11513&start=765 (jedna z fotek)
To je můj Kohútkovský sparingpartner. Má tam v jedné zatáčce zakreslenou dráhu letu
stretla som par bajkerov, s jednym som pokecala na kopci za dedinou Lutise, ja som sa snazila nakopnut tachometer, lebo mi prestal fungovat, on bol na cestaku a neodporucal mi ist dalej, no cestou spät som na ten kopec moc nenadavala cestou som sa zastavila akurat v penzione Hotapo /cca 15.30/ Bola som na Scotte..
zabludil som do tejto vasej temy len nahodou ale ked vidim tuto fotku nemozem si odpustit... keby mal ten Nobby ruky tak ta vyplieska za takyto vyjazd pekne po holej... ale ako tak pozeram tak vobec to tu nie je ojedinele. Nechapem, vsak v Ziline a okoli je taka pekna priroda a urcite aj dobre podmienky na MTB... a vy sa tu vozite po asfalte...
Predbezne zajtra sa planuje nejaky vyjazd smer po stopach fatranskeho maratonu, kto chce moze sa pridat, cas a miesto sa este upresnia...zatial premyslajte
Zajtra tj. piatok na vodnom diele o 10h!! MTB výjazd.
Smer: Stranavy (teren) - Visnove - Turie - Zdobiná - Roveň - vleky - Višňové - pod Hoblíkom - Polom - Saračníky až martinská strana (podľa nálady, síl, počasia) - Strečno - pravdepodobne pod Kosovú na Stráňavy - ZA..alebo možnosť dohody a úpravy trasy
Účastníci: ja + iceman + všetci čo sa pridajú sú vítaní, tempo: zvládnuteľné..počasie: OK
teoreticky sa chcem pokúsiť prejsť toto...uvidíme ako sa to podarí..
Neviem kedy si tam bol naposledy ale ta červena sa moc neudržuje tak sa chodí okolo hraničných kameňov a na rycieroveej som nikdy nebol ale je to riadny kopec!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak pocasie dovoli, rad by som sa tento tyzden pozrel na Racu - nevie niekto, ako to tam momentalne vyzera?
//thx za link katko, v stredu sa tam snad dostanem, dam potom vediet.. hlasia sice dazd, ale vsetci vieme, aka je spolahlivost tychto nasich predpovedi
myslím, že úplne hore už nebude veľa snehu, skôr by som povedal, že ako tradične na tých tienistých miestach...
Cesta z Vranče na "Kohútí horu" je můj domácí terén (půlhodinka navečer)
viewtopic.php?f=10&t=11513&start=765 (jedna z fotek)
To je můj Kohútkovský sparingpartner. Má tam v jedné zatáčce zakreslenou dráhu letu
zabludil som do tejto vasej temy len nahodou ale ked vidim tuto fotku nemozem si odpustit... keby mal ten Nobby ruky tak ta vyplieska za takyto vyjazd pekne po holej... ale ako tak pozeram tak vobec to tu nie je ojedinele. Nechapem, vsak v Ziline a okoli je taka pekna priroda a urcite aj dobre podmienky na MTB... a vy sa tu vozite po asfalte...
Smer: Stranavy (teren) - Visnove - Turie - Zdobiná - Roveň - vleky - Višňové - pod Hoblíkom - Polom - Saračníky až martinská strana (podľa nálady, síl, počasia) - Strečno - pravdepodobne pod Kosovú na Stráňavy - ZA..alebo možnosť dohody a úpravy trasy
Účastníci: ja + iceman + všetci čo sa pridajú sú vítaní, tempo: zvládnuteľné..počasie: OK
No pojazdi tú Raču a potom prihoď nejakú mapku, až mám nejakú inšpiráciu na jazdenie, lebo ma už nebaví furt po tom istom chodiť
Neviem kedy si tam bol naposledy ale ta červena sa moc neudržuje tak sa chodí okolo hraničných kameňov a na rycieroveej som nikdy nebol ale je to riadny kopec!!