Kategórie
Bike-techposledný komentár: 28. 11. 2014 o 17:45
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
....ten posledný usek do h.ladiec chceme ist od kamenolomu - mame tu rodinnu chatu(za kamenolomom hned doprava- v smere od belušs.slatín).....viď foto + pár vyhladov na malenicu.
...a hned za chatou jeden týpek odklonil potok co ide cez jeho pozemok a spravil si tam malé rybníky...vyzerá to super.....ked pojdes okola tak sa tam zastav
...inač ta trasa južnou stranou butkova može byť pekná...
este raz dik za info
no veď vravím, 150 je 150 :-) ale nie, teraz vážne, po týchto fotkách začínam vážne uvažovať, že sa v nedeľu na tú zelenú z Lopeníka asi vyprdnem
Bilec prajem ti skoré uzdravenie, zaujímalo by ma, ako dopadla sedanka, po hentakom masakre z nej asi moc neostalo.
Par fotiek:
tvoja je krajsia
ty si bol ten s vidlou Suntour XCR? To som si jedine vsimol
mna je asi lahko rozpoznat s tym bikom a oblecenim
heh, vitaj v klube, tiez po 5 mesacnej letnej "brigade" planujem vytuneneho E*****na-TAD (okrem ineho
ked padnes, rana sa rychlejsie a lepsie zahoji na oholenej nohe
navyse nemas problem s naplastami...
Lepšie su chraniče
Defekty patria ku bajkovani,ale ked zato mozu iny ako v mojom pripade, uz som pichol 3 krat tento rok iba koli smetiskam ktore robia hlupy ludia- pri Kolacine,Omseni smerom na Baske alebo pri DCA pri Kanade kde su zahradky ,tak to nasere.Zakazdym daky drot alebo podobna debilina uz ma to dost sere.
ako som uz dnes pocul od bugyho(a teraz precital) tak ten uhrovecky vyjazd bol tiez kvalitny-hlavne zevraj s poriadnym tempom
Defekty patria ku bajkovani,ale ked zato mozu iny ako v mojom pripade, uz som pichol 3 krat tento rok iba koli smetiskam ktore robia hlupy ludia- pri Kolacine,Omseni smerom na Baske alebo pri DCA pri Kanade kde su zahradky ,tak to nasere.Zakazdym daky drot alebo podobna debilina uz ma to dost sere.
Ten singlac, to je cervena tur. znacka z Jankovho vrsku na Holy vrch, potom sme isli po modrej hore na Uhrovec(kukni mapu). K tym defektom, myslim, ze to, ze si mal 3 je este celkom stastie
TN-opatova-tr.teplice-omšenie-rúbanky(maratonska trať do h.poruby)-háj-košecké podhradie-po zelenej na sedlo mraznica- žltá značka mráznica(obideme rohatu skalu)-mojtin-riedka-predhorie(raj pre horolezcov)-trstie-slopna-podmalenice-ponad belušské slatiny-ladce- a po ceste do TN.
....z pracovných dôvodov presuvame výjazd už na zajtra(utorok 12.mája) - odchod 7:45 - 8:00 .....z opatovskej ulice -UNI centrum ......ak by sa chcel niekto pridať
rad, ale...
Prajem skore uzdravenie